Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotkaa1990

Mam mega kompleks wzrostu... :(

Polecane posty

Gość Dorotkaa1990

Mam 1.74 a czuję się jakbym miała z 1.90...Chciałabym nosić szpilki ale wtedy będę jeszcze wyższa-taka wieża :(.A faceta mam 1.80 :((

Gość Gabryś...
no i co z tego? niech kurduple się wstydzą, że są niscy jak wypierdki mamuta. są faceci co ledwo 170 mają - to dopiero obciach takim dupkiem niskim być.

straszne, teraz będziesz cala noc w poduszkę z rozpaczy wyła, ty to9 masz pecha, inni maja jakiegoś raka lub są bezrobotni, a ciebie takie nieszczęście spotkało, weź sobie nogi uciachaj, to problem zniknie

Gość Romeo CBA
Niech Twój facet nosi buty ortopedyczne.

Gość czarna_pszczoła
moja babcia mówiła mi że jak była młódką miała 170 tyla co ma matka a teraz starowinka jest niższa ode mnie ja mam 162

Gość czarna_pszczoła
jeszcze zmalejesz ;)

Gość Dorotkaa1990
Ale ja chce być niższą teraz a nie jak będę stara :(

Gość czarna_pszczoła
z babci nic nie uchodzi jest normalna tylko że pomarszczona

Gość czarna_pszczoła
"Upiernicz sobie nogi dziewczyno" kiedyś czytałam o pewnej lasce która miała jedną nogę krótszą i nie mogła nosić szpilek i właśnie to zrobiła :O

" Ale ja chce być niższą teraz a nie jak będę stara" podtrzymuje moją rade - są operacje wydłużania kości, na pewno można tez skrócić polecam film edukacyjny dla lekarzy pt. Piła - ostatnie 10 minut jest o tym jak skrócić się o jakieś 10 cm

Gość Dorotkaa1990
Jak można wydłużać nogi to da się i skrócić...

Gość Dorotkaa1990
Jest taka klinikia wyspecjalizowana w operacjach kości min.skracaniu ale nie mam na to kasy a skróciłabym sobie udo i łydkę o 3 cm i miałabym już 1.68 :(

" z babci nic nie uchodzi ' sprawdź, opona też się bez powodu nie zmniejsza, a często dziury nie widać, podobnie z uszkodzonym zaworem babcia może mieć uszkodzony otwór techniczny lub rewizyjny umieszczony w podwoziu czopowanie może pomóc

Gość czarna_pszczoła
link do artykułu jak by ktoś chciał zobaczyć http://niewiarygodne.pl/kat,1031983,title,Obciela-sobie-noge-zeby-chodzic-na-obcasach,wid,14443147,wiadomosc.html?_ticrsn=3&smgajticaid=6fac9

Gość Dorotkaa1990
A mam bardzo długie nogi więc nie rzucałoby się to "skrócenie" w oczy...

Gość MamProblemuś
Jesteś mega przerośniętą kobyłą - tyle w temacie. Kobiety to tylko do 170, reszta to pionki przerośnięte.

Gość czarna_pszczoła
lol olol ty się nie interesuj otworem mojej babci zboku

chciałem pomóc, ale jak ty tak, to niech ci babcia dalej flaczeje, do wakacji ja zrolujecie i do szafy schowacie jak materac

Gość MamProblemuś
Bez szpilek jeszcze mogłabyś być (ja 177-178 zalezy czy rano czy wieczorem) ale z obcasami to juz bys wyglądała jak kukła :d

Gość czarna_pszczoła
lol olol piszesz tak jak byś chciał napompować moją babcię :O zbok!

Gość MamProblemuś
czarnapszczoła ogar :p

@ czarna to tobie się tak wydaje, ja napisałem co wy (rodzina) powinniście zrobić, a ty uważasz, ze jestem gotów przyjechać niewiadomo gdzie i pompować twoją babcie,, aby nacieszyć twoje oczy spragnione poruty ZAPOMNIJ, wprawdzie jestem dewiantem (jak wszyscy tutaj), ale nie aż takim, tym bardziej, że nawet nie mam pewności, czy babcia będzie żywa, może ją dla emerytury trzymacie?

Gość czarna_pszczoła
ja wiem co ci pogłowie chodzi nie oszukasz mnie :P

Gość czarna_pszczoła
ty byś chciał swoją pompką co zboku

też mam problem ze wzrostem, wydawało mi się,że mam 169cm (wg miar) jednak co rusz spotykałam laski, które robią jako modelki i mają wpisane w rubryczki np. 173 (i byłam na równi z nią, jak nie lekko wyższa) inna, chodziła po wybiegach mediolanu, 175cm... jest na równi ze mną :O wydaje mi sie,ze mam wiecej niż mam :( większość ludzi których mijam jest niższa ode mnie, zazdroszcze dziewczynom koło 165 cm ... podobaja mi sie niscy faceci...

@ czarna ja odnoszę wrażenie, ze Ty chcesz swoja babcie przehandlować w internecie, nie wątpię, że na tym forum chętni się znajdą, nie sądzę jednak, aby babcia była zadowolona z takiego Twojego zachowania niewątpliwie nie mieszczącego się w kanonach zachowań akceptowalnych, które wpojono jej w toku procesu wychowania

Gość MegaaCiachoo
ja mam 177 i jestem facetem i nie płacze (no może 178 rano:))