Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuguiygiugiu

Mam 176 cm we Frankfurcie jestem jednym z wyzszych a w Pl nie bardzo i kto mi ku

Polecane posty

amerykanin - o modelkach pisałem nie do Ciebie. jasne, że te w Twoim (czyli moim też) wieku są niższe, ale te 10 lat od nas młodsze są już po 17parę, a trzeba myśleć przyszłościowo:P

Gość no to jakby to powiedziec deli
na modelke nie kazda sie nadaje, bo trzeba miec bardzo chude cialo, bez mocno zarysowanych miesni - ja uprawiam aktywnie sport, wiec nawet nie mysle o takiej karierze zawodowej. poza tym modelka musi miec cos wyjatkowego w sobie - czesto akurat slysze komplementy, wiec widocznie musze sie podobac nie tylko sobie, ale tez innym, ale takich jak ja sa miliony, wiec nie jest to zaden wyroznik. mam zbyt dobre zdanie o sobie, zebym musiala je potwierdzac przez wypowiedzi osob komentujacych na forum dla prawiczkow, wiec niestety musisz mi na slowo uwierzyc, ze nie ma we mnie nic odrazajacego :)

o, sos sie odezwal :) karakan, ale przynajmniej ladny :)

Wysoka - Ale ja Ci wierzę:D Tu nie ma brzydkich dziewczyn przecież. Rozpierdziela mnie tylko fakt, że kobiety przypisują facetom kobiece widzenie świata - że jak dziewczyna jest wysoka, to już oznacza, że jest atrakcyjna. Stąd zawsze jest ten argument żyraf "a ile wzrostu mają modelki?".

Gość amerykaniepiszglupot
Frodo mam siostrę parę lat młodszą i ma może 158cm :P z resztą mam sporo kilka lat młodszych (no nie 10 lat ale te 4-5 lat młodszych) koleżanek i ŻADNA z nich nie jest ode mnie wyższa - przy nich to dopiero jestem wysoka :P

Gość andreita
do frodo:no chociaz wiesz,ze to hiszpanski lub portugalski -a mowi nimi tyle ludzi na swiecie,ze sila rzeczy sa bardziej...ludzkie niz jezyk polski ;)

Gość 1okokokokoooooooooooooooo
chyba jestes smieszny,ja tezmieszkam we frankfurcie.studiuje tmm wszyscy koledzy z uczelni minimum 180cm.klamiesz polaczku,niemcy to wysoki narod.

Gość nellkaa
Niemcy sa raczej wysocy, chyba, ze przebywales glownie wsrod turasow:D Za to na poludniu europy ludzie sa naprawde nizsi i ja ze swoimi 176cm czulam sie jak zyrafa:O

frodo - w ogole nie ma brzydkich, podobno sa tylko zaniedbane :D podobnie zreszta jest z facetami - tu nie chodzi o wzrost, tylko o to jak sie prezentuje, moze byc niski, ale niech nie chodzi w poplamionej koszulce i dziurawych skarpetach. w koncu nie mamy wplywu na to, jaki sie ma wzrost, ale mozna sie starac zrobic cos, zeby prezentowac sie ladnie...

Gość Katarzyna__OG Hamburg
Oczywiscie ze niemcy to wysoki narod,gdzie masz tych niskich.Cos ci sie chlopie pomylilo,

Nie ma brzydkich, tylko wódki jest za mało:) Nie no o wzrost chodzi, bo jak się jest niskim facetem to uwierz mi jest wujowo i naprawdę nie chodzi o to czy latasz w poplamionej koszulce czy dopiero co upranej.

moze po prostu w zlej grupie docelowej szukasz?

Gość trochę autor pieprzy
Bowiem według badań statystycznych (a wzrost łatwo zmierzyć i ująć w dane) do najwyższych w europie należą generalnie narody GERMAŃSKIE - Niemcy, Holendrzy, Skandynawowie. A pierwsze miejsce zajmują dokładnie rzecz biorą Holendrzy.

Gość Ja mieszkalem 3 lata w Koln
i zdecydowanie mlodzi Niemcy sa duzo nizsi niz mlodzi Polacy. NJie licze turkow, oni maja srednia chyba 160 cm. koles ze swoim 176 mogl czuc sie wysoki. Ja mam 180 i zawsze wszedzie bylem najwyzszy.

Gość aaaahbhgfvg
taaaaaaaaaaaaaa chyba w dupie u murzyna byles wysoki

Gość ksiadz Petrus Fjutolas
zamieszkaj wśród ludu Pigmejow, tam będziesz sie czuł dowartościowany autorze 🖐️

Gość cos w tym jest bo jak bylem na
Erasmusie to tez jakos tak mi sie wydawalo ze jestem duzy a w polszy conajwyzej sredni

Gość aj szkurw5
Jak wygląda chłopska gęba

Gość aj szkurw5
Ja mam 185dla mnie to świetny wzrost, jak wygląda chłopska gęba?

Gość andreita
i skad te stwierdzenia,jak zielonej torebki,ze "Niemcy sa zdecydowanie nizsi"...?Ich srednia wzrostu jest praktycznie taka sama jak Polakow! Jedyne wytlumaczenie.to subiektywnosc-ja akurat znam takich znacznie ponad srednia,to zielona torebka moze takich ponizej ;-)