Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zażenowana

mój facet nie chce o mnie nikomu powiedzieć

Polecane posty

tyle, że ja nie to miałem na myśli... a o jaką niedoskjonałość ci chodzi ?

No ale udalo Ci sie jakos go naprostowac,moze wez go po prostu na spokojnie- rozmowa bez nerwow potrafi wiele zmienic

Gość to nie jest normalne..
Facet coś kręci,może ma dziecko i nie chce żebyś Ty się dowiedziała ? Nie musi Ciebie na poważnie przedstawiać bez przesady ale rodzice raczej wiedzą kiedy syn się z kimś spotyka a tym bardziej rok czasu ??? Coś jest nie tak.

Gość przeciez to proste jak drut
on chodzi ze znajomymi na balety i tam rwie jakies panny na jedna noc, wiec dlatego nikt ma sie o Tobie nie dowiedziec. Tak ciezko na to wpasc? mydli Ci oczy, a Ty lykasz kazdy kit :O

Gość jestem zażenowana
to akurat ta prawda której wolałabym nie słyszeć bo gdyby tak było naprawdę to by to oznaczało że jestem naiwną idiotką która ślepo ufa a dla mnie to oznaka inwalidztwa umysłowego :o teraz to się wkurwiłam nie na żarty szczerze mówiąc, chyba go docisnę jak wróci z robotoy

Gość tseke tse
ja ci napiszę jak jej poszło jak dasz się pomacać

Gość jestem zażenowana
o 19 wraca, jak z nim pogadam to się pewnie odezwę żeby potraktować kafe jak swój worek treningowy ;)

Juz Ci pisalam jak mozesz realizowac swoje wyuzdane fantazje .Uwazaj na monitor :-\

Gość tseke tse
to przykre co piszesz

Gość tseke tse
bo to jest tak,jak ktoś grzecznie prosi,nieładnie jest odmawiać zwłaszcza gdy ciebie to nic nie kosztuje,a wręcz odwrotnie,moze dostarczyć wiele niezapomnianych doznań i wzryszeń,a nawet zapoczatkować nową drogę ku twemu szczęsciu

Ty napisales co chcesz, ja Tobie co mozesz:-) powiedzmy ze nie jestem zainteresowana nowa droga ku szczesciu :-) pozdrawiam..

Gość tseke tse
nie przyjmuje pozdrowień,domagam sie macanki

He he czego??macanki? Ehh mam dzisiaj dobry nastroj wiec mozesz sie dalej domagac :-)

Gość tseke tse
fajna jesteś,powinnas zmienić faceta bo marnujesz się w tym nieudanym zwiazku,nieskromnie podsunę ci swoja kndydaturę

Dziekuje za troske, jak kiedys sie rozwiode a nic na to nie wskazuje to pomysle ;-)

Gość tseke tse
wtedy będzie za pózno,mozemy sie nie odnależć,trzeba kuć żelazo póki gorące,napisz gdzie mieszkasz

Gość tseke tse
bede sie domagał abyś załozyła swoje spodenki rowerowe

Gość tseke tse
generalnie lubie kobiety w strojach typu leginsy,a kolarki to coś w tym klimacie,lubisz jazde na rowerze czy to taka fotka delikatnego lansu

Gość to normalne nie jest...
Albo ma jeszcze jedną, albo wstydzi się ciebie. Może traktuje jako coś przechodniego i nie chce robić zamieszania.

Nie, uprawiam kolarstwo gorskie,startuje tez w maratonach MTb w tym roku z brazem w swojej gr.wiekowej

Gość tseke tse
fajnie,a jaki masz sprzet?

"boona Wierz mi ja tez sie dopytywalam, a jak szlismy ulica i mijalismy np jego tate a traz juz dziadka naszego dziecka to udawal ze mnie nie zna,dobre..." I dla ciebie to normalne??? To już nie kwestia zamknięcia, ale spory wysiłek aby cię ukryć. To że w twoim przypadku skończyło się ślubem, to wcale nie znaczy że tak zamierzał. Traktował może jako przechodnią, ale że lepsza się nie trafiła, to jesteś matką jego dziecka. Nie wmówisz nikomu, że to normalne i nic się za tym nie kryło.

Najpierw mialam nakamure xc carbon i mi go ukradli, teraz mam cannondale f5 a przez zime bede skladac nowy na ramie poison

Heh dzieki za diagnoze i szybka interpretacje ale ja wiem jak bylo lepiej. Nie ja zakladalam ten topik wiec nie ja szukam porady.

Mój to aż przesadził, bo zaprosił mnie na święta i tam calutka rodzina była. :O Nawet dalsza... :O A znajomi znali mnie od pierwszego dnia.