Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sfrustrowany wariat

PIękna dziewczyna ze studiów która mnie odrzuciła teraz jest w ciąży.. wpadka

Polecane posty

Gość Sfrustrowany wariat

latałem za nią, pisałem wiersze, próbowałem się umówić to mnie zlała i pozbyła się mnie bardzo nieładnie. Nie zostawiła mi złudzeń ani nadziei. Ja bym o nią zadbał. Leczyłem się z tej miłości jakieś 2 lata. I oto dowiaduję się, że jest w ciąży nie wiadomo z kim. Chodzi taka przygaszona po uczelni. Przemyka po korytarzach jakby chciała być niewidoczna. I teraz trochę się cieszę, że trafiła na dupka, który ją olał bo wie co straciła. Z drugiej jednak strony trochę mi jej żal.

Gość Sfrustrowany wariat
No coś Ty. Ona nie z takich. Zawsze miała dobrą opinię. Zawsze miła i uśmiechnięta, ciepła i radosna. I do tego bardzo piękna. Ale nie chciała mnie. Nie wiem z kim zaszła. Sytuacja dla niej z tego co widzę wstydliwa. Nie wygląda na azchwyconą swoim stanem.

Gość Sfrustrowany wariat
Z tego co wiem od jej kumpeli ona lubi wysokich facetów, a ja jestem jej wzrostu - niewiele ponad 160 cm. Chodzę na siłkę i jestem wysportowany, ale ze wzrostem nic nie poradzę. Ona sama powiedziała mi, że nie jestem w jej typie. Głupie te baby. Nieba bym jej uchylił

Gość maria o'polo
Sfreustrowany - daj spokój knypku! Ja też bym takiego małego dzidzię-faceta nie chciała. Kobiety myślą instynktownie. Marny materiał genetyczny z Ciebie i tyle w temacie. Tacy mali jak Ty powinni wyginąć i nie zaśmiecać DNA swoim wadliwym niskim wzrostem :D

to teraz masz szansę ją wziąć na litość - spróbuj, może czuje się zdołowana i masz jakieś szanse

Gość Sfrustrowany wariat
Z ciężarną???? i co z cudzym dzieciakiem??? A ja wiem kto ją zapychał? I teraz miał bym się prosić o seks? A jak będzie mnie chciała wrobić w dzieciaka? Ojciec chyba nieznany, brzucha jeszcze nie widać, więc nie chcę ryzykować posądzenia o ojcostwo.

to co się podniecasz? idź zmarszczyć freda, to ci ulży, dziewczyny długo mieć nie będziesz, nie wiele łapie się na litość

Gość Sfrustrowany wariat
podszyw grasuje na poim poście i jakieś bzdury o jej matce wypisuje. Ale ja nie chcę być ojcem jej dziecka. Nie umiem, to dla mnie za wcześnie.

Gość Sfrustrowany wariat
Już zaczynam tracić wiarę, że jakaś porządna ładna dziewczyna zechce takiego niedorobka. Tak się czuję z moim wzrostem... :( Każdy gość jest ode mnie wyższy.... niestety