Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet-bezmozgiem jest

jestem piękną kobietą

Polecane posty

Gość facet-bezmozgiem jest

zazdroszczą mi inne baby a faceci ślinią się jak tępe glonojady bo czym jest facet jak bezmózgowcem? .Wygląd to kosztowna sprawa ,wydalam na niego od groma pieniedzy żeby wyglądać saftysfakcjonująco .Zamiast popsutych zębow mam implanty ,wybielone,mam też silonowe piersi bo niestety natura nie obdarzyła mnie wielkim biustem, mam zrobiony nosek chodż poprzedni ponoć nie byl zły-chciałam mieć perkcyjny .Pełno kasy na kosmetyki,pielęgnacje,zabiegi estetyczne,siłownia,ciuchy, itp.. temat zwracam ku bezmozogim płaziencom jakimi sa faceci chcecie mieć piękna kobiete to musicie zarabiać a nie tępe barany myślą ze zarabią 2-3 tys i mogą mieć każdą...:D możecie się co najwyzej na takie jak ja ślinić bo na nic więcej was nie stać! ..

Gość rgggh
ojej,ktoś ci powiedział że za parę lat wszystko co sobie zrobiłaś się zemści okrutnie i to co wydaje się jedyną twoją wartością zniknie? Naprawdę chcesz resztę życia być pudłem? Piękną kobietą trzeba się urodzić,poza tym ważniejsze piękno w środku,a u ciebie fuuuj..

Gość koloradoi
czyli jestes sztuczna :D i nie naturalnie piekna czyli operacje+cylikon= sztuczna pusta laska :D wspolczuje - mialabys sie czym szczycic jak bys byla piekna naturalnie .... tak jak inne kobiety ... szkoda ze mozgu sobie nie wymienilas bo masz pusto w glowie :) pozdrawiam