Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za swiat....

Moja znajoma stad popelnila samobojstwo

Polecane posty

Gość po co ten temat sciemniaro
skoro nic nie chcesz powiedziec tylko ogólnikowo jakies pierdoły ? podaj jakiegos linka z info

Gość co za swiat....
a tak się mówi że samobójcy nikomu nic nie mówią a to nie prawda! ona nie miała zarejestrowanego nicka. ze mną zaczęła pisać na jakims temacie dot.urody przeszłysmy na @ gadu i telefon pozniej doszedł i wiem że z innymi też zaczynała na @

Gość co za swiat....
jakiego linka mam ci dać ? czemu miałabym ściemniać w takim temacie serca nie masz człowieku :/

Gość akodskadosakdsaokdaosdk
pierdolisz bez sensu zeby walczyc trzeba miec o co walczyc trzeba zaakceptowac ludzi ktorzy nie maja co na tym siwecie szukac i ich decyzje szkoda tylko ze trzeba eliminowac siebie w tak prymitywny sposob

Gość co za swiat....
a co myślisz że mam słodkie bajkowe życie i nie miałam takich myśli ? mówię ci co wiem z wlasnego życia są momenty lepsze i gorsze , wszystko da się pokonać nie wliczając smiertelnej choroby ale to juz chyba lepiej na smierc naturalna poczekac niz samego siebie unicestwiac. jestes wyjatkowy zapamietaj to . zyj na zlosc innym jesli nie potrafisz w zgodzie ale czemu chcesz sie pozbawiac zycia ? moze napisz cos wiecej o sytuacji

Gość *menerwa*
oni się dobrze kryją moja sąsiadka kilka razy jeździła na m-ce stracenia aż raz się jej udało ten jedyny raz nie zabrała dziecka .a ostanio był wypadek młody chłopak chciał sie rzucic pod pociąg rodzina go goniła, raz odciągli ale był w takim amoku, że im zwiał i zdążył przed nimi na własną śmierć

Gość menerwa brzmi
to przekomicznie , jak ktos nie chce zyc to zadne pitolenie go nie zmusi , proste , trzeba zebrac odwage i przeniesc do innego swiata

ja podziwiam samobojcow jezeli to zrobili to znaczy ze to byla opcja najlepsza z mozliwych czasami nie ma ze sa chwile gorsze lub lepsze sa albo gorsze albo jeszcze gorsze

Gość co za swiat....
trzeba sie wyrwac z czarnego myslenia za wszelka cene do mnie z kazda kolejna smiercia (szczegolnie tak mlodych osob) dociera jak bardzo cenne jest zycie.spieszmy sie kochac ludzi.....

i co? mam napierdalac caly dzien sobie w glowie teksty typu jestem wartosciowy jestem piekny zasluguje na wszystko co najlepsze jestem jakistam pomimo ze to gowno prawda? samobojstwo to poiwnno byc cos normalnego lekarze powinni pomagac w nim a nie ze czlowiek musi sie wieszac albo ciac jak prymityw

Gość *menerwa*
co za swiat.... nie ma co roztrząsać życia nie wrócisz jestem wierząca i modlę się za zmarłych.. wybrała zimny dół, jej wybór, jej nie ma...

Gość aekgeslgjl
ona miała 16 lat i rzuciła sie pod tramwaj ?

Gość *menerwa*
nie znam tematu...

Gość co za swiat....
dziwnie mi sie o tym pisze i czyta ze jej nie ma... to tylko kilka miesiecy a czuje jakbym ją znała o wieeele dłuzej :( nie nie ona miała 18

Gość co za swiat....
nikt nie kojarzy ? ok to ja idę może wejdę za kilka dni i sprawdze czy ktoś coś pisał

Gość aekgeslgjl
ja nie kojarze..

Gość *menerwa*
po co to analizować! nie ma dziewczyny

Gość co za swiat....
:(:( dzieki za wpisy dobranoc

Gość wkeufvd
jak to jakiego linka masz dać???? do topiku, na którym pisała ona, założyła go np. - no ludzie, ona pyta jakiego linka

Gość co za swiat....
jeju ja nie pamietam dokładnie jaki to był temat.. ona nie byla tutaj zarejestrowana. z tamtego tematu tylko ja sie z nia na emaila przenioslam a o reszcie mi mówiła ale nie dawała linków zadnych to skad mam wiedzieć... wstepne informacje podałam więc jeżeli tutaj wejdzie ktos kto z nia mial kontakt to domysli sie..