Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech wy

donald, pozdr

Polecane posty

Gość ech wy

Kwintesencją skutków rządów Tuska jest upadek polskiej państwowości, rozpasanie, bezkarność i polityka wymierzona przeciwko Narodowi. Niestety kolejne tragiczne zgony mogą być jedynie kwestią czasu...

Gość ObywatelPL
Tusk swoim decyzjami podpisał na siebie wyrok. Ja nie jestem kretynem biegającym z nożem, jestem myślącym człowiekiem który posiada L115A3. Śmierć tego człowieka jest kwestią tygodni, a i tak mnie kretyńska, polska policja nie złapie.

Gość ObywatelPL
A zgwałcone truchło Jana Bąka będziecie mogli oglądać na youtube :D Kurewkę kasie oszczędzę :D

Gość ObywatelPL
Ester na jakim ty świecie żyjesz? Jeszcze troszkę, a Europa uderzy w izrael, waż slowa!

Gość bambaryłka wasza
Zamiast narzekac na wladze proponuje takie cos: przy najblizszych wyborach idzcie na nie, ale oddajcie GLOS NIEWAZNY. moze wtedy sie ockna, jak zobacza ze nikt na nikogo nie glosuje. Jak nie pojdziecie to sobie mysla ze nie interesujecie sie a pozniej narzekacie. I nie oddawajcie glosow na inna partie bo nie lubicie np. Tuska... Bez sensu. Zjednoczmy sie i oddajmy glos niewazny! :-D

^W czasie audycji na antenie Radia ZET Monika Olejnik poprosiła Hannę Gronkiewicz-Waltz o komentarz w sprawie skandalicznego ataku na obraz Matki Bożej Królowej Polski na Jasnej Górze. Początkowo prezydent Warszawy starała się wszystko wyjaśnić istnieniem ludzi, którzy działając z różnych pobudek atakują sacrum bo chcą uzyskać rozgłos. Najwyraźniej jednak takie wyjaśnienie jej samej nie przypadło do gustu, bo już po chwili obwiniała przedstawicieli Kościoła za angażowanie się w politykę.^ pozdrawiam

Gość zuzazuo
ja bede głosować na PIS, już postanowiłam. To co się dzieje w tym kraju jest do kitu.

Gość zuzazuo
W sumie zrobię to ze złośliwości. Jak ten kraj ma się rozpieprzyć, to niech to będzie z fajerwerkiem :)

Gość Czesio z Wrocławia
Radzę się cofnąć do lat w których rządził PiS, a nie, rzucać słowa na wiatr. Może wszyscy zagłosują na nową prawicę? Wtedy będziesz, Estero, ogrzewać polskie domy.

Gość zuzazuo
Nie widzę zagrożenia antysemityzmem po prawej stronie. Chociaż nie biorę pod uwagę radykałów.

Gość do Obywatela powyżej
zrób wreszcie pozytek ze swojego L115A3 :classic_cool:

Gość do ijw/
Jja nie mogę jak by nie można było powiedzieć tego prostymi słowami tylko jakimiś mądrościami .... masakra uważacie sie tym mądrzejsi od innych , lepsi , inteligentniejsi ???? Dla mnie jest to po prostu pokazywanie kogoś kim sie naprawde nie jest (barany no )

Gość Joe Lemonnn
[ zagłosuj na pis , będzie tak samo a w dodatku będziesz sięmusiała modlić przed pomnikiem "poległego " Wielkiego Brata] Ale bzdety srasz.Żal.

Gość Joe Lemonnn
Ester ma dziury w głowie.Własnoręcznie wywiercili jej tam cyngle z giewu.

Gość u javnosti
Powołanie sejmowej komisji śledczej w sprawie Amber Gold stoi w miejscu. Śledztwa dotyczące tej afery również. Do dziś nie został przesłuchany syn premiera Michał Tusk, a postępowanie w Krajowej Radzie Sądownictwa wobec skompromitowanego sędziego Ryszarda Milewskiego do tej pory się nie zakończyło.