Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 fewww

facet kt贸ry nosi za was koszyk w sklepie to pantoflarz?

Polecane posty

Go艣膰 ta ta ...
R贸wnouprawnienie ...feminizm.....wszystko to na facet贸w dzia艂a jak p艂achta na byka:) A to dlatego, 偶e faceci po prostu boj膮 si臋 kobiet, kt贸re s膮 stanowcze i maj膮 w艂asne zdanie. A tylko Ci m膮drzy faceci i prawdziwi, maj膮 "jaja", by podo艂a膰 takim kobietom. I r贸wnouprawnienie nie jest dla nich czym艣 z艂ym, tylko normalnym, bo normalny facet nie pozwoli by jego kobieta si臋 przem臋cza艂a podczas gdy on le偶y dup膮 do g贸ry na kanapie. A potem si臋 dziw膮, 偶e kobiety nie maj膮 ochoty na seks, ba...bo po prostu cz臋sto s膮 przem臋czone. Ale same sobie s膮 winne. Jak pozwalaj膮 to tak mie膰 b臋d膮:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
C贸偶, mo偶esz te偶 w inny spos贸b kr臋ci膰 sobie powr贸z na szyj臋 ;-) M贸j facet kilka razy nosi艂 moj膮 torebk臋... pantoflarz? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfdfggggggggg
No facet, powinien nosic zakupy, kobieta powinna wziac od niego cos tylko jesli ten nie daje rady. Co w tym dziwnego? A i plaszcz tez powinien od kobiety wziac. Co za pytanie, gdzie sa normalni prawdziwi faceci? Czyzby zostaly same niewychowane pizdziochy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fewww
r贸wnouprawnienie to fikcja, bzdura i fantastyka, bo kt贸ra z was pa艅 p贸jdzie pracowa膰 do kopalni, wylewa膰 asfalt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fewww
@gfdfggggggggg, pizdziochy to sa ci w艂asnie co us艂uguj膮 kobietom

Udost臋pnij ten post

A kt贸ry z Pan贸w zadaj膮cych te pytania mo偶e poszczyci膰 si臋 do艣wiadczeniami w kopalni oraz przy wylewaniu asfaltu? I co ma r贸wno艣膰 w 艣wietle prawa do osobistych preferencji zawodowych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nielubiewymy艣la膰pseudonim贸w
tak mi si臋 teraz przypomnia艂o kilku "facet贸w" kt贸rych mamy nauczy艂y 偶e nie powinni zajmowa膰 si臋 babskimi sprawami. no i jeden g艂odny siedzia艂 p贸艂 dnia bo do kuchni jest baba a matka w pracy a siostra wysz艂a. drugi nie umia艂 schowa膰 talerza z kanapkami do lod贸wki (wyja艣ni艂am mu ze lod贸wka to taka du偶a bia艂a szafka w kuchni). by艂o jeszcze kilka fajnych historyjek ale nie pami臋tam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fewww
bo wyobraz sobie ze dostajesz z urzedu pracy oferte albo praca w kopalni albo brak zusu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hahahaha2345
Ja tam facetow dziele na dwa rodzaje> CHAMOW, co zadaja tego typu pytanie i reszte normalnych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta ta ...
hahaha taki podzia艂 facet贸w jest niezwykle trafiony :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fewww
@Czarna Izabella, noi bn臋d膮c wobez prawa na r贸wni, musisz podj膮c prace w kopalni albo zostac bez zusu, wtedy moze faktycznie i dos艂ownie zosta艂abys czarn膮 Izabel膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fewww
@Hahahaha2345, haha lepiej by膰 chamem niz pantoflem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jak idziesz z mama na zakupy
to nie niesiesz jej zakupow gownairzu? PATOLOGIA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kvbfnhkdbgv
fewww to zostaje ci wlasna reka

Udost臋pnij ten post

No i? Zawsze mo偶na poda膰 uzasadnienie, dla kt贸rego nie chce si臋 podj膮膰 tej pracy - np. zwi膮zane z sytuacj膮 zdrowotn膮, zosta膰 wykre艣lonym na 3 miesi膮ce lub podj膮膰 t膮 prac臋 i cieszy膰 si臋, 偶e s膮 jakiekolwiek pieni膮dze, cho膰 trudne - zw艂aszcza je艣li nie ma innej pracy. Nie rozumiem, co ten przyk艂ad ma wnosi膰, tym bardziej 偶e nie ma kompletnie nic wsp贸lnego z realn膮 sytuacj膮 na rynku pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fewww
nie chodze z mam膮 juz na zakupy, kiedys chodzi艂em i pomaga艂em nosic ciezkie siaty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fewww
@kvbfnhkdbgv, no wlasnie ze nie, na taki szantaz nabiera sie wlasnie pantofel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arabskaksiezniczka
W dupie byliscie i g贸wno widzieli艣cie. Arabska 偶ona nie nosi kurwa 偶adnych koszyk贸w, bo od tego ma mu艂a, znaczy m臋偶a. Facet pracuje i w z臋bach po robocie zakupy przynosi. Mam kilku muzu艂ma艅skich kumpli i powiem wam jedno. Oni maj膮 przejebane. Zapieprzaj膮 偶eby utrzyma膰 rodzin臋 i utrzymuj膮. Kobiecie nawet jak jest ci臋偶ko i sama pracuje, nie przyjdzie do g艂owy, 偶eby dorzuci膰 si臋 do domwego bud偶etu. A偶 偶a艂uj臋 czasem, 偶e nie skusi艂am si臋 na kt贸rego艣 z nich zanim wpadli w szpony tych modliszek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie czytam innych wypowiedzi
Nie pantoflarz, raczej uroczy m臋偶czyzna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta,,,,,
Dla mnie pantoflarz to idea艂 m臋偶czyzny. Nie wiem czego chcecie od takich m臋偶czyzn. Same plusy z nich s膮. S膮 oddani, pos艂uszni i kochani jak nikt inny. Ale jak jaka艣 lubi k艂贸tnie, wiecznie gor膮c膮 atmosfer臋, albo sama lubi ust臋powa膰 to prosz臋 bardzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak czytam wypowiedzi feww i
Zastanawiam sie co toba kieruje. Od ojca masz takie zasady ? To wspolczujr twojej matce. Co on ci do tej glowy wpaja i jakie musialy byc u was relacje skoro nie masz szacinku do kobiet. Nic tylko wspolczuc:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Glamour007
Gdy jestem na zakupach z facetem zawsze to on idzie z wozkiem, ja uwazam to za pomoc a nie od razu ze pantoflarz. Kiedys mi powiedzial ze to nawet nie wypada aby to kobieta pchala ten wozek z zakupami gdy jest na zakupach z partnerem bo gdy jest sama to wiadomo ze musi sobie dac rade sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 phiphiiii
@Czarna Izabella, noi bn臋d膮c wobez prawa na r贸wni, musisz podj膮c prace w kopalni albo zostac bez zusu, wtedy moze faktycznie i dos艂ownie zosta艂abys czarn膮 Izabel膮 no problemo :P. A wiesz, 偶e kobiety wed艂ug prawa nie mog膮 pracowa膰 w kopalni i wiesz kto jest najbardziej przeciwko? Ano g贸rnicy-m臋偶czy藕ni. Bo si臋 zwi臋kszy konkurencja i p艂ace p贸jd膮 w d贸艂. Praca w kopalni owszem ci臋偶ka i niebezpieczna, za to dobrze p艂atna i nie wymagaj膮ca jaki艣 szczeg贸lnych uzdolnie艅.

Udost臋pnij ten post