Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nylonek

Która lubi ubierać pończochy ?

Polecane posty

Nie wiesz co to kabaretki? Takie rajstopy w siateczkę.:) Raz tak wyszłam do sklepu. Bez majtek, ale w białych rajstopach. Chciałam się nakręcić.

Mam taką fantazję, którą muszę zrealizować.:) Jestem bez majtek. Mam na sobie rajstopy i mój mężczyzna mnie przez nie pieści ręką. Po czym, rozrywa je w kroku i we mnie wchodzi.:)

Jestem szczupłą blondynką. Oglądją się jak za większoscią młodych kobiet. Nie mnie oceniać własną atrakcyjność.;)

Bardziej nie mam nic przeciwko, jakos szczególnie mnie to nie bierze,;) A bieliznę uwielbiam, choć na co dzień preferuję wygodne majtki sloggi:classic_cool::P

Gość Liżę lody
Która nie lubi coś sexi ubierać ? Uważam,że każda by się podobać,być obiektem pożądania.Pończoszki,buty na wysokim obcasie i inne dodatki przecież poprawiają nasze doznania.

Gość XL chętny na ...
Pończochy i te nylonowe to najwspanialsze przyozdobienie nóg i wywołuje wiele ....u facetów.No i do tego buty na obcasie :)

Gość mala ponczoszka
Rajstopy.. fuj, nosze tylko ponczochy :)

Gość ziutttta
Pończoszki moje pończoszki.. nóżka wysmuklona, cudownie opięta. Dziewczyny nawet nie wiecie co tracicie :) Bym je gładziła bez przerwy, aż do zapłonu :)

Gość XL chętny na ...
Ziutttta wiesz co to są nylony :) ten dotyk powala,szelest i połysk,ale nie tylko.Miło,że podjęłaś temat.Wielu nie wie jakie ma działanie.Teraz o nie trudniej,ale dla chcącego nic trudnego.Ostatnio kupiłem parę unikatów dla mojej :) Jaki Ty masz rozmiar nylonów.

Gość ziutttta
Ja mam nylony z Wielkiej Brytanii, noszę 9,5. To najbardziej powszechny rozmiar. Bardzo je szanuję, bo to teraz unikaty. Mój mąż jest "starej" daty i on mnie w nich uwielbia. Nie może się napatrzeć do dzisiaj, a jesteśmy małżeństwem wiekowym :)

Gość XL chętny na ...
Miło się pisze z kimś co ma takie same odczucia.Moja Dama je nosi i też 9,5 Ostatnio dostałem dla niej świetne brązowe ciemne,jaśniejsze i cieliste.Ma moja ich tyle,że chyba do śmierci jej starczy,ale jak tylko się zdarzy okazja kupuję nowe :) Nosi je prawie codziennie w domu buty na wysokim obcasie,a ja nie mogę oczu oderwać.Nie wiem czy wypada pytać,ale ile masz lat.Ja 53 i nie folguję :)

Gość ziutttta
Hmmm..właściwie nie wypada pytać kobiety, ale co mi tam..51. Dla Ciebie to mało czy dużo..XL, a na co jesteś chętny ;)

Gość XL chętny na ...
Mało :) jesteś świadoma życia i to cenię w kobietach.Mają doświadczenie wiedzą co robią,a Ty widać jesteś tego przykładem. Chętny nie wiem,ale można się poznać,pisząc.Jesteśmy otwarci i ja uważam,że nic się nikomu nie stanie pisząc. Przepraszam za pytanie o wiek.Powiedz mi co myślisz o depilacji o ile możesz.Ja akurat też mam pewien pogląd na to.