Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuguiygiugiu

Mam 176 cm we Frankfurcie jestem jednym z wyzszych a w Pl nie bardzo i kto mi ku

Polecane posty

Gość yuguiygiugiu

kurwa powie ze Polacy sa niscy? We frakfurcie mieszkam od roku, jestem dosc wysoki nawet wsrod rodowitych niemcow okolo 20-30 lat a w pl jak ide gdzies do galerii to same draby po 190 i czlowiek czuje sie chujowo.Polacy sa jednymi z najwyszych w eu, takie jest moje zdanie. Nie mowie nawet o turasach ktorzy siegaja mi do ramienia i ich laskach n aktore patrze jak na dzieci, azjaci to samo

Nie słyszałam, żeby Polacy byli niscy :) Mój brat ma 196cm :) Ja 171cm, chyba ok jak na dziewczynę.

Gość yuguiygiugiu
ciagle na fprach jest ze polacy to kurduple. Mowie wam ze to gowno prawda, ja wlasnie wole byc we frankfurcie bo tam sie czuje 100 razy lepiej, Kupa lasek po 20 cm nizszych ode mnie (na dodatek sliczne i fajne ciala maja). A jak tu ide do jakiejs galerii czy na miasto to dziewczyny mojego wzrpstu maks z 5-10 cm nizsze

Gość zew ryczacej gesi
w którym Frankfurcie bo sa 2 frankfurty i ja mieszka blisko frankfurt oder

Gość yuguiygiugiu
Mam pare razy wieksze powodzenie tam. tutaj bylem raczej przecietny i szalu nie bylo a tam co chwile jestem z jakas nowa dziewczyna i twierdza ze jestem b przystojny. W Pl nigdy takich okreslen o sobie nie slyszalem

Gość ciemni ludzie są lepsi . .
Co za różnica co mówią polki? Ja jestem ciemny i szkoda mi moich genów na jakieś polki, olej zdanie tych nic nie wartych szmat. Znajdź sobie niska ciemną kobietę, i żyjcie z dala od tych kurw z polski

Gość yuguiygiugiu
nad Menem. ten nad Odra to jak Pl

Coś w tym jest. Miałem staż w Bremen 4 lata temu i przy moich 184 czułem się tam jakbym grał w nba. Kobiety ładne ale malutkie, faceci z reguły sięgali mi do oczu. Ale szczerze mówiąc powodzenia i tak nie miałem.

Gość autorze 176cm to
wysoki bylbys---moze w Ameryce Pld-taka Boliwia,takie Peru...

Gość to dlatego ze baby w polsce
sa mega przerosniete. Jak ide czasem ulica i patrze z tylu to juz kurwa nie ma sexy figurki tylko taka sylwetke chlopa maja. Na dodatek sa wielkie i nie maja talii. Polki wcale nie sa takie sexy jak sie to powszechnie mowi. Turczynki sa zajebiste, ze wschodu to ukrainki czeszki i litwinki, polki sa bardzo ale to bardzo przeceitne z wygladu

Autor przesadził z tym wysoki. Ale sam mieszkałem długo na zachodzie i mogę śmiało powiedzieć że przy 176 napewno jest powyżej przeciętnej. Na stażu w reichu w grupie 20 osobowej tylko 1 koleś był ode mnie wyższy (ja mam 184). W Polsce chyba z 6ciu na 15 chłopa. A więc coś w tym jest.

Gość 6856900
Bo Polska to chłopski narów. uroda u polek też taka nijaka.

Dlatego się nie dziwię jak te "polki" szukają tylko samych wysokich. Minimum 180 albo 190 i inne bzdury.

Gość czyzby kompleksy..
..nizszosci,panowie ;-)

Gość no to jakby to powiedziec deli
ja mam 179 cm i jakby to powiedziec? jestes kurduplem :o jakbym zalozyla szpilki, to nie siegalbys mi nawet do ramienia - jesli chciales sobie podleczyc kompleksy tym tematem, to niestety sie nie uda...

Gość huhui
a ty za to jestes przerosnieta:D We wloszech czy francji kobiety sa drobniejsze, nizsze i bardziej kobiece, mniej jest babochlopow jak w polsce

Gość amerykaniepiszglupot
ale przesadzacie, ja mam 169cm i większość kobiet raczej jest mi równa lub NIŻSZA więc nie wymyślajcie, że tyle kobiet jest 170-175cm... poza tym bzdura, że niemczech same karakany po 150cm, wzrostem wszystkie europejki są w miarę zbliżone...

heheheh nie uwazam sie za przerosnieta - akurat jestem ladna i zgrabna :) nie wiem, jaki jest sens porownywania Polek do Wloszek czy innych nacji, bo wiadomo ze w zaleznosci od roznych szerokosci geograficznych ludzie wygladaja inaczej i ich postura jest zwyczajnie przystosowana do warunkow zewnetrznych. co oczywiscie nie zmienia faktu, ze wiekszosc facetow w Polsce to kurduple :)

a tak w ogole, to w De jest duzo osob pochodzenia tureckiego, a oni nigdy wysocy nie byli, dlatego argument is invalid :)

Samotnik - po portugalsku i hiszpańsku chyba, a to nie są ludzkie języki amerykaniepiszglupot - jemu chodziło o młode dziewczyny, te 25+ są niższe oczywiście do wysokiej pani - jasne, tutaj każda jest śliczna i zgrabna, tak jak każda dziewczyna 175+ nadaje się na top modelkę;)

Gość amerykaniepiszglupot
frodo ja mam 26 więc bez przesady, dinozaurem nie jestem :P poza tym mi nie chodzi o to czy one są piękne jak modelki tylko o sam wzrost - większość jest mojego lub niższe.