Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubię placki ziemniaczane

dziewczyny, jaką książkę chciałybyście dostać na prezent?

Polecane posty

Gość gvfbnhmj,k,hnb
mamy, ale nie Tobie..

Gość __Mądra
nie chciałabym dostać książki na prezent:( nie cieszyłabym się. Mam całą bibliotekę a poza tym lubię kupować/pozyczać sama.

Gość malinkowa dama
książkę kucharską z przepisem na placki ziemniaczane ;)

ja juz dostalam z autografem wasnie dzis ja pochlonelam w 1,5 godziny. nie podam tytulu, bo to niedostepna wersja limitowana dla wybranych

Ja mam wiele tytułów, które bym chciała... Lubię książki popularnonaukowe. Chciałabym coś Dawkinsa lub dla odmiany ks. Michała Hellera :) takie trochę inne spojrzenie na te same kwestie.

Gość mycha to kamila khamilaD.
znowu ta niemiecka kurwa:O Ups amerykansko niemiecka po menopauzie a ników napłodziła jak dzifka:O

Gość nie lubimy ciebie placki
tak mamy khamilo placek: " najwięszką kurwą i dzifką i szują jest kamila" ładna? po 56 gr jest

Chodzi mi o książki, które ostatnio czytałyście i wam się spodobały. Ale z wyłączeniem książek o seksie i stosunkach damsko-męskich. Nie szukam też poradników, przewodników, ani książek kucharskich. Szukam normalnej książki - np. jakaś ciekawa powieść, może być fantasy, może jakaś inna - coś co przeczytałyście jednym tchem i/lub co wywarło na was jakieś wrażenie ...

Gość biografie milionera
sie Alan sugar

nie kazdy zmusi sie do ksiazki a priori czy bo snobizm tego wymaga. sama lubie miec cos rekomendowane lub siegac w dzialy mnie interesujace.nie celuj na oslep, pomysl co interesuje twoja kobiete i mniej wiecej w to celuj lektora. nie zmuszaj jej do czytania sf jesli wiesz, ze tego nie lubi.