Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogo 33

czy 33 kobieta ma szanse poznac kogos i urodzic mu dziecko?

Polecane posty

Gość gogo 33

Mam 33l, nie mam stalej pracy, nie mam mieszkania, mam tylko instymkt.. ba nie mam nawet chlopa.. czy mysliscie ze mam szanse jescze poznac kogos i urodzic dzieci?

znajdź pracę,usamodzielnij się bo wiesz facci nie szukają chyba pokraki życiowej ;) piszesz jakby to był obowiazek-POZNAC KOGOŚ I URODZIC MU DZIECKO hehe

Gość gogo 33
nie obowiazek , ale chec.

Pewnie, że tak, ja znam moje ciotki , które po 38 roku życia zapisały się na portal randkowy i poznały kogoś super i mając 40 lat brały ślub i dziecko miały.

Gość kocicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a boze ,piszesz jakby 33 latka miala sie juz szykowac do grobu jasne ze masz szanse,w kazdym wieku,co to za głupie pytanie? w wieku 38 lat poznalam mlodszego o 5 lat i jestesmy razem od ponad roku,szykujemy sie wlasnie do slubu,wiec spoko;)

szansę ma, ja w tym wieku poznałam chłopa, a rok później urodziłam mu dziecko, ale desperacja tryskająca uszami te szanse zmniejsza - lepiej najpierw zduś instynkt i ogarnij sprawy pracowe chociaż;)

Jesli nie bedziesz taka zdesperowana jak teraz to mysle , ze tak . Ale i tak Ci wspolczuje :(

Gość a moja koleżanka
poznała swojego meza,gdy miala 34 lata,prace na 3/4 etatu i wynajmowała pokój. Teraz ma meza,starają sie o dziecko,maja swoje mieszkanie,są szczęśliwi ;-) Głowa do góry!!!!

Gość weź pożyczkę
nie ma, kobieta 33 powinna się szykować do trumny już

Gość Mam nadzieję, że tak, choć
jest mi smutno, że i mnie tak się życie ułożyło.

Gość 45tyiuo..jak
w mym srodowisku pelno jedst kobiet grubo po 30 a nawet ok. 40 co to nie maja nic, ani psika ani kociaka ani pracy przyzwoitej m czasem kochankow w postacji zonatych znidzonych panow.Pija nocami i udaja szczesliwe, ciezko jest cos znalezc po 30, z regoly wszystko co lepsze przebrane a zostal sam odpad podobny do was.kobieta do 30 jak nie znalazla to juz moze zapomiec o byciu matk ai zona we wlanym mieszkanku:(w akcie desperacji cos sie trafic moze ale czyz tego wyjdzie cos dobrego... . lepiej singlujcie

Gość 45tyiuo..jak
a co latwo?

Gość 45tyiuo..jak
nie wiem co oznacza twoj usmiech dziwny ale ja nie widze nic normalnego w zasiegu wzroku czy a portalach, pelno jest debili albo nieudacznikow z pensja 1200 , alborozwodnikow z alimentami.

Gość 45tyiuo..jak
nie wiem co oznacza twoj usmiech dziwny ale ja nie widze nic normalnego w zasiegu wzroku czy a portalach, pelno jest debili albo nieudacznikow z pensja 1200 , alborozwodnikow z alimentami.

Gość 45tyiuo..jak

łatwo nie jest -najlepiej wziąć się za młodsze roczniki;) a 'nieudaczników' pokierować tak, żeby się stali udacznikami, albo samemu zarabiać;)

Nie bywam na portalach, ale w pracy poznałam kilku wolnych i całkiem sympatycznych facetów 25-40 lat. Niektórzy są po rozwodzie, ale nie rozumiem, czemu ma ich to skreślać. Inni rozstali się po dłuższych związkach.

Oczywiście, że można. Można moim zdaniem poznać kogoś adekwatnego do siebie i swoich możliwości. Na księcia z własną firmą i super dochodami, raczej bym nie liczyła, bo tacy najchętniej się wiążą z innymi "księżniczkami biznesu". Tak jak napisała koleżanka powyżej, jednego dnia nie masz nic, drugiego dnia poznajesz kogoś i razem się zaczynacie dorabiać.

Gość jaorddanka 88
na ksiecia z bajki nie licz, ale dobrze zeby mial mieszkanie, bow tym wieku dorabiac sie to ciezko ..i kredyty jeszcze .Wlasna firma dobra obcja ale nie zawsze sie zarabia w niej kokosy.

Gość ksiezniczka jolanta
gadacie tu swinstwa> autorko wszystko zalezy od twojego losu, twojej drogi zapisanej w gwiazdach i u Boga. ja bylam sama cale zycie, sama jak pies:( poznalam kogos samotnego, samotnego jak pies. porzuconego,zdradzonego. mamy juz dziecko:> poznalismy sie na stopa

Gość jaorddanka 88
no i jescze ok 30 juz jest obojetnosc na milosc, niechec do poznawania nie che juz sie balowac i lazic po randkach..cudowac, najlepiej we wlasnym pokoju z laptopem i winkiem alo herbatka , hahah stro panienstwio:)

niestety ale ten "45tyiuo..jak" ma racje , trzeba sie starac wczesniej wyhaczyc odpowiedniego faceta najlepiej takiego z dobra praca (nie daj Boze jakiego lenia ) i hajtac sie a potem zycie jak w bajce. :) Pamietajcie dziewczyny slowa tej piosenki "Kombinuj dziewczyno nim twe wdzieki przemina ..." :)

A nie lepiej zamiast starac sie wyhaczyc wczesniej faceta z dobra praca, to same u na swoj dobrobyt zarobic? A nie uprawiac malzenska prostytucje potem?

lilith-marlie, tu jest temat o sznasie poznania kogos po 30-tce a nie o robieniu "kariery" kumasz roznice? Co mi szkodzi miec meza ktory przynosi duzo pieniedzy?

No to ja juz sie wypowiedzialam, ze mozna, ale nie ma co liczyc na ksiecia z milionami. Mam fajnego kolege do zaoferowania, przed 40stka, akurat on moze byc ksieciem z bajki, ale ucieka gdzie pieprz rosnie jak widzi jak laska lasi sie na jego kase. :-)

no właśnie, więc po co jej piszesz, że trzeba wyhaczyć kogoś wcześniej, skoro czasu nie cofnie?