Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosny Szaman

Rzucam na Ciebie klątwę kochana! Od teraz mnie kochasz!

Polecane posty

Gość Miłosny Szaman

Na jaja jednorożca Na rodzynki świątecznego makowca Na morza i górskie szczyty Na fakty, bajeczki i mity Na wrony i świńskie nosy Na komary i wiejskie szosy Zaklinam Cię na to wszystko Byś zawsze była mnie blisko Byś kochała jak ja ciebie Żeby było nam jak w niebie Żeby zawsze już tak było BAKKINUS MILOSNUS HAKIN WISTARYŁO Rzuciłem oto potężne zaklęcie Teraz na pewno ze mną już będzie

Gość Miłosny Szaman
Na stonogi sprzedające zboża Na muszle wyskakujące z morza Na sandały wszystkich proroków Na pedałów i innych zboków Na ślinę miejskiego nietoperza Na mówiącego po łacinie jeża Na wodę z datą ważności Na wapń budujący kości Na kościoły i wieżowce Na od telefonów pokrowce Rzucam urok potężny na serduszko twoje Żeby od teraz było już moje

hehe, dobre. juz ja pewnie masz domu od tych klatw a ze dzis 12.12.2012 to 100%. ah dzieci

Gość Miłosny Szaman
Na przekleństwa starej kwoki Na rozkładające się w lesie zwłoki Na kosmitów i ich dzieci Na supermena co szybko leci Na ziemniaki co się je zjada Na penisa Pitta Brada Na czerwona oczka murzynów Na dymy wylatujące z kominów Na gwiazdy i procesory Na gazowe (na żydów) komory Na Jezuicki klasztor w Warszawie Zaklinam CIĘ! Byśmy spotkali się na kawie!

Gość Miłosny Szaman
Ostatnie potężne zaklęcie Które przyniesie mi szczęście Na krawaty w kratkę Na pszczół królową matkę Na zielone łąki i pastwiska Na moczy spadający z urwiska Na wszystkich ludzi i rośliny Na przystojniaków dziewczyny Na słowa które nic nie znaczą Na maciory które dziwnie skaczą Na klonowanie i genetykę Na sport, sztukę w tym muzykę Na atomy wszystkie we wszechświecie Na kwiaty które daje się kobiecie ZAKLINAM CIĘ BYŚ OD TEGO MOMENTU SZALAŁA ZA MNĄ NAWET I Z CZELUŚCI ODMĘTU

Gość Miłosny Szaman
Teraz wystarczy że poczekam :) Myślicie że jeszcze dzisiaj się do mnie odezwie?

Gość Miłosny Naiwniak
Rzucam na Ciebie klątwę kochana jak Renata Begger na Annana Koffana. Klątwę, która sprawi wzniecenie uczucia. Wanda nie chciała Niemca, Maja ma gdzieś Gucia, a po wypowiedzeniu słów klątwy w Twą stronę, będziesz dla mnie przychylna. Zrobię z Ciebie żonę, kucharkę, gosposię, seksbombę w łożnicy. Będziesz mi posłusznie gderać po próżnicy, będziesz na me życzenie sprawdzać mi kieszenie, szpiegować i zdradzać mnie będziesz, kiedy się ożenię. Twoje przyjaciółki ważniejsze od męża, teściowa jak wyrocznia doda Ci oręża, z uśmiechem na ustach słodkich mnie wyśmiejesz, kiedy na dobre słowo będę mieć nadzieję. Z czasem nasza miłość aż w biodra Ci wejdzie, przytyjesz, będziesz stara i co z seksem będzie? Gdy się zastanowię nad skutkami tymi, wiem już, co uczynić klątwa ma mocami swymi. Klątwę na Ciebie rzucam zatem, me kochanie, bym przestał Cię kochać, bo mam przechlapane.

