Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cos jest nie tak?

Dziwna temperatura..

Polecane posty

Gość Cos jest nie tak?

Mam problem i nie wiem o co chodzi. Mierzę sobie temperaturę od 4 miesięcy i za każdym razem miałam widoczny skok choć niski (w 1fazie tempka 36,3 w drugiej najwyższa 36,6). W tym cyklu moja temperatura stoi w miejscu. Dosłownie. Ostatni @ miałam 27 października. A moja tempka to 36,4 i co 3-4 dzień zdarzy się 36,2. Myślałam, że mam coś z termometrem ale próbowałam wszystkie 3 które mam w domu i każdy tak samo pokazuje. Dziwne to trochę.. Bo mój wykres to linia ciągła z małymi dołkami... Ale czemu? Może ktoś wie? Miałam nadzieję, że udalo mi się zaciążyć bo spóźnia mi sie @ ale jak zobaczyłam na mój wykres to od razu zeszłam na ziemię.

Gość idz do lekarza
a robilas test ciazowy?

Gość Cos jest nie tak?
Nie robiłam bo uznałam ze to i tak bez sensu skoro nawet skoku nie mialam.. Do lekarza jestem zapisana na przyszly tydzien..

Gość idz do lekarza
kazdy cykl jest inny

Gość bialamasajka
Może skorzystaj z komputerów cyklu, na rynku jest kilka do wyboru np cyclotest. Dla potwierdzenia własnych interpretacji możesz też używać testera na ślinę albo pasków lh

Gość bialamasajka
Może skorzystaj z komputerów cyklu, na rynku jest kilka do wyboru np cyclotest. Dla potwierdzenia własnych interpretacji możesz też używać testera na ślinę albo pasków lh

Gość Cos jest nie tak?
Ale drogi ten cyclotes :/