Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

detektywostroleka

moja kolezanka z pracy

Polecane posty

Witam, mam problem z kolezanka z pracy. Wlasnie mialysmy mala wymiane zdan na temat pewnej rzeczy, mianowicie chodzi o fenomen piosenki, ktora aktualnie jest najslynniejsza na calym swiecie, malo tego w calej polsce! Ja uwazam (tak jak wiekszosc polakow) ze ta piosenka to cudo, zakochalam sie w niej od razu i widze w niej przeslanie, a moja kolezanka zaczela szydzic, wysmiewac jej idoli, gardzic gustem tych co jej sluchaja, do tego zkryytykowala swoja siostre, ktora jak sie okazalo zna kroki do tej piosenki. Ja z oburzeniem wszczelam awanture, a ta moja kolezanka tlumzy sie, ze ona takiej muzyki nie slucha, ze ona to raczej porzadna, typu: mocart, bach, pan tadeusz, aicja wegorzewska itd. Itp. myslicie, ze kto ma racje i lepszy gust, bo teraz mamy wiellki spor.

Gość jerrranda
ja też nienawidzę gangamstyle , dla mnie to kicz tak jak kupić plastikową piłkę na gumce na odpuście i sie ją pasjonować w mieszkaniu

Gość iehwepi
Po powadze problemu można sadzic że ani jedna ani druga nie powinna w ogole pracować bo cokolwiek robicie to tylko obnizacie poziom firmy

A gangam ststyle to innaa bajka, ale tez ja bardzo lubie, aczkolwiek daje jej trzecie miejsxce w hitach dwatysiace dwanasxcie. czyli co uwazasz ze racje ma moja nudna kolezanka?