Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentaI cut

Imię wpływa na wygląd człowieka !!!

Polecane posty

Gość mentaI cut

tak se przegladam zdjecia znanych ludzi i wylapuje rozne prawidlowosci, na przyklad Andrzeje maja wyglad meski, ale pijacki. Bartoszowie odznaczaja sie regularnymi rysami twarzy. a Konradowie maja wyglad myslicieli, nietuzinkowych ludzi

Gość mentaI cut
najpiękniejsze kobiety to te o imieniu Elena, mają posągową urodę. Wiktorie mają regularne rysy twarzy. Marie są z wyglądu rozumne. Brygidy subtelne, Anity ładne ale tj. chłodne, nieco wyniosłe. Adrianny są wyraziste, Agnieszki delikatne, Anny dziewczęce

Gość pindalinda
Pierdzielenie kotka za pomoca mlotka

Gość Buchaj123
Aśki to brudaski Beaty dają dupy murzynom Baśki mają pierdolca Celina ma pizdę jak wiadro Dorota nie lubi wody Ewelina nie goli pach Hanka to cichodajka Kaśka idzie na 2 baty Magda nie myje zębów po lodzie Natalia ma tłuste włosy Olka sepleni Paulina to lodziara zawodowa Sylwia jebie się na 3 fronty

Gość pravik211
ja tam nie wiem jak to jest z innymi ale wszystkie Anie jakie znam są ładne i miłe. Maryśki są gburowate. A martyny są głupie

U mnie twierdzą, że tak ale to tylko mało co kiedy prawdziwe, ale czasem prawdziwe:)

Gość mentaI cut
UP :P Joanny - rządzą innymi ludźmi. są dosyć dziwne Doroty - są autodestrukcyjne Darie - umieją wykorzystywać względy facetów i faceci Pawłowie - nadają się na przyjaciół Michałowie - lubiani przez otoczenie Tomkowie - są subtelni Andrzejowie - pijacy :P ale często odnoszą sukcesy

Gość imionaprostytutckie
Najlepsze dziołchy to Haliny

Gość mentaI cut
Malwiny są miłe dla słabych ludzi, znaczy np. takim którym inni dokuczają. z wyglądu nie mają zbyt regularnych rysów twarzy co nie znaczy, że nie mogą być atrakcyjne

Gość halinkahalinkamajamaja
a jakie są Haliny ??

Gość hff44444
a Alicje? no dawaj :D

Hm, ja nie jestem miła dla nikogo. No, raczej w ogóle się do ludzi nie odzywam :P Co jest pod pojęciem "regularne rysy twarzy"? Mam oczy na tej samej wysokości :D Chociaż są wąskie, jak u japonki, nos szeroki, jak u murzyna, a usta zwykłe... to chyba nieregularne rysy twarzy, prawda? :D Ale atrakcyjna to ja nie jestem :P

Gość justyna...?
justyna?

Gość mentaI cut
Alicje - to akurat bardzo proste, one się odnajdują w różnym towarzystwie, nawet takim szemranym (i mam podejrzenia, czy nie gustują w takich :P). są lubiane, zabawne, twórcze Haliny - hmm znam tylko jedną

ehh to sie nie dowiem jakie sa te Haliny :O

Gość hff44444
u mnie sie zgadza :P

A jacy są Błażeje? Jakie są Dżesiki ?

Gość mentaI cut
Kamila - hmm wyglądają na zdrowe dziewczyny, że tak powiem. mają mocny charakter, lubią się kształcić i nie mają problemu z zawieraniem znajomości

Gość mentaI cut
"a nieprawda . znam dwóch facetów...jeden mega pociagający a drugi wygląda jakby coś na niego zwróciło śniadanie, a imie mają takie same." jakie?? "u mnie sie zgadza" a jak masz na imię?

Gość hff44444
Alicja :D

Gość Izabela18
a Izabela ?

Gość wqdqwdqwdqwdqd
nie prawda... Znam ludzi o różnych imionach i jedni są ładni inni brzydcy...

Gość mentaI cut
a gustujesz w szemranym towarzystwie? :P

Gość A Ewy?
jakie są?:P

Gość mentaI cut
tak oczywiście że jedni są ładni, a drudzy brzydcy, ale odnajduję jakieś prawidłowości w wyglądzie osób o tym samym imieniu, tak samo jak jest zależność między imieniem i charakterem (niby skąd te wszystkie znaczenia imion w necie), to ja twierdzę, że jest zależność między imieniem i wyglądem

Gość wqdqwdqwdqwdqd
A ja nie znajduje... Np znam jednego rzystojnego Tomasza ,a innego grubego i brzydkiego...

Gość mentaI cut
Izy ubierają się kolorowo, a Ewy raczej na czarno (chociaż znam jedną, która miała nijaki styl i mi nie pasowała do tego schematu, ale druga Ewa często ubierała czarne rzeczy)

Gość lilka12313456
To tak: Magdy - fałszywe Anki - postrzelone pozytywnie Pawłowie - mescy szowiniści, psy na baby Krzysztofowie - ciepłe kluchy takie a jakie są Baśki?