Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmetoholiczka :)

Kosmetyki z biedronki-dobre!

Polecane posty

probowalyscie dziewczyny ? :) ja od bardzo dawna kupuje chemie w biedronce a od jakiegos czasu rowniez kosmetyki , sa bardzo dobre produkowane przez najlepsze firmy polskie m.in przez firme Tołpa ktorej kosmetyki sa drogie , warto sprobowac nigdy nie mialam zadnego uczulenia , sa tanie wiec duzo sie zaoszczedza polecam :)niektore sa wrecz odpowidnikami innych drogich kosmetykow drogeryjnych sa podobne nawet z opakowania itd, aleee najwazniejsze ze sa dobre , dlatego to dobre rozwiazanie dla dziewczyn ktore dbaja o siebie a musza oszczedzac

aha te z lidla tez sa dobre ale chyba nie az tak :)

O których mowa? Bo jak kupiłam żel do mycia twarzy to praktycznie nie ruszył makijażu a tapety nie nakładam za wiele.

wiesz co ja uzywam chyba wszystkich ktore tam sa :) zel do twarzy tez taki niebieski nawilzajacy niecale 5 zl kosztuje ja mam cere wrazliwa i super zmywa makijaz zero podraznien itd

aha a chemia jest produkowana przez te wszystkie firmy ktore robia ajax pronto itd porownalam sklad i jest identyczny a kosztuja polowe mniej :)

Gość a taka sobie ja)
mam 20zl moze mi doradzisz jakie kosmetyki moge za to kupic?

zalezy co potrzebujesz :)

Gość he he heeeeee....
jaaaaasne, mają w chooj parabenow a po uzyciu jednej maseczki za 3 zeta miałam twarz czerwoną jak pomidor :o wkrecajcie sie dalej

np plyn do higieny intymnej 300 ml kosztuje ok 3 zl ja lubie taki niebieski z biala herbata zel pod prysznic mleko i miod - moj ulubiony -500 ml ok 3 zl szampony ok 5 zl , nie wiem czego potrzebujesz :)

wiekszosc kosmetykow z rossmanna ma tez parabeny sklady sa podobne nie chcesz nie uzywaj ja wyprobowalam i wiem ze warto , maseczki akurat nie mialam

Rzeczy chemiczne są dobrze, chociażby ten płyn do usuwania kamienia. Kosmetyki jednak wolę inne.

Gość ja kiedyś tam kupiłam krem
do rąk, bodajże za 3zł i byl dobry ;) Innych kosmetyków nie kupowałam bo mam swoje sprawdzone

Gość a taka sobie ja)
plyn do higieny intymnej napewno bo juz mi sie konczy a ten zel miceralny tak? Do czego on?

żel do mycia twarzy zielony lub niebieski uzywam,polecam jedyne 5zł super jest. Odżywka do wlosów taka zielona zapomnialam nazwe.do włosów normalnych używam polecam również 5zł. Kiedys byly takie pilingi rozowe za 4lub 5zł ale juz tam ich nie ma;(za to w rosmanie widziałam są.super polecam;D

Krem do rąk też mam, jest spoko :) Taki w różowym opakowaniu. Kremy do stóp też mogą być.

zel micelarny jest do twarzy do usuwania makijazu itd ale ja mam do twarzy zel nawilazajacy taki niebieski ,kremy do rak tez mam niebiesli nawilzajacy i czerowny regenerujacy , powiem Wam tak czesto kogos moze zrazic nieznana marka niska cena itd ale postudiujcie sobie sklady kosmetykow to ma znaczenie nie cena czy naklejka i wtedy zobaczycie ze nie ma zadnej roznicy , niech kazdy robi jak uwaza ja ich uzywam i jestem bardzo zadowolona , moje kolezanki z pracy tez zaczely uzywac i sobie je chwala

ja tez lubie mydla w plynie 1 l ok 5 zl , mydla w kostce zwlaszcza wisniowe niecale 1 zl , mleczko do demakijazu-niebieskie , nawet antyperspiranty !

nie wspomne juz o jedzeniu :) jogurty i mleczne rzeczy robi bakoma , slodyczne wedel czy wawel nie pamietam ;) herbaty owocowe sa pyszne , hahahaha chyba jestem wielka fanka biedronki ;)

Gość a taka sobie ja)
a te kremy do rak to po ile? A jakies balsamy?

kremy do rak sa po 3,19 zl z tego co pamietam , balsamy do ciala sa po niecale 6 zl ale tylko 250 ml wiec ja kupuje inne nie w biedronce np w drogerii natura tam mozna kupic balsam joanny 500 ml za ok 10 zl

Gość a taka sobie ja)
a ten zel miceralny mozna stosowac jako tonik? A jaki ten krem do rak polecasz?

no bo tam sa dobre i tanie rzeczy :)

plyn micelarny to nie jest tonik on sluzy do zmywania makijazu bierze sie go na wacik i uzywa tak jak mleczka do demakijazu :) krem do rak mialam niebieski nawilzajacy i czerowny regenerujacy obydwa sa bardzo dobre ale na bardzo suche dlonie czerowny chyba lepszy

Gość a taka sobie ja)
a sa w biedronce zele do kapieli i szapon w jednym dla dzieci? Kiedys chyba widzialam ale nie jestem pewna

a wiesz co nie wiem nie mam dzieci to sie tym nie interesowalam ;)

Gość Miiiiitra56
zel miceralny bialy do zmywania makijazu super i jak juz ktos pisal polecam rajstopy