Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inzynier serwisowy//zablokoofd

Ktoś mi tu wczoraj zarzucał niesłowność.

Polecane posty

Postanowiłem więc wstawić zdjęcie swojej paszy :P W niedziele jeszcze pytałem ile wziąć kg. Więc jeśli ktoś ma mi coś do zarzucenia to w ramach możliwości będę dokumentował. Niestety myślałem że łatwiej będzie pociąć a zeszło mi 2h. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a7de64feb1c95f4c.html A zważywszy że zbliżają się święta. Chyba kupie ten worek ziemniaków i przerobie na frytki. Muszę się nauczyć odzczędzać.

i nikt mi nawet nie odpowiedział. A jutro znowu się będzie rzucać. no nic nie ważne

Gość Czesio z Wrocławia
Jesteś irytującym, małym człowieczkiem który wpierdala się w każdy możliwy topik. Nie spodziewaj się zalewu postów. :classic_cool:

menelu?? Jesteś irytującym, małym człowieczkiem który wpie**ala się w każdy możliwy topik. Nie spodziewaj się zalewu postów. Nie wpierdalam się w topiki na których się nie znam. A ta pasza to 1kg kiwi 1kg bana 1kg ananasa 1kg czegoś tam i jedno opakowanie cynamonu. Jutro kupię jakieś płatki do tego. Bo jak pisałem nie ma dla mnie dobrych płatków na rynku same pełnoziarniste gówna.

a było to potwierdzeniem mojego wątku z niedzieli http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5440222 Ja też na pewnych rzeczach się nie znam i się w nie nie wpieradalam. A na zawiść ludzką że ktoś ma większą wiedzę nic nie poradzę.

chciwość i łapczywość idą razem z głupotą:O zapisz się bucu do szkoły i przestań się wreszcie poniżać

chwiwość i łapczywość ?????? Tu mowa o oszczędności. A ortografii bynajmniej nie mam zamiaru się nauczyć. A poniżasz i obrażasz to ty mnie tylko dziwne że jesteś ciągle na kafe.. Czyżby nikt cię nie chciał?

nie piszę o ortografii ty permanentnie ułomny bucu:O

No a powiedz mi a) czemu mnie nie lubisz? b) co ci przeszkadza mój sposób pisania? c) czemu mnie obrażasz

bo celowo i świadomie sprzedajesz ludziom kit bez pokrycia... już lepsza moja własna chamowatość. przynajmniej szczera nie jesteś bucu inżynierem i nigdy nim nie zostaniesz jesteś zwykłym oszustem tfu

bo celowo i świadomie sprzedajesz ludziom kit bez pokrycia... ...... Jaki kit? Ktoś tu był niezadowolony że mu coś źle doradziłem? nie jesteś bucu inżynierem i nigdy nim nie zostaniesz jesteś zwykłym oszustem Byłem konstruktorem a obecnie inzynierem serwisowym. Przecież pisałem ci to po 5 razy. Nie trzeba mieć skończonych studiów w tym kierunki. A u mnie akurat więcej daje mi technikum i biologia. I nie pamiętam bym kogoś oszukał.

Dla twojego info mój kolega ma inż środowiska a kontruje łopatki helikopterów Ty masz jakiś kompleks po prostu. Masz jakieś studia nikt cię nie chce i jesteś zła na cały świat. Ale o co ? Że twoje studia nie sa potrzebne? A ja pracuje bez studiów inżynierskich?

jesteś przed licencjatem z biologii nie masz uprawnień konstruktora. nie masz jakiegokolwiek dyplomu jesteś łajzo zwykłym oszustem i sam się powoli w tym gubisz spierdalaj z tego forum:O

mam dyplom licencjata zrobiony 2 lata temu albo rok zalezy jak liczyć. ....nie masz jakiegokolwiek dyplomu... Mam technika, licencjat z biologii, kilka elektronicznych i kilka informatycznych. ....nie masz uprawnień konstruktora.... na konstruktora nie ma uprawnień to nie budowlanka ....jesteś łajzo zwykłym oszustem i sam się powoli w tym gubisz spie**alaj z tego forum ... W czym się gubię?? Pokaż mi jedną nieścisłość.

Gość inzynier serwisowy//zablokoods
Poza tym często podaję tu swojego homika. Gdzie masz m.in materiały na licencjat z biologii. Dziękuję za kolejne zajęci mi niku :)

nic ci bie będę pokazywał, bo i tak jesteś ślepy... bujaj matołów lamusie

ech ciężki przypadek jesteś. No ale nie odpowiedziałeś mi. Socjologia, filozofia? Polonistyka ?

Swoją drogą to w poprzedniej pracy byli nawet starsi inżynierowie serwisu...... I wiesz że żaden nie miał inż ? Kierownik miał i kordynator. jeden miał technika elektromedycyny czy jakoś tak. I jeden był inż elektrykiem.

Wiesz że nienawiść do ludzi się odbija? I potem pomimo tego że stajesz się niemiły obrażony na cały świat to dodatkowow wszystko do ciebie wraca. Uśmiechnij się. Też znajdziesz jakąś robotę.

nie dość że oszust...to jeszcze kaznodzieja zawrzyj już tego ryja:O

wskaż mi kogo oszukałem a kaznodzieją jestem żadko. Jak po prostu innaczej się nie da. I proźby byś nie piepszył nie pomagają

nic ci nie będę wskazywał... naucz się czytać debilu 20:35

czyli będziesz od rzeczy pierdolił na mój temat tak ?

to przeproś i nie pierdol

hehh że co? zwijaj kiermasz i wypierdalaj migiem:O

przeproś albo nie pisz w wątkach gdzie się wypowiadam nic więcej.