Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapo30stce

codziennie zmuszam męża do seksu

Polecane posty

Gość kobietapo30stce

...czy dzieki temu mnie nie zdradzi? Kochamy się 2 razy dziennie. Zwykle rano i wieczorem, zależy też od jego zmian w pracy ale dwa stosunki są zawsze. CZasem on nie chce ale kusze, kusze i seks jest. On mysli że mam taki temperament. A ja poprostu wyznaję zasadę że jak ma w domu to na boku nie będzie mu się chciało. Nigdy nie jest też monotonnie. przebieram się w ładna bielizne, częste stosunki oralne, wymyślne pozycje, gadżety, kilka rzy w miesiącu anal. CZasem też poprostu na szybko i na dziko, czasem czule i powoli, na skromnie. Nawet jak nie mam ochoty to wiem ze trzeba faceta wykańczać w domu to nie zdradzi. Jak myślicie, dobrą przyjęłam taktykę (małżeństwo z 7letnim stażem)?

Gość kobietapo30stce
wypowie się ktoś? chętnie posłucham męskiej opinii

Gość jhgfgh
facet się zanudzi i widać, że zbnyt wiele was nie łączy poza seksem

Gość o zal.pl7654
głupi tok myslenia.Częsty sex nie uchroni cie od zdrady.A wręcz przeciwnie znudzi mu sie sex z tobą i bedzie szukał dalej, Monotonnia dobija,

Gość kobietapo30stce
dużo nas łączy, mamy 4 letniego synka, dobrze się układa. Czemu ma sie zanudzić? seks jest zdrowy, nie będzie miał ochoty na inne. Moja recepta udanego małżeństwa. Wszystko jest ok w zyciu codziennym. Ale jak wiadomo-w sypialni się psuje to w życiu też zacznie. Dlatego dbam o sferę łóżkową.

Gość kobietapo30stce
Po stosunkach ze mną nie będzie miał siły na inne. I nie jest monotonnie... Codziennie inaczej

seks jest wazny, ale ty jestes nienormalna i przez to sprowadzasz swojego mezczyzne do poziomu bezmozgiego yeti. niestety

Gość kobietapo30stce
nie prawda. Ile sie słyszy ze facet kocha kobiete a zdradza. Jak sie tłumaczy? że zaluje, ze nie wie czemu to zrobił..... a wiadomo testosteron szaleje. Trzeba więc dać mu wszystko czego potrzebuje. Miłość i duzo dobrego seksu. Wtedy facet ma głowę na karku

Gość skoro uwazasz ze dobrze robisz
to po co nas pytasz o zdanie? mam kochanka od 6 lat. jego zonka tez odwala takie cyrki jak Ty a dziwnym trafem on i tak ciagnie do mnie. wniosek? odpowiedz sobie sama

no wiesz, na miejscu twojego chlopa nie chcialabym byc\ miec swiadomosci o takim mnie uprzedmiotowieniu..z rozmyslem. ale ty jak tam sobie chcesz. zastanawie mnie jednak, po co dalas newsa skoro jestes tak pewna tej metody na wiernosc. mezczyzna, to nie zwierze. pewnego pieknego dnia mu obrzydniesz i powie ci to bez ogrodek abo w najgorszym razie wyjdzie i nie wroci.

Gość kobietapo30stce
skoro uwazasz ze dobrze robisz ja uważam że dobrze robie ale chciałam usłyszeć waszą opinię. Ze znajomymi nie rozmawiam na takie tematy. Zależy mi też na opinii facetów. A tobie współczuje że jesteś ''tą drugą'' i facet ma seks z żoną a potem leci do ciebie

Gość kobietapo30stce
Goldin och prosze cie bez przesady.... to nic złego mieć świadomość że facet to facet, rządzi nim testosteron jak nie może się wyżyć...

skad wiesz, ze ty nie jestes ta druga w jego glowie bo tak naprawde marzy o kims innym i uprawiajac sex z toba nie wyobraza sobie jej?

mozesz sie przebierac nawet za alibabe i 40 rozbojnikow ale nadal jeste ta sama osoba ktora wiedziona chorobliwymi poderzeniami wwala sie na chlopa jak jakie lekarstwo od nadcisnienia 2x dziennie. mozna zyc z mezczyna lata uprawiac seks nie tak natarczywie i wiedziec jak drzy po nastu, dziestu latach wspolzycia. ale trzeba tego chciec razem a nie zmuszac bo wiernosc jest zalezna nie od genitalii tylko od serca. nawet najlepsze slodycze ci zbrzydna jak bedziesz je pchala komus do geby na chama

Goldinmswieta racja

Bardzo dobrą taktykę przyjęłaś, palce lizać. Reszta pań niech się uczy. Facet na pewno nie będzie patrzył na inne kobiety jeśli w domu ma seks wypas z miłą żonką. Choć muszę przyznać że dwa razy dziennie non stop to spore tempo, mogłabyś trochę odpuścić bo mu się znudzi. Ale kluczem jest to że chcesz się kochać a nie gderasz i narzekasz.

Gość Kolekcjonuje znaczki
Koncepcja nie jest zła Ale wyobraz sobie ze ktoś cie dzien po dniu dwa razy na dzien karmi samym chlebem z tym samym dzemem ( choć go lubisz) No nie daje spokoju Nie chcesz ale namawia / o jaki pyszny zjedz ../ Nie zrzygasz sie tak po paru latach albo nie zapragniesz ogórka / pomidora/ szynki ? To samo z tym waszym seksem dla sportu

Gość kobietapo30stce
z dżemem? ja sobie w czasie okresu odpuszczam

Gość Taka kobieta to skara
Zazdroszcze bo pokazalem ten temat mojej i sie obrazila

:D:D Tylko nie zajedź go bo będzie do niczego :D Ale czy ty masz z tego przyjemność ? Czy on ma ? Czy robisz to tylko tak żeby było ?

Gość a to dopieero
Jak masz okres też? I jak jesteś chora?

Gość matka mojego dziecka
też tak robiła. obrzydliwa tępa baba. strasznie niedojrzała. dzieciak taki fajny chyba po mnie. odszedłem do normalnej na szczęście.

Gość a to dopieero
Ech, tak też myślałam :D

Gość Kazda kobieta powinna
Wypiac dupe i dac sie przeleciec analnie nawet jak nie ma ochoty! Wielkie mi poswiecenie tylko sie wypiac a pozniej placz ze was facet zdradza

w sumie nie jesteś nieżyciowa autorka, ludzie w związku i tak muszą ciało sprzedawać żeby ich nie zostawiono więc autorka po prostu zna życie

Gość moja żona zmusza mnie do seksu
a ja udaję, że cieszy mnie jej wybujały temperament zastanawiam się, ile tak będę w stanie pociągnąć, a nie chcę jej urazić nie wiem jak jej o tym powiedzieć, że czuję sie tym zmęczony i przymuszany lubię seks z nią, ale jak będzie tak dalej, to myślę o odejściu

dokladnie. znam przypadek w ktorym wybujaly temperament zony przyprawil faceta o ciezka depresje.

Gość Badz z nia szczery
I przyznaj ze jestes kryptogejem kazdy zdrowy normalny facet by chcial taka wyywolona zone