Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TomekBiałystok

obsesja miłośći

Polecane posty

Gość TomekBiałystok

hej mam pytanie jestem z moją partnerką jakiś czas od nie dawna jest coraz gorzej czuje że uzależniłem się od mojej dziewczyny i wpadłem w obsesyjną miłość co z tym zrobić ? czy jakaś terapia mi pomoże ? i jakieś leczenie ? czy jedynym rozwiązaniem jest rozstanie, przebolenie rozpacz i później już do końca samotność ?? proszę niech ktoś napisze czy miał podobnie i czy udało mu się zwyciężyć ?

Gość biała 23 llll
ja mam to samo---to choroba.......:(

Gość jajjajajajjjajajajajajjajaj
nie rozumiem twego problemu zupelnie .Mozesz to jakos po chlopsku wytlumaczyc?

Gość TomekBiałystok
moje objawy to czuje w sobie ciagly bol wsrodku boje sie ciagle ze moze przestanie mnie kochac albo sie rozstaniemy trzese sie caly ze strachu ciagle o niej mysle ciagle mysle o sms z nia nie moge wziasc sie za zadna prace ciezko mi wykonywac co kolwiek czasami to nawet z nia jak jestem to sie tak czuje mam tak 2 miesiace myslalem ze to nerwica i zaczelem sie leczyc na nerwice ale to chyba obsesyjna milosc nie stety a tak bardzo kocham moja dziewczyne ponad zycie :( kolezanko i jak z ta twoja choroba udalo ci sie zwyciezyc czy musialas rozstac sie ze swoja partnerka ? ? :((

ty głupi cwelu masz to o czym marzą inni a jeszcze narzekasz? wolisz stać się psychopatą tak jak ja się stałem po tym jak dziewczyna mnie odrzuciła, myślę tylko o mordowaniu i torturach, doznałem takiego bólu i muszę podzielić się nim z innymi, nie zrozumieją jeśli nie popracuję nad nimi nożem! Zamiast się zamartwiać buduj szczęśliwy związek, ożeń się z nią, pokazuj jej jak ciekawy jest świat, rób to teraz póki jest zafascynowana ..

Gość Konik morski***
miłość nie ma nic wspólnego z obsesją to o czym piszesz to uzaleznienie od drugiej osoby :)

Gość TomekBiałystok
no dobrze ale jak sobie z tym poradzic ? jak sie z tego wyleczyc a jednoczesnie nie stracic ukochanej osoby ? dodam tez ze juz sie zareczylismy jakis czas temu ogolnie w zwiazku bylo dobrze tylko tak od 2-3 miesiecy taka obsesja mnie zlapala

Gość TomekBiałystok
jestem czasami o nia zazdrosny ale ona o mnie tez czasami ona mi zrobi scene czasami ja jej ale przez caly zwiazek zdazylo sie to moze ze 2 razy nie wiecej nie szpieguje jej nie podsluchuje i nie ledze nie sprawdzam jej telefonu sprawdzilem tylko 2 razy i wyszlo ze jest uczciwa wiec przestalem to robic i nie czuje takiej potrzeby czy mozna jakos sie z tego wyleczyc bez jej straty ?

twoj poroblem wnika z tego ze albo uwazasz ze na nia nie zaslugujesz bo w jakiejs kwestii czujesz sie gorszy, albo ktos cie kiedys zostawil[nie koniecznie kobieta] i bardzo to przezyles. tak czynie?

Gość TomekBiałystok
mysle ze i jedno i drugie sie troche zgadza bo jak ja poznalem to czulem sie wartosciowo a teraz z kazda chwila czuje jakby depresje jakby zanizenie swojej wartosci a kiedys w przeszlosci mialem juz takie nie mile sytuacje np byla dziewczyna mnie zdradzila a prendzej lokowalem uczucia w kobietach jtore je odrzucaly :( ale mi chodzi o najwazniejsze czy moge sie z tego wyleczyc czy da sie cos zrobic a jak tak to jak ?? co zrobic ?

no trzeba by bylo troche pokorzystac z porad psychologa i to w pore, bo moze sie przerodzic w obsesje i zniszczyc ja i ciebie. a mam pytanie. miales normalna rodzine i obydwoje rodzicow?

Gość TomekBiałystok
tak rodzine mialem normalna i obydwoje rodzicow mam do tej pory czyli terapia psychologa a psychiatra nie moze byc ? bo akurat u mnie w miescie jest jeden z najlepszych psychiatrow w polsce bylem u niego i narazie stwierdzil ze to nerwica lekowa ale byc moze jest to jeszcze lekka depresja i obsesja na tle milosi dzis bede wiedzial bo napisałem do dr sms ze mam watpliwosci czy to aby nie chorobliwa milosc i opisalem jej z grubsza problem czekam teraz co odpisze ale jest szansa sie z tego wyleczyc ? i czy to przy pomocy lekow ?i jak dlugo taka terapia trwa ;/ prosze o porade naprawde jest mi ciezko teraz

nie chce obgadywac, ale psychiatrzy, generalnie lekarze maja tendencje do uciszania wszystkiego lakami. poszukaj w tym bialymstoku jakiegos psychologa, moze kobiety i zacznij od poprostowania myslenia i samooceny. wiesz dlaczego? bo leki nie moga dopomoc ale nie zniweluja wszystkich uczuc, jedynie troche ucisza a w wiekszej dawce co najwyzej otumania. trzeba zmienic sposob myslenia. nauczyc sie myslenia pozytywnego a jesli ty nie masz zadnych innych objawow procz tej obsesyjnej obawy z ja stracisz, to nie faszerowalabym sie od razu chemia.

Gość Jadmkgpjag
Ja za falszywymi facetami latac nie bede

Gość TomekBiałystok
mam kilka lekow ktore dostalem od psychiatry ale psycholog sama rozmowa mi pomoze ? jak myslisz ile taka terapia by trwala ? i czy wogole sa szanse ze bede zdrowy ? bardzo bym chcial byc zdrowy ;/ a ja teraz wariuje z milosci :(

Gość TomekBiałystok
ale ja nie jestem fałszywy jestem bardzo uczciwy wobec mojej partnerki i wgl jestem uczciwy

Gość Jadmkgpjag
Tak trzeba czasem bajerowac ale nie tedy droga

Gość TomekBiałystok
falszywy ze co moja milosc jest falszywa ? nie sadze bo ja naprawde ja kocham tylko za bardzo a mam miec wyjazd na pol roku i ta mysl mnie przeraza ze bede musial wyjechac a ona zostanie tu :(

Gość Jadmkgpjag
A niech jedzie w pisdu tylko najpierw ja wydymaj