Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetoholiczka :)

Kosmetyki z biedronki-dobre!

Polecane posty

o tak dobre sa tez odzywki wlasnie mialam taka fioletowa :) i szampony sa dobre ja lubie taki do wlosow suchych 500 ml za ok 5 zl

ciekawy topic , piszcie dziewczyny. Z kosmetykow z biedrony stosowalam balsam przeciw rozstepom z Perfecty, po obu ciążach nie mam żadnych rozstępów. Moja mama używa szampony Natei ale dla mnie za mało się pieni ale mam bardzo długie włosy , może dlatego. Kremy do rąk sprawdzone-super. Żele pod prysznic , lubię ten miodowy też. Dzięki waszym opiniom przyjrzę się kosmetykom z biedry lepiej. Zauważyłam, że można o wiele taniej kupic tam kosmetyki bella albo eveline, lakiery i błyszczyki, tusze albo cienie.. różnice nawet o 100 % ceny

Gość a taka sobie ja)
:) aa jaki szampon najlepszy?

tak te szapomny natei wlasnie sa super ja brazowego uzywam , przeciwlupiezowe tez sa dobre 300 ml za ok zl , wiesz zalezy do jakich wlosow szampon :)

aha i podpaski sa rewelacyjne 20 szt za ok 4 zl a sa takie cieniutkie jak te najlepsze always

Gość a taka sobie ja)
podpaski dobre ale jak dla mnie to dopiero na koncowke okresu bo sa za cienkie dla mnie i tampony tez super

e tam przecie nie przesiakaja ;) ja juz musze leciec , w kazdym badz razie zachecam Was dziewczyny naprawde nie warto przeplacac za marke :) pa pa

Gość Laura121112
kosmetyki w biedronkowe uważam akurat za mało warte.. Owszem faktycznie produkują je firmy znanych kosmetyków i zaoszczedza sie na samym płaceniu za marke ,ale mimo to za ta cene pewnie gorzej przykladaja sie do ich produkcji...tak samo soki , czekolady , czuc ,ze sa gorszej jakosci. Za to w biedronce polecam wina i oliwy ( w koncu to sklep portugalski )

Gość Laura121112
i generalnie jest duzy wybor alkoholi ,a wina dobre i tansze jak w innych sklepach

Gość a taka sobie ja)
a sa w waszych biedronkach takie szkatulki z cieniami i pomadkami/lakierami? Fajne polecam kupilam to ostatnio kosztowalo ok 20zl ja mam styl jakby panterki ale sa tez zebry

ja kupiłam ostatnio żel pod prysznic OCEANIC lawenda i coś tam za ok. 4,50zł(?) piana jest kremowa, a zapach na skórze utrzymuje się bardzo długo

Gość że co że jak??
ja kupuję w biedronce kosmetyki, ale znanych firm. ostatnio często pojawiają się tam np kosmetyki maybelline. 2 tusze maybelline były po bodajże 17 zł, często też są promocje na kosmetyki bell lub eveline. za to drogerie hebe ( których właścicielem jest również biedronka) moim zdaniem są drogie, no chyba że akurat jest promocja

Gość jaq
kiedyś kupilam tam maszeczki w saszetkach z zielonej glinki. bardzo fajne. kupiłam kilkaaśnie sztuk i do dziś używam. bardzo polecam.

Gość sejmija
Ta, a świnki latają. Wcale nie dobre, zobaczysz, jak zaczniesz dłużej używać. Ja dopiero jak zrezygnowałam całkowicie z chemii to zobaczyłam jak ładna może być skóra. Polecam olejki zamiast kremów, a płyn micelarny z biodermy.

produkty które polecam z biedry to: Krem do rąk nawilżajacy-rewelecja. szampony natei - To jest to samo co timotei tylko produkowane dla Biedronki!(pod innym opakowaniem) Zel micelarny do twarzy, niebieski żele pod prysznic-szczególnie z wyciągiem z migdałów Odżywka taka w tubce fioletowa-rewelacja Sól do kąpieli podpaski i tampony rewelka!

Balsam Be Beauty- z zieloną herbatą- to jest to samo co Tołpa tylko pod innym opakowaniem zmywacz do paznokci

Gość aasswwwqqq
ja używam z biedronki żeli pod prysznic: miodowy za 3 zł i pomarańczowy za 5zł.poza tym szamponu przeciwlupiezowego -5zł.tampony są fajne i bardzo tanie. mam jeszczę fioletową odżywkę do włosów elisse .

WSZYSTKIE POSIADACZKI TLUSTYCH CER PRZESTRZEGAM PRZED TYM PLYNEM MICELARNYM!!! Czytalam wiele opini posiadaczek nawet tlustych cer ze to dobry produkt i dlugo sie zastanawialam nad kupnem.Bardzo zaluje kupna, moja twarz o ktora tak bardzo dbalam zeby wkoncu dobrze wyglada wyglada teraz jak warstwa KLEJU.I nic nie pomaga,nawilzanie, nic! Moja twarz wyglada jakby wylalo sie na nia kubek oleju. Wiec totalnie NIE POLECAM! KOCHAM TYLKO SWIECZKI I ODZYWKE ELISSE Z BIEDRY.

Gość maja tomczyk
Sory, ale na pewno nie skorzystałabym z bardzo taniego zmywacza do paznokci - wiecie jak bardzo można sobie paznokcie zniszczyć kiepskim zmywaczem? Ja kupuję zmywacz od New Nails. Tylko 4 zeta za 100 ml wychodzi, a paznokcie są bezpieczne. Przyjemny zapach również ma dla mnie znaczenie...

Biedronka jest fajna. Jedzenie rzadko kupuje w innych sklepach a i do chemii i kosmetykow sie przekonałam. Np płyn w sprayu do mycia lazienki 'fist' czy jakos tak, jest bardzo dobry. proszek do prania , taki w niebieskim opakowaniu, żel pod prysznic za okolo 3 zlote! szampony do wlosow i odzywki tez sa spoko. ogolnie jest to dobry i tani sklep.

Gość Kupujcie
Kupujcie i wspierające Biedronkę, szkoda tylko ze cały zysk przechodzi nie do naszego skarbu państwa. Ale to pewnie was nie obchodzi. Ale to że ten sam skarb państwa nie ma i musi sobie odbić zwiększając ceny to już was pewnie mało obchodzi. Mali przedsiębiorcy odprowadzają podatki w waszych miastach, płacą wszystkie świadczenia pamiętajcie o tym!

Gość No to kupujcie
W tej waszej Biedronce, szkoda, ze oni nie odprowadzają podatku do naszego skarbu państwa. A jak zyski wypływają z Polski a wy nie dajecie zarobić lokalnym to nie dziwcie się ze drożeje np paliwo, podwyższają wiek emerytalny , w okolicy nie budują przedszkoli czy żłobków.

Gość z kosmetyków biedronkowych
polecam krem do rąk zielony (nie różowy) jako..... super maska do włosów lub na końcówki do codziennego używania. Sprawdzone - wystarczy przeczytać skład tego kremu.

Gość gość
Kosmetyki z Biedronki są super! polecam żele do higieny intymnej, żele pod prysznic, i te do mycia twarzy. A co do składu że niby jakieś parabenty to nie oszukujmy się że świat oparty jest na chemii i bardzo dużo kosmetyków ma w składzie odstraszające substancje i jakoś nikt się nad tym nie rozczula. Ja kosmetyki z Biedry kocham ! bo są tanie i skuteczne i już nie kupuje drogich rzeczy bo wole za te 40 zł mieć kilkanaście lepszych produktów.