Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 axxajdih

przywracanie systemu

Polecane posty

Go艣膰 axxajdih

jak przywrocic system, mam laptopa z jezykiem obcym i mi troche ciezko sie polapac. Prosze napisze ktos jak przywrocic system... Bardzo prosze o szczegolowe wskazowki... Pozdrawiam 馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 se adoptujcie nawet Gromad臋
bylo sie uczyc jezykow opcych ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cing Ciang Ciong
Jak masz oryginalnego Windowsa to musisz nacisn膮膰 odpowiedni膮 kombinacj臋 klawiszy, zanim system si臋 za艂aduje. Wszystkie dane z dysku C znikn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inzynier serwisowy//zablokoo
Kompletnie ci臋 nie 艂apie... Przywracanie systemu przywraca go do stanu z przed miesiaca np. A ty chyba chcesz albo spolszczy膰 system. Albo wgra膰 na nowo. Oficjalni spolszczy膰 mo偶na tylko najdro偶sze wersj臋. Nieoficjalnie da si臋 ka偶d膮. Tyle 偶e lepiej wgra膰 na nowo windowsa jak tam nic nie masz. Po spolszczeniu nie wsz臋dzie je masz. I robi膮 si臋 r贸偶ne krzaki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inzynier serwisowy//zablokoo
to co ci napisa艂 cia cio ci膮g To recovery. I tak jak napisa艂 zale偶y jaki to lap. W sasnsungu f11 bodajrze w lenovo f10. A delu alt f11 ale zale偶y te偶 od serii. Ale to ci wci膮偶 przywr贸ci wersj臋 ang

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 axxajdih
mam asusa, nie chce niczego usuwac z dysku C tylko zrobic przywracanie systemu, ktos mi wyczyscil historie przegladania i pare innych rzeczy, wiec chce zrobic przywracanie systemu

Udost臋pnij ten post