Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowy Dokument

Jeśli dziewczyna w młodym wieku zostanie samotną matką to już ma pozamiatane

Polecane posty

Gość samotne matki oczekują, że
ja bym nie miał nic przeciwko gdyby była po aborcji, niby dlaczego taką odrzucać? ja by nie chciał żadnej z bachorem, bo nie będę tatusiem dla cudzego dzieciaka

Gość offerma
samotne matki niech siedzą same ze swoimi bękartami.

Gość offerma
kylie też masz już pozamiatane przez bękarta?

Gość offerma
kylie skoro nie jesteś samotną matką to znaczy że jesteś wartościową myślącą głową a nie kroczem kobietą :):)😘

Gość barnej
Zgadzam się z autorem. Trzeba mieć w sobie dużo z jelenia by inwestować w cudzego bachora.

offermamam dopiero 19 lat i narazie nie chcialabym miec dzieci..zreszta tak sie nasluchalam o samotnych matkach ze szok..ja sama mam kolezanke ktora jest samotna matka..niedawno urodzila dziecko..miala chlopaka,byly zareczyny i oczywiscie pozniej zrobil jej dziecko..a jak sie okazalo ze jest w ciazy to zerwal z nia..szczerze wspolczuje samotnym matkom..

Gość paralizatorka 22
Ja znam dziewczyne ktora jeszcze w liceum urodzila. Dzis ma 26 lat, z ojcem dziecka sie rozstala zaraz po liceum, tabuny mezczyzn sie za nia uganialy i malo ktoremu przeszkodzil fakt ze ma dziecko. Ale przyczyna jest prosta - jest niezwyklej urody, przepiekna dziewczyna. Przecietna bedzie miala o wiele wiele trudniej z dzieckiem.

Gość offerma
rzadko kiedy kobieta jest niezwykłej urody

Gość offerma
a samotne matki to już w ogóle bez figury, zaniedbane, bo na nic nie mają czasu ani pieniędzy, może jedynie im się bicki wyrobią od samotnego popychania wózka z bękartem :D

Gość paralizatorka 22
jej rodzice pomogli troche, skonczyla szkole i ma dobra prace. Szczescie ma ze z piekna twarza sie urodzila :)

Gość PRAWICZEK_26_LAT_
ja bym chętnie przygarnął taka dziewczyna.

Gość paralizatorka 22
Mysle ze duze znaczenie ma to jaką prace ma kobieta, czy spotyka wielu ludzi. Milosc faktycznie nie wybiera moze wiekszosc mezczyzn z gory ją skreśli ( no to tez zrozumiałe, cudze dziecko to problem dla mnie dla dziewczyny bez zobowiązań dzieciaty chlopak też byłby problemem) ale np kolega z pracy który spędza z nią dużo czasu może ją bardzo polubić z czasem zakochać się. I nawet nie bedzie miał na to większego wpływu :)

ja znam taka ktora jest brzydka a to co opisalam historie to ladna jest..nawet ladniejsza ode mnie he he :D ale szczerze pisze.miala powodzenie,miala wszystko i teraz rodzice jej pomagaja..jest po szkole zawodowej,obecnie jest w technikum uzupelniajacym..

Gość PRAWICZEK_26_LAT_
kylie2585 a ty dziewica ? czy co ?

Gość paralizatorka 22
Inna sprawa że często samotne mamy szukaja partnera za bardzo przez pryzmat dziecka, facet może poczuć że wcale jej nie interesuje jako osoba tylko jako potencjalny tatuś i sponsor - wiadomo że nikomu nie będzie to pasować

Gość PRAWICZEK_26_LAT_
pewnie jestes brzydka sama i tak ludzi oceniasz.

PRAWICZEK_26_LAT_ mów za siebie...gdybym miala tak oceniac ludzi to po co ja mialabym wypisywac tutaj na kafe?? NO PO CO??

Gość PRAWICZEK_26_LAT_
no i w ogóle co tak na mnie naskoczyłaś nie lubisz prawiczków ? co ja cie tak obraziłem pytanie czy dziewica jesteś ? to może wolałabys jakbym zapytał czy jesteś dziwką co ?

PRAWICZEK_26_LAT_ ja nie lubie jak ktos mi zadaje pytanie czy jestem dziewica..nie znosze tego pytania..nawet i koledzy mnie sie pytaja..to jest denerwujace..

Gość PRAWICZEK_26_LAT_
wstydzisz sie tego czy co ? a może masz jakiś uraz do prawiczków ?

Gość brzydki facio
Ja bym nawet nie chciau rozwódki z dzieckiem nawet jakby wyglądala jak laska z faszion tv :)

Gość Król Julian III
Nowy PAPIER nie znasz życia, nie zaznałeś prawdziwej miłości i szukasz prowokacji wśród poważnych istot! Najwyraźniej jesteś debilem i z tej właśnie przyczyny HAŃBA CI!!!

Gość Król Julian III to kobieta
najprawdopodobniej samotna matka :classic_cool: