Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkowa dama

zrobiłam mojemu facetowi malinkę :)

Polecane posty

Gość malinkowa dama

ostatnio jak kochałam się z moim facetem to nie wiem kiedy, ale zrobiłam mu na szyi malinkę :) jak zauważył ją potem w lustrze to się śmiał i wyglądał na bardzo zadowolonego :)

Gość lisek chytrusekkkkk
O boze.... Ile ty masz lat 10 czy 11 ? Normalnie problemy na poziomie przedszkola

Gość malinkowa dama
nie to nie jest prowokacja :) ...do tej pory nie zdawałam sobie sprawy, że taka malinka może dostarczyć facetowi tyle radości i zadowolenia ;)

Gość malinkowa dama
nie wiem czemu zaraz wyskakujecie tu z małolatami...czy dorosłemu facetowi taka malinka to już nie może sprawić przyjemności jako znak namiętnej miłości??? Przecież każdemu normalnemu facetowi sprawia przyjemność świadomość że jego kobiecie było dobrze, a to taki mały tego ślad... więc chyba raczej każdy (nawet dorosły ;) ) facet byłby z takiej spontanicznej malinki zadowolony...a wy tu zaraz że jesteśmy małolaty ;)

Gość nie lubimy ciebie placki
dziwka:) czym tu sie jarasz? jak sie nascie lat to tak nam faceci na szyjce robili;) a ty jemu on tobie nic? to ty jego dzwika? rózowa?

Gość malinkowa dama
odnoszę wrażenie że to tylko kobiety tu na mnie naskoczyły, faceci to pewnie by byli zadowoleni gdyby ich żona/dziewczyna zostawiła im taką malinkę jako ślad po cudownej namiętnej nocy ;) (nie mam tu na myśli celowego robienia sobie malinek jak to było w wieku nastu lat)