Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyuru

Czy chłopak który w wieku 28 lat zarabia 2.500zł na rękę jest ok ?

Polecane posty

Gość rtyuru

Czy zarobki 2,300rękę + premie są dobre jak na chłopaka 28 lat ? Pracuję tak od paru lat i umowę mam już na stałe.

Gość Julia96
nawet ok. jeśli mieszkasz w małym mieście to jestes Panem.

Gość rtyuru
Mieszkam na wsi 2 tyś mieszkańców ale pracuję w mieście gdzie jest 40tys mieszkancow.

Gość ona 90
2 500 w Polsce to bardzo dobrze...

Gość rtyuru
Jeżdżę VW Golfem 4 Diesel który zakupiłem na kredyt dwa lata temu.

Gość rtyuru
niestety jestem jeszcze prawiczkiem myslalem ze moje auto pomoze mi w utracie tego prawictwa ale niestety nie udalo sie:(

ja mam 1500 :P no ale koszt dostania się do miejsca pracy u mnie równa się zero i też pracuje mniej niż rok

Gość rtyuru
Ja mam 2.500zł na rękę do tego bony żywnościowe co miesiąc 12 bonów w tym każdy o kwocie 15zł na produkty spożywcze + czasem premie dostaję 600-800zł raz na pół roku. Mam jeszcze o tyle dobrze że brat pracuje w tej samej firmie i dojeżdżamy razem na zmianę, jeden tydzień on jeździ swoim samochodem a jeden tydzień ja no i z tego wydaję tylko paliwo na dwa tygodnie a nie na cały miesiąc. Po opłatach zostaje mi 2tyś na rękę z tego 900zł odkładam każdego miesiąca.

Gość rtyuru
Mam narzeczoną, ona pracuje w MOPSIE od dwóch lat dostała pracę zaraz po skończeniu studiów.

Gość czasem proste zycie
jest spokojniejsze i lepsze niz z wielka gotowka w wielkim miescie. moim zdaniem dajesz rade

Gość rtyuru
No żyjemy super, mamy swoje mieszkanie w domu rodziców, oni mieszkają na parterze my na samej górze. Dorzucamy się 300zł do rachunków co drugi miesiąc. Na jedzeniu sporo zaoszczędzamy bo mamy te bony żywnościowe a bez nich było by pewnie ciężej.

Gość Piiteross
Zazdroszczę :( Ja mam 1000zł na głowę z tego 200 na dojazdy i pracuję od pn-soboty.

Gość Uważam, że za mało się
dokładacie rodzicom, skoro u nich mieszkacie i żywią Was.

Gość czy nalezysz
do forum.vwgolf.pl?

Gość .. no bez jaj
Piteros jakie wykształcenie gdzie pracujesz ?

Gość rtyuru
Dokładamy się tylko 300zł bo zwyczajnie więcej nie trzeba. W domu mieszkają rodzice i babcia no i my. Rachunki za ogrzewanie, wodę, prąd i media wychodzą 800-900zł/co drugi miesiąc dlatego każdy płaci jedną trzecią rachunków i tyle. A obiady to sami sobie robimy zresztą nie jesteśmy wybredni a ja jestem z wykształcenia kucharzem i potrafię robić dobre dania za małą kasę :)

Gość 36tys netto
a jezdze autem za 20tys. dowartosciowales sie?

Gość Agatex77
Jak dla mnie żyjecie na średnim fajnym poziomie. Moim marzeniem też jest mieć takie życie z tym że ja na rękę mam 1300zł, mój mąż ma też 1300zł. Razem 2600zł z tego 1300zł wynajem mieszkania + media i zostaje nam niewiele do życia. O tyle dobrze że praca na miejscu to chodzimy pieszo do pracy.

36tys netto miesięcznie? = też kamuflujesz swoje bogactwo poprzez odpowiedni wybór samochodu? :classic_cool:

Gość Piiteross
Pracuję na linii produkcyjnej od 6-14 i 14-22 czasem soboty też robię ;/

Gość 36tys netto
nie, po prostu doroslem do kasy bo nie dorwalem sie do niej gwaltownie jak niektore pariasy ktore musza pokazac wszystkim dookola jacy sa wspaniali bo dostali chwilowa zdolnosc kredytowa. ja moze nie rzucam sie w oczy ale jestem szczesliwy w zyciu i mi to styka🖐️