Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana16

Moj zyciowy koszmar.

Polecane posty

Gość mądralla...
macie wspólny komputer? wyczyść historię stron Narzędzie->wyczyść historię wyszukiwania może ktoś jeszcze podpowie jak Żal mi ciebie bo to co piszesz może byc prawdą. Taka krowa przyjdzie i komuś w życiu brudzi a człowiek nawet po pysku jej nie może dać :o

Niestety, musisz sie sama uratowac. Mamy nie ma przy Tobie. Dobrze ze masz Babcie. Uwazam, ze wyprowadzenie sie jest w pelni uzasadnione. Jesli mieszkasz w piekle, w strachu - kazdy tydzien bedzie pieklem. Pamietaj ze do czasu kiedy sie uczysz ojciec musi lozyc na Twoje utrzymanie - dlatego nie pozucaj szkoly.

Gość Zdesperowana16
madrala mam przyjaciolke ktora traktuje jak siostre i babcie. rodzina przyjaciolki zna moja sytuacje i rowniez mnie wspieraja i czesto nocuja u siebie gdy ojca nie ma w domu. Czyli radzicie ze mam z nim jeszcze zostac i zbierac dowody a potem sie wyprowadzic i zglosic to wszystko?

Gość Dziwna,zła sytuacja
Z jednej strony wpieprzyła się w cudze życie,chociaż nikt jej o to nie prosił,ale też pewnie nie raz dałaś jej do zrozuemienia,że nie akceptujesz jej jako żony ojca czy osoby zastępującej twoją matką.Człowiek o minimalnej godności,na jej miejscu by po prostu odszedł.

Gość Zdesperowana16
madrala- ja kazda strone kasuje z historii bo ta suka potrafi wejsc na moj komputer a gdy krzycze do ojca ze ona grzebie mi w komputerze to wtedy slysze " i dobrze! przynajmniej cie sprawdza mala szmato czy z zadnymi pedofilami nie rozmawiasz" :( mnie nawet jego slowa juz nie rania bo on dla mnie nie jest ojcem. ja nie traktuje go jak ojca a jak obcego czlowieka, jak totalne zero. chcialabym aby kiedys los sie odwrocil i zeby on zostal sam, chory i pelen cierpienia jak moja mama kiedys. chcialabym aby wtedy czul zal do mnie ze nawet nie chce na niego spojrzec, ze nawet nie chce mu pomoc napic sie wody. u mamy kiedy lezala chora byl doslownie raz! Nawet jak zmarla ja z babcia musialam jechac na rozpoznanie ciala w prosektorium bo on balowal z ta dziwka. Wszystkie sprawy z pogrzebem rowniez jezdzilam z babcia i pomagalam jej zalatwiac. On mial doslownie wszystko gdzies. Na pogrzeb wlasnej zony przyszedl w spodniach w kwiatki (bylo wtedy lato i dosc goraco ale jak tak mozna!) i polnaga dziwka. Moj wujek chcial go wykopac z tego pogrzebu, nawet jego matka o malo nie zapadla sie pod ziemie i od tego czasu w ogole zerwala z nami kontakt nie martwiac sie nawet o mnie.

Gość Dziwna,zła sytuacja
już widać,że to prowokacja,jakie rozpoznanie ciała w prosektorium,przy śmierci na raka,

Gość Zdesperowana16
Dziwna,zła sytuacja ja bylam dla niej obojetna bo kto moglby darzyc miloscia osobe ktora wpieprzyla sie w moje zycie z butami, w dodatku przyszla pol naga na pogrzeb mojej matki i od pierwszego spotkania i spojrzenia na mnie czulam taka pogadre, podlosc z jej strony.

Gość Dziwna,zła sytuacja
Takie prowokacje też są potrzebne,jak ktoś będzie się zastanawiał nad związkiem z samotnymi matkami,to musi być coś wspaniałego,mieszkać z nastolatkiem,który cię nienawidzi.

