Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieokrzesanyn

Moja obecna dziewczyna chyba jest zazdrosna że mam dziecko z inna.

Polecane posty

Gość jaq
ja bym nie mogla byc z takim facetem. zadna nie wytrzyma. albo znajdz rozwiazanie z tej sytuacji z ex albo zostaniesz sam.

Gość szalenstwowielkie
a tam piep... juz ty wiesz co ta laska mysli. Zostaw ja i nie pytaj wiecej, jestes egoista jak dla mnie tobie sie te wyjazdy podobaja twojej ex tez a mieszasz w glowie dziewczynie. Nastepnym razem z gory mow kobieta w jakiej jestes sytuacji ze nie wiesz co ze soba zrobic i ew tylkos ex wchodzi w gre

Gość Jakby laska była warta uwagi
poza tym skad wiesz, ze to 500 zł nie idzie wlasnie na kurtke buty, przeszdkole czy cos jeszcze innego? A ty co jak dzieci Twojego faceta przyjezdzaja do was w kurtce od ich matki, to przebierasz od razu w kurtke od tatusia? :D hehe :D

Gość szalenstwowielkie
ja nie jestem na straconej pozycji bo moj nie ma nawet najmniejszego kontaktu ze swoja ex :D ja patrze na to obiektywnie. a nie tak jak wiekszosc kasa kasa kasa albo glupia laska a dlaczego glupia bo on jej namieszl w glowie

Gość Facet z dzieckiem
powinien sobie poszukać kobiety z dzieckiem. Lepiej się zrozumieją. Także zostaw dziewczynę, szkoda jej.

Gość szalenstwowielkie
a zebys wiedzial/wiedziala łachy jego ex ida do pralki.

Gość szalenstwowielkie
a z jakiej racji on ma jej placic skoro dzieci sa pol na pol ? a ona co uposledzona jest nie umie sie utrzymac skoro ma tyle wolnego czasu bez dziecka. Nie upieram sie jak go stac to niech jej daje te 500 zł ale widac ze tu nie chodzi tylko o to ze jego dziewczyna ma pretesje on sam nie wie czego od zycia chce najlepiej zeby bylo tak jak on chce bo tak wygodnie dziecko i ta druga czasem na wakcje wspolnie spedzony czas a potem up do lozeczka innej :D

Widać jakie masz myślenie, pewnie w kółko pilnujesz swojego żonkosia by czasami innej nie wskoczył do łóżeczka :D

Gość szalenstwowielkie
ja go nie pilnuje a ty nie umiesz czytac :D chodzilo mi o wygode autora z jednej strony ma dziecko i ex a z drugiej ma dziewczyne z ktora w olnej chwili pokaze sie znajomym na tym to polega. Jesli uwazasz ze laska leci na kase bo chce mu moze pokazac ze exgo wykorzystuje to juz twoje zdanie. Ale pamietaj znasz tylko zdanie jeden osoby co do tej sytuacji wiec oceniaj z rozsadkiem

No bo leci na kasę :D Po co się wtrąca w jego pieniądze? Swoich nie ma? Małżeństwem jeszcze nie są, poza mowisz jakby conajmniej 4 lata ze sobą byli :D Pół roku to jest nic.

P.S. A Ty nie wiesz co to są znaki interpunkcyjne :D :classic_cool: 🖐️

Gość ale bez sensu
no to faktycznie, dziecko jest tydzień u Ciebie i tydzień u niej, to z jakiej racji alimenty jeszcze płacisz? i dokładasz się do wszystkeigo, skoro u siebie też musisz te rzeczy dla dziecka mieć, bo chyba nie przewozisz od niej łóżka itd?.. wiadomo, że Twoja dziewczyna nie powinna się rozporządzać Twoją kasą, ale trochę chora ta sytuacja.. o wyjazdach już wspominać nie będę, bo mam takie zdanie jak większość osob, które się tu wypowiedziały.. Tak, najlepiej ją zostaw i znajdź dziewczynę, która będzie wszystko akcpetować, bo to normalne :) nie za wygodny jesteś?.. ;) moja rada-zostaw ją, ale wyłącznie dla jej dobra..

Gość szalenstwowielkie
nie nie wiem. a moze tyo bylo wyjete z kontekstu calej wypowiedzi tej dziewczyny a ty tylko uchwyciles/las ten kawalek o kasie :D glodnemu chleb na mysli :D

U mnie jest identycznie, z tym ze nie spedzamy wspolnie wakacji-co do kasy-przedszkole naprzemiennie,reszta wydatkow w wlasnym zakresie,i tak dziecko jest pare dni tu a pare tam... Ale nie rozumiem jak moze robic wyrzuty o te pieiadze to raz, o czas jaki spedzasz z dzieckiem to dwa.

Gość miś z lampionem
Daje Ci duży plus za opiekę jaką roztaczasz nad synem. Bardzo fajnie się zachowujesz i niewielu ojców tak potrafi. Nie zmieniaj tego nigdy, bo dzieciak potrzebuje mieć ojca. A co do Twojej obecnej dziewczyny, to ciężko widzę jej zmianę. Jak od razu nie zaakceptowała Twojej postawy i małego, to będzie ją to bolało i kłuło cały czas. Może tylko udawać że nie, ale zazdrosna będzie cały czas. Boi się też, że w którymś momencie zejdziesz się z byłą. Uważa, że za dużo pieniędzy przeznaczasz na dziecko, no to już nie jest fajne tak jak odstawianie teatru z chorobą. Ona jest zazdrosna o Ciebie, zaborcza i raczej to się nie zmieni u niej. Możesz z nią jedynie dużo rozmawiać, bo najwyraźniej dziewczyna nie czuje się na pierwszym miejscu, a tak chciała by. Ja myślę, że wcześniej czy później będziesz musiał wybierać i wiadomo, że wybierzesz dziecko. Ona to wie, bo widzi ile uwagi poświęcasz małemu. Powinna się cieszyć z Twojej odpowiedzialności. No niestety ale taka niepewność zabija wiele w związku. Życzę Ci/Wam jak najlepiej ale znając życie, nie będziecie razem, bo Twoja dziewczyna dostanie prędzej nerwicy. Może znajdziesz taką, która zaakceptuje Twojego syna i nie będzie się obawiała byłej.