Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważny studentowy

Pyt do kobiet. Laska pisze mi smsy że jest napalona i pijana.Mam jechac do niej?

Polecane posty

Gość Gołing tu de łer?
Jeśli pisze znaczy, ze ma ochotę, nie ten to inny umoczy... a jutro rano będzie post na forum... "odważyłam się mu zaproponować seks, ale on nie chciał. Nie chce mnie dlaczego" Jakby podchodziła do seksu mniej lekko by zapruta grzecznie spała w kąciku macana jedynie przez swoją kołdrę.

Gość poważny studentowy
Ok. Zrobie fotki. Uciekam do niej... :D

Gość jak nie jak tak kurde !!!
zalana to ona dopiero zaraz bedzie :D jak sie nasz student postara hihihi

Gość rfahgsh
Jade jade tylko sie szykuje . Jakieś perfumy i lepszy ciuch musi byc . Dzwoniłem do niej i powaznie pijana jest ale tym lepiej dla mnie. jedz w najgorszych lumpach bo może cię orzygać :D a jak by trzeźwiałą to wlej w nią jeszcze ze 3 driny :D

Gość rfahgsh
spadaj was wabic nie trzeba sami na baby wejdziecie z tymi fiutami zboki walic wasze nasienie tak sie wami bawilam ze was na wylot juz wszystkich znam i te wasze triki hahah smiechu warte Wmawiaj to sobie dalej kobietko :D 🖐️

wmowic to ja ci moge chorobe gamoniu.... jestescie bardziej prosci niz wam sie wydaje zadnych rewelacji....tyle na wasz temat a teraz robcie co chcecie i tak myslicie glowa ale ta miedzy nogami... taka jest prawda

Gość Gołing tu de łer?
Jak suka nie da pies nie weźmie

Gość Gołing tu de łer?
Mam cipkę, mam hormony, mam wszystko... ale jak się nawale jak kłoda.. śpię grzecznie a nie ściągam na chatę kogoś kto mnie pokryje. Takie są realia.

Gość jak nie jak tak kurde !!!
no jak suka nie da to pies nie wezmie, ale potrafi dobrze wysepic jak taka hiena :D tylko czeka na okazje zeby skoczyc na 'stol' i pochlanac miesko jak najszybciej i ile wlezie. a tak serio to beybe Ty sie tak nie denerwuj. widac od razu, ze temat prowokacją jest a ludzie tutaj bardziej robia sobie tak zwane jaja nic pisza porady lub wypowiadaja sie powaznie na dany temat. sama wiesz jak jest i nie ma sensu tak sie denerwowac bo tak bylo, jest i bedzie.

Gość to nie cnota, to grzech
Odmówić wody spragnionemu odmówić jedzenia głodnemu odmówić seksu człowiekowi w potrzebie to nie być człowiekiem