Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkazajac

Zemsta eks przyjaciółek

Polecane posty

Gość oliwkazajac

otoz 3 lata temu miałam trzy przyjaciółki.Niestety bardzo je zawiodłam,,rozczarowałam,,oszukalam,zranilam...nie chciałam przebaczenia nie starałam się po prostu zeszlam im z drogi bo wiedziałam ile złego zrobilam....ale minęło już trzy lata od tego czasu wiele razy się widzialysmy i nie było żadnych zgrzytów.po prostu nic.ale od niedawno zaczęłam pracować w sklepie w ich miejscowości..ją mieszkałam 15km od nich.zobaczyly mnie kilka dni temu jak zamykałam sklep.zaczęły się śmiać że nie zdałam matury z matmy a w sklepie pracuje zaczęły mnie wyzywać od różnych ***...czekały pod sklepem ale mój narzeczony je 'przegnal'próbował bynajmniej.i tak wyzywaly że obiecują że mnie odwiedzą w pracy.i dziś się dowiedziałam od koleżanki że były.chciały zapłacić ileś tam złotych około 50 po 5gr.taki tam psikus niedojrzałe z ich strony..powiedziały koleżance ze przyjdą w środę jak ją będę.nie obawiam się ich a tego że po prostu narobia mi obciachu przy kimś..wyzwiska itp.nic nie chce od nich tylko spokoju.przez tyle lat był spokój prostu nie istnialysmy dla siebie i tyle.mój narzeczony mówi że jak przyjdą więcej niż raz i się nie zachowają jak w sklepie przystalo pójdzie do ich rodziców.(one mają po 18lat ją 20 narzeczony 25)ale nie chce żeby on gdzieś chodził wolałabym to z nimi sama kulturalnie załatwić tylko one nie wiedzą co to kultura.co zrobic?moje błędy zrozumiałam dałam im spokój po takim czasie czego one chcą?wtedy byłyśmy jeszcze dziećmi teraz już jesteśmy dorosłe chociaż one chyba nie..doradcze proszę.pozdrawiam

Gość oliwkazajac
a ponadto swędzi mnie rowek :(

Gość oliwkazajac
puszczam bąki psiochą :(

Gość oliwkazajac
No tak...jak zwykle moge liczyc na takie odp;] dziękuje:)za podpis...

Gość oliwkazajac
nie dziwie sie ze mnie nie lubiom bo nieznam sie na interpunkcji :(

Gość oliwkazajac
mojemu narzeczonemu wypada siusiak podczas sexu..dlaczego tak sie dzieje?

Gość oliwkazajac
I co masz kisiel w gaciach, że tak błyszczysz słownictwem, plebsie ?:)

Gość oliwkazajac
obstrukcja mnie wykańcza

Gość Uważam, że za mało się
Ciekawe czy je przeprosiłaś... Bo to, że nie chcesz im wchodzić w drogę to nie wszystko, jeżeli je skrzywdziłaś, a na koniec się wypięłaś.

Gość oliwkazajac
jem kozy z nosa:(

Gość oliwkazajac
nie mam zamiaru ich przepraszac bo smierdzom im cipki.. ich tez nie lubie

Gość Oliwia_Zajac
Teoretycznie to Ty masz racje lecz perwersyjny sposób twojej wypowiedzi nie obliguje mnie do dalszej konfrontacji z tobą gdyż twój pogląd załamuje się w najbardziej adekwatnym punkcie metafizycznej symbiozy na zasadzie dać coś drugiej osobie cos nic....

Gość rtyurudaveee10000000001
czy wiesz, co oznacza użyte przez ciebie w poście słowo BYNAJMNIEJ?

Gość Oliwia_Zajac
Przepraszałam na samym początku...Nawet byłyśmy w stanie znieść swoje towarzystwo po tym wszystkim.Ale dały mi do zrozumienia potem,że na nic nie mogę liczyć więc zaprzestałam próbować się z nimi kontaktować i nie isniałyśmy dla siebie tak właśnie ze 4 lata.Teraz coś się niestety zaczeło dziać z nimi(?)przecież już jesteśmy dorosłe tak mi się wydaje powinny dać spokój...po takim czasie szczególnie...

Gość Oliwia_Zajac
Chodzi mi o to,że zamiast jeśli już mścić się na mnie(chociaż z nich też niezłe zióła nie te towarzystwo itp nie są swięte jak każdy) od razu to było tyle spokoju.OK nienawidzimy się ze wzajemnościa wszystkie o tym wiemy,ale po co bawić się jak jakieś dziecie w takie psikusy,wyzwiska itp ?

Gość do faceta
nagraj te wyzwiska:) i wpusc w net i podpisz czyimi sa siorami:D ale bedzie ubaw;)

Gość do faceta
one 1wsze wysmiewaly sie z scibie...wiec ze tym ich sie smiejesz..to maja za swoje..1wsze zaczely zglos na policje czy te kurwy maja wazne visy! od razu im eksmisje zrobia:) powiadom media uwaga tvn i czyimi siorami sa:) hahaha media zaraz sie zjada...paparaziie itp

Gość do faceta
jesli twoj chlopak jest potwojej stronie powinien je kapnac do usa tam ich miejsce jesli nie media to zrobia:)

Gość do faceta
nie będę ich nagrywać nie chce się zniżać do ich poziomu zresztą i tak to nic nie da..

Gość Oliwia_Zajac
W moim sklepie są kamery...więc nie wiem jak się zachowają nie wiem czego się po nich teraz mogę spodziewać...ale raczej jak przyjdą to nie będą normalnymi klientkami:)-podobno jak były ostatnio,a była koleżanka to mówiła mi,że jedna z chłopakiem była:-p

Gość do faceta
A powiedz co im takiego zrobiłaś? chociaż ogólnie bez szczegółów, jesteś i tak anonimowa :)

Gość do faceta
Nic im nie zrobiła..grzecznie rok temu zwrocila uwage ze te panie mieszkaja w usa i maja ja nie sledzic i nie podgladac lonretka..robili to dalej wiec pokazala im faka..robili dalej to ich wyzwala..potem one sie smialy wlamalay do koma no suki jak nic one zawinily..

Gość do faceta
a potem jak jej chłopak zapłacił jej ZAWYKONANA PRACE.. to suki dostały goraczki..a to ich kasa? one mowia co on ma robic? i zaczely byc wredne...ciagle pokazuja ze to one rzadza.. a zkim o tworzy zwiazek?

Gość Oliwia_Zajac
Po prostu je oszukałam...dość perfidnie...nikt święty nie jest potem się dowiedziałam,że jedna lepsza ode mnie nie była,natomiast jeszcze później widziałam je w takim towarzystwie,że nie żałuje,że tak,a nie inaczej się stało...chce tylko spokoju tak jak było przez te 4 lata...

Gość do faceta
one mieszkaja w usa i de tam ich miejsce nikt madary ie sprowadza rodizny aby podrywac ukochana zawiadom media kimono juz wie! i dalej papaaziee jak suki choc slowa rzekna

Gość oliwkazajac
moj narzeczony powiedzial ze jak przyjda to on sie schowa i wyskoczy na nie z siurkiem i je opisinguje, co wy na to ? Dodam jeszcze ze on sie udziela na forum pod nickiem facet21. Jak myslicie czy pising na nie podziala, ewentualnie tort na klate ?

Gość Oliwia_Zajac
Ale tutaj Ci niektórzy ludzie są po prostu *****...