Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogo 33

czy 33 kobieta ma szanse poznac kogos i urodzic mu dziecko?

Polecane posty

Gość mnie tez wzruszylo
dziewczyny a nie szukacie na portalach randkowych? ja na takim znalazłam swojego obecnego męża, oczywiscie po kilkukratnych spotkaniach z jakimiś dziwnymi typami:)

lilith-marlie To nie ja, to jagoda co Wy z tym wyhaczaniem. Jakby zwiazanie sie z kims to jakis wyscig po majatek byl..." 1 1 To nawet nie chodzi o mjatek tylko o to ze kobieta do 25 r.ż ma sznase a potem to juz sie sypie a po 30-tce to juz katastrofa. Taka prawda. Kobiety musza sie spieszyc bo chlopy to zawsze maja czas.

Moim zdaniem nie jest to regula, mam sporo kolezanek i przed i po 30stce i jak o siebie dbaja, uprawiaja sport, to wszystkie sa atrakcyjne. I to nie jest zdanie moje tylko mojego ukochanego, ktory jest nota bene 4 lata ode mnie mlodszy. Bardzo duzo zalezy tez od kondycji psychicznej, pogody ducha itd. Choc oczywiscie w duzej ogolnosci i statystycznie rzecz ujmujac masz racje

Moim zdaniem nie jest to regula, mam sporo kolezanek i przed i po 30stce i jak o siebie dbaja, uprawiaja sport, to wszystkie sa atrakcyjne. I to nie jest zdanie moje tylko mojego ukochanego, ktory jest nota bene 4 lata ode mnie mlodszy. Bardzo duzo zalezy tez od kondycji psychicznej, pogody ducha itd. Choc oczywiscie w duzej ogolnosci i statystycznie rzecz ujmujac masz racje

Gość moze być Ci ciężko
bo co lepsze partie już dawno pozajmowane...taka prawda, choć niewygodna. mam koleżankę- jest w moim wieku czyli 25 l. i jest od zawsze sama, jakoś nie moze sobie znaleźć faceta i widze w niej już tę desperację...niby do 30 ma jeszcze 5 lat, ale ten strach ze już nikogo fajnego nie znajdzie, ze koleżanki juz mają narzeczonych (a częśc mężów i dzieci) a ona ciągle jest w lesie...hmm

Gość buhahhahahahhahahahahehehehehe
jagoda369 no ty wyhaczyłas faceta który jest alkoholikiem ... świetny wybór...

Gość moze być Ci ciężko
:D

Gość gh67 trosze inaczej
byle co , lajze bez pracy i perspektyw to lepiej wcale nic i singlowac.

Gość barnej
Ja Ci życzę jak najlepiej, ale prawda jest taka, że Twoja "wartość" na rynku matrymonialnym jest minimalna. No - chyba, że jesteś bardzo ładna, ale w to wątpię - nie byłabyś sama.

Mam wrażenie, że te bzdury o problemach kobiet po 30 żeby znaleźć partnera, a zwłaszcza o tym, że kobiety po 30 się sypią i dlatego nie mają powodzenia, są wygłaszane przez zaniedbane dwudziestolatki wyglądające 15 lat starzej. U mnie w pracy też takie najbardziej panikują...

Gość madrze gadaaaa
czarna - tez tak mysle. ta wasza panika jest tak smieszna i zalosna ze szok. i pisze to jako 31 latka bez meza.

Gość moze być Ci ciężko
no, ale musicie przyznać że 33 latka ma faktycznie mniejsze szanse na rynku matrymonialnym niż 25 latka? niestety zaklinanie rzeczywistości niczego nie zmieni...taka prawda

Gość zdegustowana totalnieee
bzdury gadacie baby;) masz szanse autorko,nie słuchaj głupot a zycie zaczyna sie nie po 30 tce tylko po 40-tce,zobaczysz!

Gość moze być Ci ciężko
taaa jasne, a może po 70- tce?

Gość zxdcfghjk
zamierzasz być surogatką i wynająć swój brzuch, że chcesz komuś urodzić dziecko? skąd ta moda na urodzenie mu dziecka, to już kuźwa Twoje nie będzie?

Gość bnnnnn
męża pozanłam mając 34 lata, dziecko urodziłam mając 38, wszystko ok. JAk to mówią każda potwora znajdzie swego amatora :) Głowa do góry i powodzenia

Gość igaaaaaaaa
ja również polecam portale randkowe ja swoją miłość (6lat razem) poznałam na najbardziej dennym portalu randkowym. Ja założyłam konto bo czułam się samotna, on bo chciał poczytać pozytywne komentarze na temat swoich sweet-fotek ;) glupie, ale wypaliło. Była to pierwsza i ostatnia osoba z którą się poznałam za pośrednictwem neta. Fisrt time lucky :) gdyby nie to niewykluczone że teraz byłabym 30-letnią kobitą narzekającą na brak mężczyzny błowa i góry i bierz sprawy w swoje ręce pozdrawiam

Gość fffffffffiggggggggg
bb