Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onanieeona

cała noc bez spania

Polecane posty

Gość Doktor zrehabilitowany
Oszalałaś? Odpowiednia ilość snu to podsatawa do normalnego funkcjonowania.

noo baa, jedna noc, nic sie nie stanie, jak w dzien nie ma czasu, to trzeba w nocy sie uczyc,jeszcze tylko jutro i potem sie wyspie troszke

Poucz się trochę i idź spać bo wcale się nie przyswaja wiedzy gdy się jest zmęczonym.

Gość czarna_pszczoła
ja zawsze idę spać około 5 i śpię do 12/15

z historii, wkurzam sie bo na maturze nie zdaje,ale mam rozszerzenie i tego jest masa, fakt późno sie do tego zabrałam, ale wczesniej nie miałam czasu, wiec teraz musze "odpokutować", tym bardziej,ze juz jeden spr zawaliłam ostro.tak jak teraz czytam,to niby wiem,ale nic zapmiaetac nie moge ;/

Gość tak, ja jestem
będę pisać pracę licencjacką ;)

oo to fajnie, nie mówie,ze bede co 5 minut tu zagladac i pisac, bo musze sie uczyc,ale co jakis czas zajrzę takze badz jak mozesz :) a na jaki temat praca?

Gość też mam jutro sprawdzian zhist
orii mam zagrożenie ale nie chce mi się uczyć. Druga klasa liceum ;)

no ja trzecia i niby mi wisi to,ale wiem tez ze matka bedzi mi syczała potem,ze całe dnie nic nie robie,albo ze dla kogos to mam czas,a na nauke dla siebie to nie, ale wkurzam sie jak mysle ze z głupiej histy musze kuc, a mogłabym z czegos do matury juz lepiej, mógłby nam troche odpuścic,ale nie... heh

A idziesz jutro do szkoły?

No tak, bo zamiast się uczyć trzeba było siedzieć ze znajomymi, to teraz trzeba zarywać noc, zamiast spać jak człowiek ;] Twój organizm Cię nienawidzi.

mój organizm mnie nienawidzi to fakt, to dla niego specjalnie od czwartku biegam po lekarzach na drugi koniec Polski,od jednego do drugiego jak wariatka, byle ratować noge mojego organizmu, to przez niego jest jak jest. Wiesz czasami zanim sie cos powie,albo kogos chce sie pojechac, to mozna pomyslec,albo zapytac, a nie sie mądrowac

"matka bedzi mi syczała potem,ze całe dnie nic nie robie,albo ze dla kogos to mam czas,a na nauke dla siebie to nie" Twoje słowa ;] wnioskuję z nich, że zamiast się w dzień uczyć robiłaś coś bzdurnego ;] a teraz trzeba zarywać noc, no bo szkoła ;]

jak ratować nogę? nie rozumiem? grozi Ci amputacja?

a myslisz,ze co, skoro mi zalezy an nauce, to jakbym miała czas to bym sie uczyła juz wczesniej jak bym była w stanie, ale jak ciagle sie...a zreszta niewazne, jesli ktos bedzie tu mi odpisywał cos jakis czas to bede wdzieczna, a za niestosowne i wredne uwagi bardzo dziekuje, chociaz watpie zeby one cos mi pomogły

Gość ja jestem na nocnym dyzurze :)
:)

Gość inzynier serwisowy//zablokoo
oj boże Całę technikum nie spałem minimum raz na 2 tygodnie. Na studiach minimum raz na tydzień.

tak "dla kogos mam czas" oznacza to,ze w tygodniu ucze duzo młodszych dzieci z podstawówki i gimnazjum,które do mnie przychodza, czasami popołudniami zajmuje mi to czas, wiec w tygodniu wcale nie mam czasu sie uczyc,a teraz wyszło jak wyszło ze w weekend nie miałam tez tego czasu.przeziez nie o to tu chodzi,ze ja mam sie teraz z tb wykłocac, jak nie chcesz ze mna tu posiedziec, to nie...tylko prosze cie nie badz kolejna "madra" osoba

dzieki inzynier, wiem własnie, to nic strasznego, tylko po rpostu chce zeby ktos tu sobie posiedział ze mna :)

Gość Ruda z Wyboru
ja tam najlepiej pracuję pod presją i jak mam coś do zrobienia to zawsze zarywam noce :) i wcale źle na tym nie wychodzę :) lepiej niż jak cos zrobię zawczasu ;P jaki macie rekord niespania, ile godzin?

Gość Ruda z Wyboru
ale np uczyc sie w nocy nie umiem. Takze Cie podziwiam. u mnie jak napisac cos, zrobic jakis projekt, zrobić coś co ma wyznaczony rezultat na papierze do osiągnięcia to tak. A żeby po prostu sie uczyć to bym nie umiała w nocy siedzieć ;p

Gość krwawy nos
po 16 godzinach od przebudzenia zdolności zapamiętywania człowieka schodzą do 50%, proponuję pójść spać, chociaż na 2-3 godziny i dopiero zacząć się uczyć :)

dzieki,tylko wiesz co juz nie raz tak próbowałam,ale potem jak juz zasne to nie wstane rano hehe :) ale powiem wam jakos mi idzie,mam taka zajawke na nauke chyba jakos :) moze jednak troche zdarze sie kimnąć