Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aruta

najlepszy rozświetlacz pod oczy

Polecane posty

Gość aruta

Witam, Chce kupić mamie pod choinkę kosmetyk rozświetlający, który nadaje się pod oczy. Do tej pory używała oh la lift z beneift, ma też róż w płynie z sephory, który dzielnie nakłada pod oczy... Ważne aby kosmetyk dawał efekt 'tafli wody', czyli najlepiej, aby nie zawierał grama brokatu, do tego był trwały i dość lekki.

Gość oiuytr
firma F&F ma taki rozswietlacz, ateraz widzialam ze byla promocja i polowe tansze mieli czesc kosmetykow. w warszawie w blue city wiem ze mają sklep i tam mają kosmetyki

Gość aruta
dzięki za odpowiedź! Nie znałam takiej firmy kosmetycznej, kojarzy mi się z marką ciuchów, dostępną w sieci tesco. Na pewno poszukam więcej informacji na ten temat! :)

Gość oiuytr
bo w tesco maja tylko ciuchy ale w swoich sklepach maja tez kosmetyki. nie uzywalam ich nigdy szczerze powiedziawszy ale widzialam ten rozswietlacz i wyglada fajnie, gdybym nie byla alergikiem to sama bym sobie kupila. tylko pod same oczy trzeba go tyci tyci nalozyc, bo za duzo da niezbyt fajny efekt. lakiery do paznokci maja naprawde fajne :) tylko mowie, spiesz sie, bo teraz maja znizki 50% :)

Gość Agniechaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Polecam firmę M*A*C

Gość oiuytr
lululola32 w sumie masy racje, to zupelnie inna polka cenowa, o tym nie pomysalam

Gość aruta
Ale z drugiej strony sama się nie raz przekonałam, że tanie nie znaczy złe :) Najwyżej kupię dwa.. szarpnę się na jakiś z wyższej półki i kupię ten z F&F i mama sobie porówna :) Tylko nie wiem który z tej wyższej..:(

Gość oiuytr
ja osobiscie uzywam rozswietlacza z collection2000 :D ale on chyba pod oczy nie bardzo...? a moze kup mamie jakies platki pod oczy? sa takie w drogerii hebe z firmy purederm, one fajnie rozjasniaja skore pod oczami

Gość lululola32
YSL, to chyba najsłynniejszy rozświetlacz- trochę przereklamowany, ale jednak klasyka i nadaje sie na ekskluzywny prezent. do tego ma eleganckie złote opakowanie i zrobi wrażenie.

Gość aruta
dzięki dziewczyny :)