Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaa

Czy jak zapale papierosa na randce to zaimponuje temu chłopakowi??

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaa

On mi sie podoba nosi długie wlosy i jest buntownikiem, ma 15 lat jak ja, umówiłam sie z nim na randke czy jak będe na niej paliła papierosa po papierosie to zaimponuje mu? kupiłam se juz LM superlighty żeby takie palenie wytrzymać :P

Gość gbffsd
po 1 radze Ci zebys w ogole nie palila.. jak ja zaczynalam to myslalam sobie ze to tak jednorazowo bo ja sie nie uzaleznie.. a teraz pale 1,5 paczki dziennie.. po 2 faceci nie lubia palacych kobiet :) wiec nie zaimponujesz, a stracisz kilka pkt.

Gość gzngf
o Boże dzieci :O

Gość znam to :)
nie zaimponujesz mu, najbardziej zaimponujesz mu jeśli będziesz sobą

Gość gbffsd
po 1 radze Ci zebys w ogole nie palila.. jak ja zaczynalam to myslalam sobie ze to tak jednorazowo bo ja sie nie uzaleznie.. a teraz pale 1,5 paczki dziennie.. po 2 faceci nie lubia palacych kobiet :) wiec nie zaimponujesz, a stracisz kilka pkt.

Gość kasiaaaaaaaaa
no w dawnych czasach takich buntowników jak on bylo wiece np. hipisi albo rysiek riedel więc nei wiem o co wam chodzi z tą "dzisiejszą młodzieża" moim zdaniem dzisiejsza młodziez jest zbyt konformistyczna i zbyt mało buntownicza :) a papierosy to bunt.

Gość kasiaaaaaaaaa
no w dawnych czasach takich buntowników jak on bylo wiece np. hipisi albo rysiek riedel więc nei wiem o co wam chodzi z tą "dzisiejszą młodzieża" moim zdaniem dzisiejsza młodziez jest zbyt konformistyczna i zbyt mało buntownicza :) a papierosy to bunt.

Gość Laura213
faceci ( chłopaki chyba tez) nie lubia jak dziewczyny pala wiem z doswiadczenia :)

Gość kasiaaaaaaaaa
no to jak mam siebie pokazać jako buntowniczka? :) mam po prostu być sobą? ale co to znaczy?

Gość kasiaaaaaaaaa
hmmm?

Gość znam to :)
Po prostu badz naturalna, jesli duzo sie smiejesz to sie smiej, nie udawaj kogos kim nie jestes. Dwa jesli sluchacie tej samej muzy, to macie wspolny temat, moze tak zacznie sie wasza znajomosc