Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivia007ooo

Ile osób u Was na WIGILII

Polecane posty

Gość altiroish
jeśli moja ciotka z wujkiem i kuzynem przyjadą to będzie na 11, w innym wypadku 8 :P

sama wigilii nie robie, bo bede w domu rodzinnym, gdzie beda 3 osoby, gora 4 jesli szwagier zdazy

Gość jakamariolenka8
A ja uwielbiam przygotowywać wigilię. U mnie będzie 20 osób albo i więcej jak wujek z ciocią zdarzą przyjechać ze swoimi córkami i zięciem :) Już obmyślam potrawy :)

Gość ja z mężem na wigilie w tym
roku najpierw pójdę do jego rodziny, a potem ja pójdę sama do mojej mamy (on nie pójdzie ze mną bo nie lubi mojej rodziny) albo na odwrót zobaczę w zeszłym roku najpierw poszłam sama z córą do mojej mamy a potem do teściowej

Gość samotnaulka
dwie osoby...ale marzę o takiej wielkiej, rodzinnej

Gość _pluszaczek_
tak jak zawsze była bida przy stole, bo wolałam z partnerem spędzić kameralnie boże narodzenie, w tym roku mam klęskę urodzaju :) przyjedzie do nas rodzina męża, moja siostra z dzieciakami, rodzice ehh :D na szczęście każdy zobligował się do przywiezienia czegoś, ja natomiast wspomogłam się twister cateringiem i zamówiłam kilka dań, nad którymi normalnie spędziłabym parę ładnych godzin. a tak ominie mnie stanie w kolejkach, bitwa o najładniejszego karpia, pichcenie... dobrze, że są takie firmy :D

Gość hmmmmmm ????
u nas będzie 8

3. ja i rodzice. co 2-3 lata jest jeszcze moja siostra ale w tym roku nie przyjedzie. troche lipa, wolalabym zeby bylo tak jak dawniej, 6 osob i wiecej no ale trudno, porozjezdzali sie po swiecie i nie jest latwo przyjechac na swieta.

Gość zuzulka92
20 osób, uwielbiam duże, rodzinne świeta ahh i pozniej na pasterkę, i wstać o 7 bo dluzej spqac sie nie da :)

Gość Jurny Wieśmin
U mnie było kilkaset - na wigilii dla biednych i bezdomnych.