Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werletka

Problem z chłopakiem z grupy - nie wiem, o co mu chodzi

Polecane posty

Gość werletka

Podoba mi sie od początku. Czesto spedzalismy czas na zajeciach i po nich. Jednak na ostatniej imprezie chciałam być dla niego chłodna, żeby bardziej sie starał. A dzisiaj kompletnie mnie olał na zajęciach, odpowiadał tylko tak albo nie, a rozmawiał z innymi kolezankami. Mysłalam, ze bedzie mu bardziej zalezec, a jemu chyba w ogóle nie zalezy.

Gość jeden węż, dwa wąże
chciałam być dla niego chłodna, żeby bardziej sie starał manipulacja czasami ma krótkie nózki :D

Gość werletka
Ale to on zachował sie jak dziecko olewając mnie dzisiaj

Gość on po prostu
chciał żebys sie bardziej starała

Gość adsddsa
Głupie baby myślą, że jak będą "chłodne" to chłopak się bardziej postara. A faceci odczytują sygnały wprost - chłodna, znaczy nie zainteresowana.

Gość qweeqwqwe
Dokładnie tak jest, dzisiaj wielu nieśmiałych chłopaków chodzi po świecie. Jesteś chłodna to sobie myśli że nie zainteresowana. A co myślałaś? Trzeba być masochistą żeby wobec kogoś kto się odsuwa się przysuwać. Ach ta kobieca logika.

faceci nie rozumieją czegoś takiego, jak "będę chłodna, niech się stara". Takimi gierkami skreślisz siebie w oczach każdego faceta, bo albo Twojego zachowania nie zrozumie, albo, co gorsza, zrozumie i uzna Cię za jebniętą.

Gość bokserki
dokładam się. Jak faceta odepchniesz, to odejdzie. Teraz to ty musisz sie starać, bo on nie będzie. a poza tym. nie bierze sie d.py ze swojej grupy.

Gość Wacek Kimono
Baby są jednak jebnięte :(