Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lillia24OL

nerwicowcy jesteście???

Polecane posty

Gość Lillia24OL

moze był by ktoś tak miły i porozmawiał ze mna ????nie3 dokonca pewna czy to nerwica ;/((((

Gość mjgdbtm
A co sie dzieje?

Gość ulełełęłeekk
własnie?

Gość Lillia24OL
moje objawy sa straszne wykanczaja mnie nie umiem ,,juz" normalnie zyc co robic gdzie szukac pomocy???

Gość oloooeeee
jakie masz objawy?

Gość mjgdbtm
Mozesz opisac je dokladniej?

Gość Lillia24OL
tak...chwilka juz pisze...

Gość Lillia24OL
straszny ucisk w głowiedziwne okreslenie ale tak niestety jest...zawroty głowy,zaburzenia wzroku czarne kolorowe kreski przebłyski w oczach,dretwienie,mrowienie twarzy ciała,kołatania i pieczenie serca,uczucie ciezkosci w klatce piersiowej,przyspieszony puls,dusznosc,uczucie,,wykrecania rak".....to trwa juz jakies 2 lata mialam robione badania i nic...najgorzej martwi mnie serce bo boje sie ze to cos powanego--a mimo to przypisuje to nerwicy :( dzis w nocy obudziło mnie straszny niepokuj takie cos jak bym sie zapadala dusiła serce waliło jak szalone :( to mnie wykancza pomocy

Gość Lillia24OL
straszny ucisk w głowiedziwne okreslenie ale tak niestety jest...zawroty głowy,zaburzenia wzroku czarne kolorowe kreski przebłyski w oczach,dretwienie,mrowienie twarzy ciała,kołatania i pieczenie serca,uczucie ciezkosci w klatce piersiowej,przyspieszony puls,dusznosc,uczucie,,wykrecania rak".....to trwa juz jakies 2 lata mialam robione badania i nic...najgorzej martwi mnie serce bo boje sie ze to cos powanego--a mimo to przypisuje to nerwicy :( dzis w nocy obudziło mnie straszny niepokuj takie cos jak bym sie zapadala dusiła serce waliło jak szalone :( to mnie wykancza pomocy

Gość Lillia24OL
straszny ucisk w głowie uczucie ciezkosci,tak jak by była na patyku>dziwne okreslenie ale tak niestety jest...zawroty głowy,zaburzenia wzroku czarne kolorowe kreski przebłyski w oczach,dretwienie,mrowienie twarzy ciała,rak najczesciej rano>kołatania i pieczenie serca,uczucie ciezkosci w klatce piersiowej,przyspieszony puls,dusznosc,uczucie,, wykrecania rak".....to trwa juz jakies 2 lata mialam robione badania i nic...najgorzej martwi mnie serce bo boje sie ze to cos powanego--a mimo to przypisuje to nerwicy :( dzis w nocy obudziło mnie straszny niepokuj takie cos jak bym sie zapadala dusiła serce waliło jak szalone :( to mnie wykancza pomocy

Gość wyjątek
Być może to są objawy nerwicy. To tylko może zdiagnozować lekarz. Czy oczekujesz, że ktoś z kafe pójdzie za Ciebie do lekarza, albo poda Ci wirtualne leki? A może chcesz terapii przez net? Ludzie to są dziwni.

Gość Lillia24OL
wszystko to towarzyszy mi juz jakies 2 lata nieraz trzyma ze 2 miesiace dzien w dzien daje chwile odpoczac i wraca ze zdwojona siła

Gość gammdree
nerwica albo jakaś choroba neurologiczna. jakie miałaś robione badania?

Gość Lillia24OL
nie oczekauje tego....takzapytałam czy ma ktos podobnie kto chce porozmawiac...

Gość gammdree
o jebane, czasami ktoś może mieć podobne objawy, chorobe, albo wyszedł z tego.. i moze doradzić np o jakie badania się upomnieć, bo lekarze sami z siebie to na łatwizne czesto ida :o

Gość Lillia24OL
tomografir komputerowa,dno oka,usg jamy brzusznej,przeswietlenie odcinka szyjnego...badanie to wyszło ,,nie zaciekawie" ale neurolog nie dala lekow i nigdzie dalej nie pokierowała,ale czy kregosłup moze byc tak uciazliwy ...to mnie powoli zabija ...;(

Gość gammdree
to bierz wyniki i idz do innego neurologa. postaraj się też o badania serca.. w nerwicy przebadanie się i upewnienie, że nic się somatycznie złego nie dzieje, powoduje często ustąpienie objawów.

Gość Lillia24OL
echo i ekg tez miałam robione wszystko niby dobrze tyle ze w ten dzien dobrze sie czułam co miałam robione ECHO moze dlatego wyniki sa dobre ???????????????

Gość gammdree
to może badanie holtera? mierzy prace serca przez dobę. mi dopiero na tym wyszła arytmia. na wszystkich innych wszysztko dobrze wychodziło i też miałam wrażenie, że to przez to, ze w trakcie badania nie miałam objawów, a tak to holter je uchwycił

Gość Lillia24OL
no wlasnie moze i w moim przypadku jest tak samo ...myslisz ze jak pojde prywatnie do kardiologa to zrobi mi to badanie holterem???

Gość gammdree
spróbuj najpierw panstwowo i powiedz, ze chcesz tego holtera. ja bylam panstwowo i mi zalozyli.

Gość gammdree
tylko powiedz ze chcesz to na ekg, bo jest też holter na cisnienie.

Gość Lillia24OL
dobrze ,rozumiem ,dziekuje :* jutro pojde po skierowanie ...;/aaa czy jak bylam jakies rok temu u kardiologa to teraz znowu musze miec skierowanie ???

Gość gammdree
no raczej. na skierowanie z ubiegłego roku cie przecież nie przyjmie :P