Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość littleAudrey

Pytanie do panów!! Czy dla was Audrey Hepburn jest aseksualna czy wręcz przeciwn

Polecane posty

Gość littleAudrey

Czy dla was Audrey Hepburn jest aseksualna czy wręcz przeciwnie ?? Dla mnie jest piękna i jej figura mi w ogóle nie przeszkadza. Zastanawia mnie jednak jakie w tej sprawie stanowisko zajmują mężczyźni. Oto kilka zdjęć kiedy Audrey była zaraz po 20 roku życia. http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-f.ak/hphotos-ak-prn1/16212_404129629665252_451635697_n.jpg http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-e.ak/hphotos-ak-ash3/69368_385975348147347_1128391187_n.jpg http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-c.ak/hphotos-ak-ash4/481395_404284172983131_1795897839_n.jpg (są to zdjęcia mniej znane -- nie z sesji zdjęciowych)

Gość PANN
jest tutaj ładna i kobieca, nie jest seksowna ale tez nie jest aseksualna

Faceci to bezguścia, podobają im się ordynarne "urody",a to jest delikatna i szlachetna uroda.

Gość littleAudrey
ktoś jeszcze ma jakiś pomysl ?

Gość ludzki przedmiot
Wygląda na kobietę, która lubi niebanalne fellatio, dlatego jestem na tak.

Gość marcelllo
Z twarzy ok. ale poniżej za chuda ...

Gość marcelllo
Na mnie już czas. Od 9 do 18 przytrzymuję kredens na dyżurce kolejowej przy wylocie na Kraków.

Gość pasi-konik
to ta co przygarhela osemke dzieci aby je pozniej katowac ? ajej przybrana corka opisala to w ksiazce ze i owszem mega zdolnosci aktorskie, zero czlowieczenstwa a po smierci nawet potrafila sie zemscic,- nikomu z dzieci nic nie dac !

Jak ktoś lubi retro. :D Zresztą Angielki z natury są aseksualne, nawet jak wyglądają na atrakcyjne, bo i takie bywają, to temperamentu za grosz :D :D Z braku laku i taką się pociśnie :P I niech sobie nawet wygląda jak Ania z Zielonego Wzgórza. :D 🖐️

Gość mój kitoj
jest grubszy:)

Gość littleAudrey
Audrey H. nie przygarneła dzieci i nie byla angielka !! Byla ale w 1/4. Urodziła się w Belgii a korzenie ma - belgijskie, angielskie, nawet polskie i azjatyckie !! :) Przyznam się szczerze, że jestem do niej w pewnym stopniu podobna i z figury i z twarzy. Dlatego ciekawiła mnie opinia mężczyzn.

Nawet więcej - miała dwóch synów. Mia Farrow zaadoptowała cała gromadkę dzieci - ale również zadnego nie skrzywdziła, za to Woody Allen molestował niektóre z nich. Ponadto ożenił się z Soon-Yi, zaadoptowaną przez Panią Farrow (i Andre Previna).

I to w necie mi się najbardziej podoba, jeszcze chwilę temu nie wiedziałem kto to jest Audrey Hepburn a teraz wiem że cierpiała głód w okupowanej Holandii, pod innym nazwiskiem. Co ważniejsze, dowiedziałem się również że vieviór, pochodzi z artystycznej familiady i chodzi w krótkich spodenkach i gile wyciera w rękaw. :P

Cicho zaraz będzie, kto to jest Vera Lynn. Zgaduję że też pani w stylu retro pamiętająca czasy, kiedy na Londyn nie spadały tylko krople deszczu.

Oj Vero, Vero... czy mi się tylko wydaje, czy naprawdę się obraziłaś i na dobre przestałaś być moim ( nie ukrywam) ulubionym adwersarzem. Strasznie mi brakuje tych pomówień o rzekomych stosunkach seksualnych z Januszem.

jezu to soon-yi byla adoptowaną córką mia(mii) i previna? a ja myślałam, że ona byla adoptowana przez mia(mie) i woody'ego:( i właśnie ta historia- ze związkiem soon-yi i jej adopcyjnego ojca była dla mnie niesmaczna:( ehh...te plotki;)🖐️

Chyba nie, choć mogę się mylić. Czytałam autobiografii Mii Farrow i wydaje mi się, ze nazwisko Soon-Yi to Previn, a nie Allen. ;) Z Woodym była chyba Dylan, Flecher i Amadeus.

A moja żona nigdy nie chciała zgodzić się ma adopcję takiej jednej 16- latki, choć ją wielokrotnie ją o oto błagałem. :(

A, zapomniałam. Bulwers był dlatego, bo te wszystkie dzieci wychowywały się przy Allenie, kiedy był partnerem życiowym Farrow.

Facet zawsze wybierze wulgarną szmatę, gdy obok niej stanie dziewczyna o subtelnej urodzie. :O