Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morelaaa6

Co to może być ? :(

Polecane posty

Mam pewien problem . Miesiączka spóźnia mi się już 9 dzień . Ciąża raczej nie wchodzi w grę , ponieważ przytulałam się z chłopakiem przez majtki , w dodatku on nawet nie doszedł i to było już po okresie płodnym . W tym miesiącu byłam przeziębiona dwa razy . Raz tylko katar i kasze , drugim razem troszkę poważniej po imprezie . Ostry ból brzucha , ostry ból gardła , wysoka gorączka , dreszcze . W dodatku byłam się wysikać na dworze , ponieważ tam nie było żadnej ubikacji . Obawiam się że mogłam złapać jakąś infekcję czy coś . Jeszcze przez tą chorobę chyba straciłam troszkę na wadze . Dodam jeszcze że praktycznie codziennie mam objawy jak przed miesiączką (czyli troszkę mnie boli brzuch , czuję ciężkość w tamtym miejscu) , to jest tak jak by miesiączka chciała się zacząć ale nie może . Może miałyście podobne przypadki ? Jeśli tak to proszę o pomoc bo już nie wiem co mam robić . ;(

Gość Special k.x
Mialysmy to wszystkie i to wiele razy. Poprostu organizm jest oslabiony i sie co nieco 'rozregulowal'. Imprezy do pozna i alkohol tez dodaly swoje. Pozatym wydaje mi sie ze jestes jeszcze bardzo mloda, wiec to jest absolutnie normalne. Ja wystarczy ze podrozuje, lece gdzies samolotem, i wyskakuje mi na ustach zimno lub spoznia sie miesiaczka. Wbrew pozorom przeziebienie to bardzo duzy 'wysilek' dla organizmu, zeby zwalczyc te wszystkie zarazki, wiec nie ma sie co dziwic ze miesiaczka sie spoznia