Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka6765tr4

Po jakim czasie poszłyscie ze swoimi facetami do łóżka??

Polecane posty

Gość Majka6765tr4

Nie chodzi mi o spanie w sensie dosłownym a o sam sex. z moim Marcinem spotykam się prawie trzy tyg. i wczoraj kiedy doszło do bliskosci zapytał się czy chce...powiedziałam ze to za wczesnie ..czy zachował się tak jak na faceta przystało??

Gość Iklementyna
Facet jak by mog to byście po 2 godzinach wylądowali w łóżku :) On sie tylko spytał , więc szanuje twój e zdanie więc o co ci chodzi?

Gość mnie się nie podoba
Ja po dwóch latach. :)

Gość kot bez butów
na 3 czy 4 randce ale my się poznaliśmy jako dorośli pracujący ludzie, już po studiach i z innym podejściem

Gość nataaalkowa
Taaa ja już wierze w gadki typu "po 2 latach">.. :classic_cool: tu raczej chodzi o to po ilu poszłyście do łóżka w związku, a nie ile znacie faceta :D Wracając do pytania- ja po 4mies zwiążku

Gość zejdi
po 9 miesiącach,a zaręczyliśmy sie po 5 miesiącach

owszem po 1,5 roku związku :) ale miałam 16 lat jak zaczelismy sie spotykac (wtedy sie mówiło: ze sobą chodzić) :) więc logiczne, ze od razu nie wskoczyłam mu do łóżka :P

Gość ojciec dziecka nieznany
Po kilku miesiącach ale nie wiem dokładnie po ilu. Zaczęliśmy się spotykać na jesieni a w okolicach Wielkanocy był pierwszy sex,ale to było 11 lat temu więc już dokładnie nie pamiętam.

Gość nataaalkowa
W wielku 16lata to NIE jest związek, a raczej zabawa w bycie razem :D

Gość Stonoga z 99 nogami
z moim mężem - po jakis 10 dni od poznania na necie, praktycznie na pierwszym spotkaniu :P

Gość prwda jak prawda
na pierwszej randce :D

Gość lola234534
ładnie sie zachwał. Lepiej chyba nie mógł.

Gość po tygodniu, ale znałam się z
nim jakieś 8 lat jako kolega (wcześniej były podchody pierwsze pocałunki, bo na sex dla mnie było za wcześnie, nawet w tym wieku (15 lat) nie bardzo orientowałam się z czym to się je, nie interesowałam się seksem)

jakoś po 4 miesiącach, ale on twierdzi, ze tylko dlatego, że wcześniej nie bylo sprzyjających warunków logistycznych :-)

Gość gfgfddfdfs
Jezeli kobiet amysli powaznie o swoim partnerze i chce czegos wiecej...szybki sex nie jest wskazany..nie chciałabym aby w przyszłosci mój mąż nasuwał tematy ze odrazu mnei wyruchał..co innego facet który słuzy wyłacznie do spraw łóżkowych.wtedy spoko.

Gość ronarona33
no jak twój mąż ma być typem człowiek, który będzie wytykał kiedy cię "wyruchał", to i tak nie warto się zadawać z takim prostakiem

Gość Gghhhhgghhhh
Po ok 3 tyg zwiazku

nataaalkowa - owszem to byl związek :) i ta zabawa jak to nazwałaś trwa do dziś :) już 13,5 roku

Gość FFrytka nie brzydka
2 lata

Gość iuytrfc
z moim Marcinem NIe cierpie tego imienia :o

Gość po okolo 7 godzinach
znajomosci. poznalismy sie na sylwestra i tej tez nocy wyladowalismy w hotelu (bylismy obydwoje w obym miescie, ja w innym hotelu, on innym). po powrocie do swoich miast kontakt sie rozkrecil i jestesmy szczesliwa para do teraz! a wiec ma wplywu ile sie znacie. bylego meza tez znalam dlugo zanim mielismy seks i c0? po 5 latach rozwod...

Gość Po 5 latach związu
A dokladnie kilka dni po ślubie

Gość NA pierwszym spotkaniu
znamy sie juz 7 lat, z czego 4 malzenstwa.

Gość mnie się nie podoba
To uściślę, bo jak zwykle ktoś się czepia... Po pięciu miesiącach znajomości zostaliśmy parą, po roku bycia razem poprosił mnie o rękę, a po roku od oświadczyn był ślub i wtedy pierwszy raz poszłam z nim do łóżka czyli jak napisałam po dwóch latach. A jak się poznaliśmy ja miałam lat 26, a on 27, byliśmy po studiach i mieliśmy stałą pracę. Nie wiem czemu to dla niektórych takie niewiarygodne. Chociaż seks jest dla nas przyjemny, to nie jest jakimś sensem życia i możemy się bez niego obejść. Różni ludzie żyją na tym świecie i mają różne libida oraz potrzeby, przyjmijcie to niektórzy do wiadomości i nie mierzcie wszystkich swoją miarą. A takie topiki to chyba tylko statystyczne, bo każdy przypadek jest inny i na szczęście nie ma recepty.

Gość TAKAZLA
pol roku :D