Gość Zdesperowana16
nie prowokacja!! ona lezala w szpitalu, byla w pozniejszym stadium w spiaczce(rak trzustki) i gdy zmarla lekarz zadzwonil o 6 nad ranem do ojca a on do babci. nawet nie pokwapil sie zeby jechac do szpitala po jej rzeczy. kiedy pojechalismy zalatwiac sprawy zwiazane z pogrzebem to razem z ludzmi z zakladu pogrzebowego pojechalismy do tej chlodni w szpitalu i musialam z babcia rozpoznac ze to jej zwolki bo ojca to gowno obchodzilo. nie wiem jak to sie nazywa, moze zle to nazwalam. ta chlodnia w szpitalu z ktorej sie zwolki zabiera na pogrzeb

Gość Dziwna,zła sytuacja
nie ściemniaj,w szpitalach niby nie wiedzą,kogo mają

Gość Dziwna,zła sytuacja
w której to chłodni to każe rodzinie rozpoznawać się zwłoki,starczy tych żartów z podobnych tragedii

Gość Dziwna,zła sytuacja
tak jasne w chłodni kazali dziecku zwłoki rozpoznawać,to byłaby wyjątkowa sytuacja,nawet w przypadku jakiegoś śledztwa,a co dopiero w rytunowym przechowywaniu zwłok w chłodni

Gość Zdesperowana16
mozesz sobie wmawiac co chcesz. uwierz ze chcialaby aby to byla prowokacja. nie musisz mi wierzyc w ani jedno slowo. ja tu napisalam aby sie wygadac i zasiegnac pomocy, porady. nie musisz sie przejmowac moim losem ani wpisywac na ten temat. mowie jak bylo, mialam wtedy 12lat i nie znam sie na profesjonalnym nazewnictwie roznych rzeczy. gdy zalatwialismy sprawy zwiazane z pogrzebem, bylysmy z tymi osobami z zakladu pogrzebowego w tej chlodni aby zabrali dobre cialo tej osoby ktorej zabrac maja. nie wiem jak to wszystko sie dokladnie nazywa tyko pisze jak bylo. nie musisz mi wierzyc :(

Gość Zdesperowana16
babcia tam byla a ja poszlam razem z nia! rozumiesz? nie musisz mi wierzyc tak jak pisalam. zasiegnelam porad, bede robic co sie da. nie potrzebuje nikogo aby bardziej mnie dolowal. jestem tu anonimowa i moge sie wygadac, wyrzucic z siebie zal i tylko po to tu jestem.

Gość Dziwna,zła sytuacja
i nie wierzę,ale prowokacja,ważny problem poruszyła

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqqqqqqqq
Prowokacja czy nie ale po mojego dziada rownież przyjechalismy z panami z zakladu pogrzebowego do szpitala po nieboszczyka.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqqqqqqqq
*dziadka "k" mi zjadło :)

Gość mądralla...
zbieraj dowody. I jesli to prawda co piszesz to twój ojciec ma jedną cechę, którą widać: jest głupi. Pomiatanie własnym dzieckiem to głupota.I to nie to, że on nie widzi, kiedy kto kłamie-faceci lepiej kłamstwo wyczuwają-tylko jemu tak wygodnie, bo jest g..ujem, któremu dupa świat zasłoniła🖐️ Baby są wredne a chłopy głupie jak widać

Gość przeciez to proste jak drut
na poczatku jeszcze bylas dosc wiarygodna, ale teraz, przy kilku ostatnich wpisach troche za bardzo Cie ponioslo. Daje 7/10 na zachete, bo masz potencjal, i nie wyklocaj sie tak, w przypadku smierci pacjenta nie ma czegos takiego jak identyfikacja zwlok, ale nie przejmuj sie, nie tylko to Cie zdradzilo :)

Gość gkreojorerf
www.niebieskalinia.pl (tam znajdziesz pomoc i namiary telefoniczne), trzeba ojcu odebrac wladze rodzicielska i oddac Cie do Babci