Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcebracudzialu

Nie chcę jechać na erasmusa bo tam same ciapole są! co robić/

Polecane posty

Gość niechcebracudzialu

chciałam kiedys jechac np. do norwegii albo szwecji a może holandii? ale co? wszystkie koleżanki, które wyjechały mają foty grupowe z brudami ani jedna nie poznała prawdziwego szweda czy fina, bo oni sie przyjezdnymi brzydzą :O

Gość panna marianna
ja pojechalam do Wloch i poznalam miejscowego Wlocha. a poza tym nikt ci nie kaze zadawac sie z ciapolami.

Gość dobra żonka......
byłam we Francji i poznałam fantastycznych Włochów, Hiszpanów, nawet Niemcy byli ok ;) od ciapoli trzymałam się z daleka :)

Gość niechcebracudzialu
dla mnie ciapole to również hiszpani, włosi i inni :O chciałabym poznać ludzi takich jak ja, z tego co widziałam, na gfotach koleżanki najlepiej wygladają rosjanie ale oni nawet nie są z unii europejskiej a co mozna powiedziec o hindusach! hindusi na erasmusie o zgrozo :O

Gość gremilinka
Hiszpanie, Włosi to ciapole, bardziej podobają Ci się Rosjanie? O zgrozo, faktycznie nie wyjeżdżaj bo wstyd by ktoś taki reprezentował nasz kraj :-/

Gość panna marianna
To ty chyba nie wiesz co to znaczy ciapol. A Włosi, Francuzi, Hiszpanie sa Europejczykami i należa do Unii. Takze nie wiem o co ci chodzi.

Gość sialalalala i bum
no to nie jedz - nie wiem czy wiesz, ale nie ma obowiazku wyjezdzania na erasmusa

Gość Żelisław
jeżeli uważasz Włochów, Hiszpanów itd. za ciapoli na równi z pakistańcami, hindusami i arabami to naprawdę powinnaś się leczyć a ie po erazmusach skakać :o