Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłosny Szaman

Rzucam na Ciebie klątwę kochana! Od teraz mnie kochasz!

Polecane posty

Nie ma miłości, nie było, nie będzie... Nie na każdego ktoś gdzieś czeka, Do końca życia, szukając wszędzie, Można nie znaleźć "swego" człowieka, xxx xxx Ileż to nieprzespanych nocy o Tobie myślałem... Tyle mieliśmy razem wspólnie przeżyć... Los miał rację, nigdy szans u Ciebie nie miałem... Choć ja naiwnie chciałem w nie wierzyć... xxx xxx Od początku... do końca... w samotności, Muszę to w końcu zaakceptować, Mówią że samemu też można zaznać radości, Tylko nie mówią, gdzie szukać jej próbować...

Klątwa nie działa? Może przydałoby się jakieś szkolenie u kafeteryjnej czarownicy? ;)

Gość pac w posta
najblizsza noc walpurgi juz wkroce liczba miejsc ograniczona ma sie rozumiec ze elita kafe ma pierwszenstwo :classic_cool:

Gość gdyby to była prawda
echhh to tylko kolejny zasrany projekt cudownego kaffee

Ktoś tu pisał o byciu prawdziwym mężczyzną. Jaki to jest? Ja myślę że prawdziwym mężczyzną trzeba się urodzić... Ja jestem tylko Szamanikiem :(

Gość senza silvi
w milosci trzeba byc przede wszystkim wytrwalym. ile wierszy dla niej napisales? a co powiesz na 1300?

Gość czarownica na miotle
Czy ona wogóle wie, że się w niej kochasz?

Gość a co to jest kino
wlasnie pewnie nie wie, ze sie w niej kochasz, nocami w poduszke szlochasz, i co tam jeszcze sie rymuje :)

Gość chyba mam coś z głową
ale napiszę ... i jeszcze too... bardzo .... tęsknię zawsze i na zawsze Bądź Zdrów... ach te pogody anonimowo, zagmatwanie ale szczerze i miło... Komuś dobrej nocy 🖐️

"Nie poddawaj się Szamanie" autor: Miłosny Szaman ;) xxx xxx xxx Nie poddawaj się Szamanie! Wszystko jeszcze może się zdarzyć, Nie ma pewności co się stanie, Jeżeli będziesz próbować i wierzyć, xxx xxx Upadki bolą, przeszłość nie daje ci spokoju, Tak bardzo pragnąłeś miłości... Zaciśnij zęby, krzyknij "Do boju", I szukaj wytrwale, a znajdziesz w przyszłości, xxx xxx To co umysł wytworzy, czego z całych sił pragnie, Z determinacją i wolą walki, działaniem, się ziści, Chcesz umrzeć tu w marności, na tym swoim bagnie? Czy w przyszłości cieszyć się z wygranych korzyści? xxx xxx Podałem Ci rękę, przebaczyłem, wskazałem drogę, Jesteśmy jednością, nie skazuj siebie na cierpienie, Od dzisiaj na zawsze razem, zawsze ci pomogę, Zaufaj mi a wspólnie dogonimy każde marzenie,

Gość tensknie............
Ile lat masz...kochany???? I dlaczego nie spełniły się dotąd twoje plany??? Dlaczego płonne twe marzenia nie mogą się doczekać spełnienia???? Co stanęlo na przeszkodzie, by z kochaną twą żyć w zgodzie??? Czemu "kocham" nie chcesz jej powiedzieć?? Tylko tutaj wolisz siedzieć!!!! Czy siedzeniem tutaj stale chcesz osłodzić swoje żale??? Czy gdy rzucisz klątwę na nią to zostanie Twoją Panią??? Ona ciebie tyż pamięta bo ta sprawa rozpoczęta.... No, ale nie zakończona tylko taka rozchrzaniona:P Klątwa ci nic nie pomoże.. ni westchnienia,Ło mój Boże" Weż się wreszcie do roboty!!! Nosisz kieckę, czy galoty????:D

Jeszcze raz, bo mi zwrotki się skleiłyIle lat masz...kochany???? I dlaczego nie spełniły się dotąd twoje plany??? Dlaczego płonne twe marzenia nie mogą się doczekać spełnienia???? XXX Co stanęlo na przeszkodzie, by z kochaną twą żyć w zgodzie??? Czemu "kocham" nie chcesz jej powiedzieć?? Tylko tutaj wolisz siedzieć!!!! XXX Czy siedzeniem tutaj stale chcesz osłodzić swoje żale??? Czy gdy rzucisz klątwę na nią to zostanie Twoją Panią??? XXX Ona ciebie tyż pamięta bo ta sprawa rozpoczęta.... No, ale nie zakończona tylko taka rozchrzaniona:P XXX Klątwa ci nic nie pomoże.. ni westchnienia,Ło mój Boże" Weż się wreszcie do roboty!!! Nosisz kieckę, czy galoty????:D XXX Wszystkie rymy świętokrzyskie wraz z seruszkiem tobie wyślę Jedna klątwę i marzenia Do rychłego zobaczenia:P XXX

Gość HfgIyjthrgfed
powiedz wreszcie owe słowo bo inaczej kocborowo szlocham wyje i stresuje bo wokoło same wuje .

