Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drussssio

jestem życzliwa i kochająca ludzi zapraszam podobnych

Polecane posty

Gość drussssio

jak w temacie

Gość drussssio
Czy nie ma na tym forum ludzi zyczliwych?

Gość Anoim6285
oj chyba niema

Gość Mama Nasturcjaa
Ja też staram się być życzliwa no i owszem, kocham ludzi :-) Ale są też tacy, których bym wykurzyla na inną planetę :-)

Gość gooooooooooo
Ojejku, nareszcie mam przyjaciół!!! Kocham Was wszystkich , baaaardzo, tak bardzo, ile "o" jest w mym nicku.

Gość kloooooooooo
czy drussssio i gooooooooo to te same osoby????????????????????

Gość Kto jeszcze
No właśnie typuję następujące osoby jako pełnoprawnych uczestników tego topiku: z medycyny, jolotorlu, haniaps,xfxxxxxxxxxx, ale pieprzycie jak, heheheheeee itp,itd.

Niektóre z tych osób mają też alterego, które jawnie się z nich nabijają, ale super i wesoło. Właściwe osoby we właściwym miejscu.

Gość dawidjcc
jestem boskidupek!

Gość dawidjcc
Jestem d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek,dupek , d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek,dupek , d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, dupek,dupek , d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek,dupek , d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ekdupek,dupek , d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek,dupek , d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek, d**ek

ja też, niestety w społeczeństwie liczy się tylko wygląd, kasa i bezczelność, dlatego nie mam za wiele przyjaciół

Gość dawidjcc
nie wiem skąd się biorą takie dupko-głupki jak ja

Gość goooooooooooo
mam pytanie do tych dziewczyn ktore zaliczyly wpadki , w jaki sposob? nie liczylyscie dni cyklu czy bralyscie tabl . jestem bardzo ciekawa .....

Gość dawidjcc
Tak naprawde to malutko wiem, bo jestem głupek d**ek i muszę wymyślić kolejny kretyński post i jeszcze podpisać tak samo kretyńskim nickiem, ło...

Gość gghghghghghghg
Zelijka co ty sie na zapas martwisz, jestes stara wiec moze poronisz Natalia to wstretne imie, wszystkie natalie maja zeza i downa

Gość gghghghghghghg
haniu maz ma racje ale ty wolisz sluchac rad tych starych bab z forum. Masz ponad 40 lat i jestes juz za stara na dziecko, powinnas usunac, madrze ci radze.

Gość gghghghghghghg
storczyk rocznik 75 i dorosly syn 93 ktory sam za chwile moze miec dzieci i stroczyk zostanie babcią, masakra, musiala zajsc w wieku 17 lat, a zaczac sie pieprzyc jak miala 15.....to sie nazywa k**ewstwo. Takim to tylko jedno z głowie.

Gość gghghghghghghg
cliffo maz cie i tak zostawi dla mlodszej bo na co mu taka stara baba w dodatku po tylu porodach.