Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZnerwicowanyXXX

NERWICA- LECZENIE

Polecane posty

Gość ZnerwicowanyXXX

Witam? orientujecie sie moze na czym polega i jak wyglada leczenie nerwicy? chodzi mi o leczenie szpitalne. Cierpie na nerwice i lekarz proponuje mi leczenie w centrum leczenia nerwic w Lublinie? Czy ktos moze to przechodzil? wie jak to wyglada i czy jest skuteczne? pomaga?

Gość ZnerwicowanyXXX
up

Gość fdghdf
Terapia grupowa , farmakoterapia.

Gość firlaaa
Też cierpię na nerwicę, boję się że obowiązki mnie przytłoczą, a ciężko mi się jest za cokolwiek porządnie zabrać. Był czas, że nie mogłam nawet normalnie oddychać przez nerwicę i ciągle chodziłam ospała. Permanentne zmęczenie i strach przed działaniem...jak można to zmienić? W ten sposób do niczego w życiu nie dojdę

Gość ZnerwicowanyXXX
Leczenie farmokologiczne domyslam sie ze jest jednym z etapow terapii. Zastanawiam sie czy taka terapia jest skuteczna. czy ktos z Was Kafeterianie moze ja przechodzil? ma jakies doswiadczenia osobiste odnosnie nerwicy i jej leczenia?

Gość firlaaa
Ja zrezygnowałam z zajęć dodatkowych które wymagały ode mnie brania udziału w konkursach/egzaminach. U mnie to było przyczyną nerwicy, zbyt dużo zajęć które będą podlegać czyjejś ocenie. Już wystarczyła sama szkoła. Jak zrezygnowałam to przestałam się dusić

Gość ZnerwicowanyXXX
Rozumiem. Ktos jeszcze przeszedl przez nerwice?

być może niedługo będę Ci mogła coś o tym napisać:) podtrzyumujmy topik;)

mnie wyleczył z nerwicy mój mąz, mówie poważnie związek z nim i nasza znajomość - nie od razu po prostu dzięki niemu zaczęłam otwierać się na ludzi, na siebie - powoli zaczęłam siebie lubić, wierzyć we własne siły wg mnie leczenie farmakologiczne nerwicy ma sens tylko wtedy gdy jest tak silna iż uniemozliwia leczenie terapią itd najważniejsze to znaleźc powód, przyczynę u mnie przyczyna leżała w przeżyciach z dzieciństwa, które spowodowały brak wiary w samą siebie i szczerość intencji innych osób

Gość ZnerwicowanyXXX
firlaa w moim przypadku nerwica objawia sie poprzez impulsywnosc, szybko sie irytuje i wybucham gniewem. Przeszkadza mi to bardzo we mnie samym a i ludziom ktorzy mnie dobrze znaja i przebywaja w moim otoczeniu (np w pracy) tez nie jest z tym lekko jak sadze. lekarz zdiagnozowal mi nerwice i zaproponowal leczenie. trwa ono 1,5 miesiaca na oddziale otwartym.

jeśli Cię obchodzę (a pewnie nie:() to mogę dać linka do mojego tematu:) ale tam są tylko moje objawy i żale ja wierzę że nie będę musiała być szprycowana :) wierzę w to:)

Gość geyet
whedif, nie ty zjebalas temat. on sam sie zjebal, przestan sie orac. widze, ze mamy duzo wspolnego ;).

Gość ZnerwicowanyXXX
whedif czy propozycja linka do Twojego tematu byla do mnie? jesli tak, to podrzuc. z checia przeczytam. a temat jest ogolnie do wszystkich. ja go zalozylem, ale nie nalezy tylko do mnie, wiec zapraszam do udzielania sie, i ciebie i wszystkich innych ktorzy moga cos sensownego dorzucic w temacie :)

Gość ZnerwicowanyXXX
ja rowniez pisze chaotycznie bo akurat ogladam Corka Madagascar 2 na laptopie. ciezkie jest zycie z nerwica. czasem sie zezloszcze po czym sam stwierdzam ze przez jakas drobnostke. dlatego mi to przeszkadza i chce sie z tego wyleczyc....