Gość jak nie pije nie rymuje
Milosny Szamanie nasz dar nawijania to ty masz u gorzej z ta rzucona klatwa co sie okazac moze matwa u rade ci dobra dam nie pasujesz ty do dam u znajdz se krolwe lasu ona nie da ci grymasu u podazaj wiec bracie drogi bo kafe zawysokie ma progi

Gość senza silvi
grunt to przebaczenie sobie bo nie ma gorszego wroga niz ten wewnetrzny.pisz

Gość Ju...........
Kocborowo kociewiaku?

Jak daleko człowiek może (powinien) się posunąć aby próbować zmienić niekorzystne okoliczności w których się znalazł? Czy jeżeli możliwym jest, że szczęście znajduję się w miejscu, do którego żeby się dostać, trzeba wpierw przebyć drogę na której będzie się krzywdzić innych... i siebie.... należy tę drogę przebyć, czy spasować skazując się jednocześnie na dożywotnie cierpienie i osamotnienie ?

Gość mimimimmmnjnuh
szamanku jestes boski

Gość twoja mala dzintara
szczescie zbudowane na krzywdzie nigdy nie zaspokoi cie tak jak tego oczekujecie. sprobuj swoja sytuacje rozwiazac tak, by nikt nie cierpial a jesli to nie mozliwe znajdz zrodlo szczescia w poswieceniu sie ludziom. altruizm galwanizuje pusta komnate serca czyms co przypomina ta milosc

Skoro już dzisiaj tu piszę to wypadałoby jakiś wierszyk wymyślić... Taka to już rola Szamana - tematu autora ;) xxx xxx Zatraciłeś dziecięcą niewinność, Przepadły młodzieńcze marzenia, Opuścił cię Bóg i jego przychylność, Sam zostałeś, znikły wszystkie złudzenia... xxx xxx Jest jednak coś, co może los pokonać, Wymagać będzie to wielkiego poświęcenia, Ciężką pracę musiałbyś wykonać, Wtedy, może...i ożywiłbyś marzenia... xxx xxx Decyzja należy do Ciebie, podejmij ją roztropnie! Nie będzie odwrotu, gdy na ostateczną ścieżkę wkroczysz! Działaj przemyślanie, nigdy pochopnie... Dzięki mądrości dotrwasz i z drogi nie zboczysz...

Przykro mi, ale ludzie nie zasługują na to by się dla nich poświęcać. Altruizm to poszukiwanie tych, którzy cierpią bardziej od nas, żeby móc odwrócić swoją uwagę od własnego cierpienia. Ludzie którzy budują szczęście na krzywdzie innych nie wyglądają mi na nieszczęśliwych...

Gość twoja mala dzintara
zauwaz, ze jesli nie masz chleba ktory kochasz mozesz nieco inaczej nasycic sie innym pokarmem, podobnie jest ze szczesciem. czlowiek jest szczesliwy jesli daje i nie warto oceniac przy tym komu to dawanie siebie sie nalezy bo jakze czesto bywa, ze wrecz krytycznie myslimy sie w swoich powierzchownych ocenach i domniemaniach.

Gość gendat
betnar

Gość dhtyhtrgtyhre
i tak Cie lubię , pisz sobie co chcesz ...;)

a co zrobisz Miłosny szamanie, gdy klątwa rzucona nagle zadziała??? i mimo przeszkód różnorakich marzenie realne się stanie I usłyszysz nagle::Twoja jestem cała"????????????????????????:)

Gość i tak Cie lubięęe ;)
no własnie ...co sie stanie? co zrobisz> kiedy kiedys przyjdzie do ciebie niewiasto i wyzna ..:)

Niewiasta przyjdzie i powie: Klątwę rzucileś i zadziałała Więc czy teraz jeszcze chcesz, czy nie Będę cię na wieki kochała.... XXX I myśl teraz miłosny Szamanie jaki urok spreparować, by mieć wieczny spokój;P i nie musieć do grobowej deski miłować......

Gość jak to co?
ucieknie :D