Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewww

facet który nosi za was koszyk w sklepie to pantoflarz?

Polecane posty

Gość ta ta ...
Równouprawnienie ...feminizm.....wszystko to na facetów działa jak płachta na byka:) A to dlatego, że faceci po prostu boją się kobiet, które są stanowcze i mają własne zdanie. A tylko Ci mądrzy faceci i prawdziwi, mają "jaja", by podołać takim kobietom. I równouprawnienie nie jest dla nich czymś złym, tylko normalnym, bo normalny facet nie pozwoli by jego kobieta się przemęczała podczas gdy on leży dupą do góry na kanapie. A potem się dziwą, że kobiety nie mają ochoty na seks, ba...bo po prostu często są przemęczone. Ale same sobie są winne. Jak pozwalają to tak mieć będą:)

Gość gfdfggggggggg
No facet, powinien nosic zakupy, kobieta powinna wziac od niego cos tylko jesli ten nie daje rady. Co w tym dziwnego? A i plaszcz tez powinien od kobiety wziac. Co za pytanie, gdzie sa normalni prawdziwi faceci? Czyzby zostaly same niewychowane pizdziochy?

Gość fewww
równouprawnienie to fikcja, bzdura i fantastyka, bo która z was pań pójdzie pracować do kopalni, wylewać asfalt?

Gość fewww
@gfdfggggggggg, pizdziochy to sa ci własnie co usługują kobietom

A który z Panów zadających te pytania może poszczycić się doświadczeniami w kopalni oraz przy wylewaniu asfaltu? I co ma równość w świetle prawa do osobistych preferencji zawodowych?

Gość nielubiewymyślaćpseudonimów
tak mi się teraz przypomniało kilku "facetów" których mamy nauczyły że nie powinni zajmować się babskimi sprawami. no i jeden głodny siedział pół dnia bo do kuchni jest baba a matka w pracy a siostra wyszła. drugi nie umiał schować talerza z kanapkami do lodówki (wyjaśniłam mu ze lodówka to taka duża biała szafka w kuchni). było jeszcze kilka fajnych historyjek ale nie pamiętam.

Gość fewww
bo wyobraz sobie ze dostajesz z urzedu pracy oferte albo praca w kopalni albo brak zusu

Gość Hahahaha2345
Ja tam facetow dziele na dwa rodzaje> CHAMOW, co zadaja tego typu pytanie i reszte normalnych :)

Gość ta ta ...
hahaha taki podział facetów jest niezwykle trafiony :)

Gość fewww
@Czarna Izabella, noi bnędąc wobez prawa na równi, musisz podjąc prace w kopalni albo zostac bez zusu, wtedy moze faktycznie i dosłownie zostałabys czarną Izabelą

Gość fewww
@Hahahaha2345, haha lepiej być chamem niz pantoflem

Gość Jak idziesz z mama na zakupy
to nie niesiesz jej zakupow gownairzu? PATOLOGIA

Gość kvbfnhkdbgv
fewww to zostaje ci wlasna reka

No i? Zawsze można podać uzasadnienie, dla którego nie chce się podjąć tej pracy - np. związane z sytuacją zdrowotną, zostać wykreślonym na 3 miesiące lub podjąć tą pracę i cieszyć się, że są jakiekolwiek pieniądze, choć trudne - zwłaszcza jeśli nie ma innej pracy. Nie rozumiem, co ten przykład ma wnosić, tym bardziej że nie ma kompletnie nic wspólnego z realną sytuacją na rynku pracy

Gość fewww
nie chodze z mamą juz na zakupy, kiedys chodziłem i pomagałem nosic ciezkie siaty

Gość fewww
@kvbfnhkdbgv, no wlasnie ze nie, na taki szantaz nabiera sie wlasnie pantofel

Gość arabskaksiezniczka
W dupie byliscie i gówno widzieliście. Arabska żona nie nosi kurwa żadnych koszyków, bo od tego ma muła, znaczy męża. Facet pracuje i w zębach po robocie zakupy przynosi. Mam kilku muzułmańskich kumpli i powiem wam jedno. Oni mają przejebane. Zapieprzają żeby utrzymać rodzinę i utrzymują. Kobiecie nawet jak jest ciężko i sama pracuje, nie przyjdzie do głowy, żeby dorzucić się do domwego budżetu. Aż żałuję czasem, że nie skusiłam się na któregoś z nich zanim wpadli w szpony tych modliszek.

Gość nie czytam innych wypowiedzi
Nie pantoflarz, raczej uroczy mężczyzna.

Gość kobieta,,,,,
Dla mnie pantoflarz to ideał mężczyzny. Nie wiem czego chcecie od takich mężczyzn. Same plusy z nich są. Są oddani, posłuszni i kochani jak nikt inny. Ale jak jakaś lubi kłótnie, wiecznie gorącą atmosferę, albo sama lubi ustępować to proszę bardzo.

Gość tak czytam wypowiedzi feww i
Zastanawiam sie co toba kieruje. Od ojca masz takie zasady ? To wspolczujr twojej matce. Co on ci do tej glowy wpaja i jakie musialy byc u was relacje skoro nie masz szacinku do kobiet. Nic tylko wspolczuc:(

Gość Glamour007
Gdy jestem na zakupach z facetem zawsze to on idzie z wozkiem, ja uwazam to za pomoc a nie od razu ze pantoflarz. Kiedys mi powiedzial ze to nawet nie wypada aby to kobieta pchala ten wozek z zakupami gdy jest na zakupach z partnerem bo gdy jest sama to wiadomo ze musi sobie dac rade sama

Gość phiphiiii
@Czarna Izabella, noi bnędąc wobez prawa na równi, musisz podjąc prace w kopalni albo zostac bez zusu, wtedy moze faktycznie i dosłownie zostałabys czarną Izabelą no problemo :P. A wiesz, że kobiety według prawa nie mogą pracować w kopalni i wiesz kto jest najbardziej przeciwko? Ano górnicy-mężczyźni. Bo się zwiększy konkurencja i płace pójdą w dół. Praca w kopalni owszem ciężka i niebezpieczna, za to dobrze płatna i nie wymagająca jakiś szczególnych uzdolnień.