Gość Miłosny Naiwniak
:P

genialny jestes. to sie nazywa pomysl na podryw i zaimponowanie kobiecie. uczcie sie od kolegi milosnego szamana tluczki kafeteryjne

Gość to już było ale
zawsze mnie smieszy:D

Gość Miłosny Szaman
Kiedyś to tez ja pisałem (ale inne), ale zapomniałem w jakim temacie i jaki nick miałem. Niestety byłem wtedy dość słabym zaklinaczem i tamtejsze czary nie podziałały. Tym razem będzie inaczej bo zgłębiłem sztuki tajemne bardzo dokładnie ;)

Gość to już było ale
a kim jest twa oblubienica o której, tak bardzo chcesz zapomnieć?:) Muszę przyznać, że jak to czytałam to przechodziły mnie ciary, także coś w tym jest;)

Gość Miłosny Szaman
Ja o nikim nie chce zapominać ;)

Gość Miłosny Naiwniak
Gdy Miłosny Szaman pojmie, w co się wplątał, szczęka mu opadnie. Nieważne, że klątwa zacznie działać po czasie, jak Shrekowej Fionie, nierychliwa, lecz działa skutecznie, a po niej luba ci nie odpuści, z miłości cię ściśnie jak stryczek na szyi twej zawiśnie i ściśnie mocno, aż poczujesz, czym jest taka miłość. I dopiero wtedy zechcesz, by skończyło się uczucie wielkie i wziosłe twej lubej ale za późno będzie na żale, bo zgubę teraz sobie szykujesz przez klątwy rzucanie. Zanim rzucisz naprawdę, to pomyśl, Szamanie :P

Gość to już było ale
jak to nie chcesz zapomnieć, przecież o tym jest twoja ostatnia klątwa:) ja coś czuję, że ona już ciebie kocha i czeka aż się do niej odezwiesz

Gość Miłosny Szaman
Miłosny Naiwniak to nie ja ;) To jakiś inny czarodziej :)

Gość to już było ale
no to dalej, dzwoń do niej:)

Gość Miłosny Naiwniak
właśnie dlatego jesteś naiwniakiem, że chcesz się wplątać w to coś

Gość iile to już dni
Minelo od naszego ostatniego spotkania?

Gość Ostatnie Jesienne Liście
Nad nami pół metra śniegu.

Gość krzyk z głębi szafy
Musisz się jeszcze wiele nauczyć Szamanie. Twoja klątwa trafiła we mnie. I co teraz? Popraw cela i zrób coś z tą moją miłością do ciebie.

Gość Komitet kolejkowy działa
i zapisuje na listę do Szamana

Gość Miłosny Szaman
Wiedziałem że tym razem moje czary poskutkują !!! NARESZCIE :) I co teraz? Co dalej?

Gość Miłosny Szaman
Przyznam szczerze że brałem korepetycje od Harrego Pottera i byłem na szkoleniu w Hogwardzie ;) Nie tylko udało mi się zaczarować dziewczynę dzięki temu, ale teraz mogę sobie w CV wpisać w dodatkowych: - Kurs zaklinania i uroków, Hogward 2012

Gość z tej bajki
Twoje zaklecia dzialaja do pol roku

Gość Miłosny Naiwniak
dyplom Uniwersytetu im Adama Słodowego wraz z kursem podrywania dupy z krzesła po wykładzie ma skutki uboczne

Gość krzyk z głębi szafy
I tak miałeś szczęście, bo przynajmniej jestem kobietą. A jakbyś tak trafił w psa, albo gorzej, w posła Biedronia, to co wtedy?

Gość Miłosny Szaman
A teraz udaje sie na stację i poszukam peronu nr 9, z ktorego ma odjechac zaczarowany pociąg. Nie lekajcie się :classic_cool: I tym razem ściana jak niegdyś Morze Sródziemne, otworzy przede mna swe podwoje. Żegnajcie więc 🖐️ )) :classic_cool: i jeszcze 😭

Gość Miłosny Szaman
Tylko przypomne sobie odpowiednie zaklęcie :classic_cool: