Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna.gmgd

jestem uzależniona od czipsów..

Polecane posty

Gość martyna.gmgd

lays paprykowych.musze codziennie miec duża paczke takich laysow.a kosztuje ona 5zl..przez to nie moge zaoszczedzic nic kasy.mam 19lat . Nie jestem jakas tam gruba ale szczupla zeby nie bylo. W nocy juz marzylam ze pojde rano i je kupie a teraz jem je na sniadanie.masakra..

Gość kamilija1039874
Nie wierze, i dasz rade zjesc taka cala w jeden dzien? Ile gram?

Gość martyna.gmgd
150g przeciez to nie duzo jakbym miala wiecej kasy to bym dwie nawet kupowala.ostatnie oszczednosci wydaje na te cholerme chrupki jak ich nie mam to az sie trzese i jestem wkurzona

Gość oj tam oj tam oj
... jak zaczniesz chodzic na wesela to sie od wodki tylko zimnej uzaleznisz???:) to pytanie przyklad trenuj silna wole po ta ja masz zeby uzywac:) zadne madre rady tu na kafe ci nie pomoga jak sobie sama nie zechcesz pomoc

Gość oj tam oj tam oj
zrob jakas odmiane dla frytek skoro lubisz cos co chrupie to kup jakies chlebki o smaku papryki albo zrob zapiekane ziemniaki posypane papryka lazanie z papryka cos na odmiane w ten smak i nie jedz tyle czpisow nie zdrowe sa jedna paka na miesiac niech bedzie jak juz

Gość martyna.gmgd
postanawiam,ze dziś to ostatnia paczka.. Bo zbankrutuje

Gość martyna.gmgd
nie to nie chodzi o to ze cos w zamian tego bo ja tylko lubie te konkretne laysy tylko paprykowe innych nie zjem ani nic w zamian.ale trzeba sie ogarnac bo tak jak zaoszczedze to 5zl na dzien to wkoncu cos sobie kupie dla siebie

Gość Młody wygląd to geny
Mniam mniam... ja wolę Cheetos'y serowe ;)