Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axxajdih

przywracanie systemu

Polecane posty

Gość axxajdih

jak przywrocic system, mam laptopa z jezykiem obcym i mi troche ciezko sie polapac. Prosze napisze ktos jak przywrocic system... Bardzo prosze o szczegolowe wskazowki... Pozdrawiam 🌼

Gość se adoptujcie nawet Gromadę
bylo sie uczyc jezykow opcych ;)

Gość Cing Ciang Ciong
Jak masz oryginalnego Windowsa to musisz nacisnąć odpowiednią kombinację klawiszy, zanim system się załaduje. Wszystkie dane z dysku C znikną.

Gość inzynier serwisowy//zablokoo
Kompletnie cię nie łapie... Przywracanie systemu przywraca go do stanu z przed miesiaca np. A ty chyba chcesz albo spolszczyć system. Albo wgrać na nowo. Oficjalni spolszczyć można tylko najdroższe wersję. Nieoficjalnie da się każdą. Tyle że lepiej wgrać na nowo windowsa jak tam nic nie masz. Po spolszczeniu nie wszędzie je masz. I robią się różne krzaki.

Gość inzynier serwisowy//zablokoo
to co ci napisał cia cio ciąg To recovery. I tak jak napisał zależy jaki to lap. W sasnsungu f11 bodajrze w lenovo f10. A delu alt f11 ale zależy też od serii. Ale to ci wciąż przywróci wersję ang

Gość axxajdih
mam asusa, nie chce niczego usuwac z dysku C tylko zrobic przywracanie systemu, ktos mi wyczyscil historie przegladania i pare innych rzeczy, wiec chce zrobic przywracanie systemu