Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crokodylec

czy kapałyście kiedys dzieci w krochmalu? byly efekty?

Polecane posty

Gość crokodylec

moja malutka ma jakies krosteczki na pupie troszke na szyi w tych fałdkach i na główce, na twarzy tez pojedyncze, szczegolnie na skroniach. nie ma mojej lekarki bo jest na urlopie i nie wiem za bardzo od czego to... Raczej nie alergia pokarmowa bo malutka jest jeszcze na mm Bebilon od urodzenia (ma teraz niecale 4 m-ce) i wczesniej nie miala zadnych problemow ze skórką. Na brzuszku to tak jakby te punkciki rozowe byly pod skóra, nie jest to wyczuwalne w dotyku i skóra nie jest sucha, nawet powiedzialabym ze nawilzona dosc dobrze. Spotkałyscie sie z czyms takim? te krosteczki w dzien sa praktycznie niewodoczne ale np po spaniu albo po wieczornej kapieli widac bardziej moze jak sie mala rozgrzeje... dziś kapałam ją w krochmalu drugi raz, zastanawiam sie czy daje to jakieś efekty w zwalczaniu wysypki??

ja slyszalam jedynie o pozytywnym wplywie krochmalu na odparzenia na pupie. na inne wysypki nie wiem.

ja kapalam latem jak miala potowki i pomoglo ale nie mylam tym glowki i buzi i pomoglo bardzo szybko

Gość Aneczka2007_0
Synka kąpie często na różne rodzaje wysypek działa, główki nie myje

Gość SkrzypaczkaGrajka
Tak, corka dostala okropnej wysypki pierwszego dnia po wyjsciu ze szpitala. Caluska byla w krostkach. Krochmal i na drugi dzien ani sladu.