Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie daje sb rady

bardzo Kochaliśmy się z dziewczyną ale nagle mnie nienawidzi Co Robić ;(((

Polecane posty

Gość Miranda334
poczytaj ,,mądrych "porad pdeudoekspertów i psychologow z bożej łaski i tak jak radzą kochaj siebie bo to najwazniejsze w życiu:/

Gość edrftgyhujikiuyt
fajnego ma pszyjaciela :D

Gość nie wolno filmowac wedf
pół roku temu oststni wpis

Gość powiem wam jak to się skończył
witam, założyłem ten post pół roku temu, okazało się z tg co się dowiedziałem że byłem jej tylko zabawką ale oni w sumie nie wiedzą co mówią ale ona zaczeła mnie nienawidzić bez powodu nic jej nie zrobiłem ale zaczeła mieć mnie w dupie, tak to wygląda, zacząłem wtedy ćpać teraz tylko pale jak jestem zdenerwowany, jest okej ciągle baluje popijawy i te sprawy ogniska nowe znajomości, ale często jest mi żal bo potraktowała mnie jak śmiecia narobiła nadzieji poszła i nie powiedziała co jej takiego zrobiłem, ja radze tak, jak komuś coś sie stanie podobnego nie odzywajcie się to naprawde skuteczne, chodź by nie wiem jak było ona i tak się odezwie, zatęskni, tak ona wróciła do mnie ale też na pare dni, miała złe dni kiedyś mi tłumaczyła ale co z tg, po prostu dajcie jej czas zobaczy jak jest bez ciebie i sama się odezwie, tak jest zawsze a jak już się odezwie to nie narzucajcie się ale też nie olewajcie ale tylko się ucieszcie żeby to zobaczyła

Gość Powiem Tobie jedno
ze z Ciebie TAKIE cieple kluchy. Kobiety nie lubia jak faceci sa za dobrzy bo później takie walki wychodzą- i tylko Ty na tym cierpiales. Super ze jesteś uczciwy i w ogole, ale niestety większość kobiet lubi ganiac króliczka- wtedy smakuje, a nie faceta który jej daje wszystko na dloni.

Gość nie daje sb rady
tak! skąd wiesz?!?!

Gość hjhhjhjyhj
patologia jakaś

Gość brand.new.
Ciekawe czy faktycznie autor topiku wrócił, czy ktos się świetnie bawi tworząc dalszy ciąg?

Gość to nie ta dziewczyna
nie to nie ona ktoś w chuja leci -.-

Gość miedzy miłoscia a nienawiscią
jest bardzo cienka nic jak za długo balansowałes na granicy to sorry Winetu sam sie doigrałes nie wierze ze ta dziewczyna tak z premedytacja bez przyczyny tak sie zachowuje musiałes nieźle narozrabiac przedstawiasz siebie jako ofiare a tys kawał cwaniaka jest kobiety uwielbija zaradnych nawet cwaniaków ale nie w stosunku do siebie a ty pewnie tak postapiłes a teraz na zasadzie odwracania kota ogonem płaczesz nad sobą co mozesz zrobic dokładnie nic sam spaliłes mosty to jak teraz odbudowac zrujnowaną budowlę

Gość NIC NIE ZROBIŁEM
Nie wolno filmować ale naprawdę nic nie zrobiłem:-((

Gość bułeczka z masłem
motylku nie płacz:-))