Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolynmarylin

slub za 2 tygodnie a on mnie ZDRADZA!!!

Polecane posty

Gość Carolynmarylin
wrocil ok 10 nad ranem.. pijany.. nie mialam do niego sil. minelismy sie w drzwiach praktycznie i ja z placzem rzucilam do niego 'czemu mi to robisz'. nie wiem czy nawet zalapal po pijaku.. :( dzwonil w ciagu dnia Ale nie odebralam.niedlugo wychodze z pracy.nie wiem jak sie zachowywac

Gość vvvsd
Chyba zartujesz!!??

Gość to prowokatorka
obciagnij mu

Gość vvvsd
a nie dzwonilas do niego w nocy??

jeszcze sie zastanawiasz ? Jestes u siebie.Wywal dziada jeszcze dzis.Nie dosc ze zdradza , to i pijak , szlajajacy sie nie wiadomo gdzie i z kim .Co to za narzeczony z morda upita.

Gość Carolynmarylin
jak on tak moze.. nie rozumiem. mial wszystko. gnoj jeden. ja chyba naprawde go wyrwale

Gość to prowokatorka
wejdz na trzecia, trojkaciki sa calkiem zabawne, spodoba ci sie

Gość mysle,ze......
Zostaw go. On sie świetnie bawi a Ty sie zamartwiasz. Udusilabym takiego

Gość Carolynmarylin
nie bede reagowac na te komenty o prowo. nie wierzysz, trudno. wyjebalam mu wszystko z szafy do worow od smieci. wszystko jak lecialo. jestem od 10 min w domu a nic juz nie ma z jego rzeczy w moim mieszkaniu. stoja pod klatka schodowa. jak ktos wezmie to wezmie :D chuj mnie to juz obchodzi. mial czelnosc mnie tak zdradzac? to niech sobie do niej biegnie. wywalilam wszystko jak lecialo, doslownie.. szczoteczka do zebow do ciuchow, szampon do butow. jest mi ciezko Ale mam swoja godnosc. nie chce byc druga anitka.

Gość marylouuuuu343
jestes druga anitka, zrobi maslane oczy a ty go przyjmiesz i bedziecie sie godzic cala noc :D

Gość kredka bambino
poszedl do pracy bez telefonu?

Gość Carolynmarylin
Ten zbity chuj tak mje zdradza że nawet obciągau klita tej gnojowatej raszpli ;\\\\ ja już tego nie zniese moze z jego matko go zdradze w odwetźie

Gość Carolynmarylin
on ma 2. widocznie zapomnial kretyn. ma dwa numery. zadzwonilam na jeden wczoraj to nie odebral, zadzwonilam na drugi I slysze a lezy na polce. wzielam.. nie wiem czemu. lezal na widoku, bo nigdy nie grzebalam mu w rzeczach. I moze to byl blad. nie wiem co mnie podkusilo by mu go przejrzec. czuje ze to jakis impuls, ktory chcial jak gdyby mi pomoc odkryc jakiego lajdaka mam pod dachem. zadzwonilam do przyjaciolki. przyjedzie za pol godziny I mnie wspomorze. moj facet bedzie za jakas godzine w domu.. balabym sie sama byc wtedy w mieszkaniu I go nie wpuszczac. ona mi doda sily I jesli bedzie trzeba to bedzie u mnie nocowala. on raczej na mrozie - 12 nie bedzie w nocy sterczal pod blokiem.

Gość Carolynmarylin
wspomoze*

I bardzo dobrze.Nie tłumacz się,jak ktoś weźmie sobie jego ubrania-to już nie twój problem ;).Zadzwoń albo udaj się do jego rodziców i opowiedz wszystko,pokaż filmik.Niech wiedzą. Życzę dużo siły 🌻

Gość Carolynmarylin
obciągne mu kutasa w ramach nagrody za to że wrócił po całym dniu jebanej harówy zasłużył sobie słodziak, spiję całe zapasy jego rozpalonej prostoty.

Gość mysle,ze......
Bardzo dobrze!!!!! Super,ze go wywalilas i dobrze,ze przyjdzie do Ciebie koleżanka a on niech sobie idzie tam gdzie sie puszczał.

Gość Carolynmarylin
Oczywiście!! Jestem dla niego perfekcyjnym lachociągiem, sprawdzam się w tym jak nikt inny!

Gość Carolynmarylin
same durne podszywy. nic mi nie robi to kolezanka juz jest. im blizej do przyjscia faceta tym dostaje wiekszej bialej goraczki.. chce by bylo po wszystkim. nie wiem co teraz robic ze slubem:( jak to odwolac?

Gość mysle,ze......
Porozmawiaj z rodzicami i przedstaw sprawę. Niech oni powiadomią rodzinę.

Ślub odwołuje się normalnie. Potracisz pewnie jakieś zaliczki, ale resztę kasy Ci zwrócą. Po rodzinie się rozniesie raz dwa. Aż mi ciężko uwierzyć jakie te chlopy na internecie chowane są głupie.

Gość malamiii
Przyjaciółka "u niej jest" a ona siedzi na kafe :D durne prowo, nie czytajcie tego, nie karmcie trola!

Gość Carolynmarylin
a zebys wiedzial ze siedzimy razem! ona tez korzysta z kafe i sama nie wie co ma mi doradzic.

Gość Ydhdh
Co za idiotka z ciebie Jesteś z facetem 4 lata i już ślub ? A on pieprzy nie lewo i prawo?! Gratulacje Weź ślub z tym debiutem przynajmniej będziesz miała fotki na naszej klasie ze ślubu w remizie

Gość Carolynmarylin
a ile mialam czekac ze slubem?! dla mnie to odpowiedni wiek. chcialam przed 30 urodzic dziecko a przez tego chuja teraz moge sobie tylko o tym pomarzyc. I nie woj inters po jakim czasie trwania zwiazku wychodze za maz! jestem odpowiednio stara. jestes debilem skoro nie doczytales ze slubu nie bedzie!!

Gość i bardzo ci gratuluję
gratuluję Ci że to wyszło teraz zanim wzięłaś z tym kurwiszonem ślub. Pobrać się jest łatwo ale rozwieść..... to byś dopiero miała z nim cyrk. Musiał być strasznie głupi że zostawił Ci dowód w domu, tępy głupek po prostu. Masz szczęście że nie macie dzieci ani nic. W ogóle mam wrażenie że zdrada jest teraz tak powszechna jak jedzenie, ale ja nigdy nie obniżę lotów dla mnie zdrada to koniec miłości ba jakichkolwiek ciepłych uczuć dla drugiej osoby. Nie daj się przepraszać, coś takiego nie ma miejsca jak ktoś ma poukładane w głowie. Co z tego że jest dobra w łóżku, może to chora na wszystkie weneryczne choroby nimfomanka, może po pięciu dziennie tak obracała jak twojego ex. Nie znasz jej? To gówniara czy jakaś dorosła kobita? Nienawidzę takich facetów, zamacha nowa dupa przed nosem i wszystko stawiają na szali. A raczej na chu*ju, to debile. Powodzenia, aha i absolutnie nie oddawaj mu telefonu!!! To będzie świetna karta przetargowa żeby cię nie próbował krzywo stawiać po odwołaniu ślubu. I przede wszystkim dowód

Gość Tatooo
widziały gały co brały.

Gość Ydhdh
27 lat to starość ?!? Jesteście siebie warci. Oboje idioci Hehehehehehehe

Gość gfdftyu
I dlatego dziś "dobry" mężczyzna w większości przypadków żyje samotnie.