Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina7821

Jakie lubicie pozycje i które polecacie??

Polecane posty

Gość ewelina7821
Faceci to lubią. 2 miesiące to nie długo masz jeszcze czas, Ja na początku też nie chciałam. Najgorszy pierwszy raz potem z górki

Gość jazdaaa icha
acordeon a ja lubię na misjonarza, do tego podnoszenie jednej albo dwóch nóg na ramiona partnera..mmmmmm:-P

Obrzezany, mógłbyś wyjaśnić jak wyglądają te wszystkie pozycje oralne?

Gość ewelina7821
No z założonymi nogami jest fajnie.

Gość ahoho
Z nóżkami w górze na ramionach - polecam. Chyba jedyna która się ani na chwilę nam nie znudziła po 6 latach małżeństwa. Słonik też jest super, od tyłu na stojąco, na stole... A lodzika wcale nie trzeba robić głęboko, też nie lubię aż do gardła z powodu odruchu wymiotnego. Język jest świetnie umięśniony, nawet bardziej niż i czasem może popracować trochę więcej, powyginać, pouciskać do podniebienia. Najważniejsze to wiedzieć co każde z partnerów lubi i fantazja .

Gość pejnik
Moja ulubiona pozycja: Ja kładę się na łóżku a pulchna dziewczyna mnie dosiada i jeździ aż do spustu a czasami jest tak dobrze że nawet 10 min po spuście jeszcze jeździ naprawdę przyjemne ale musi ale to musi być pulchna dziewczynka z brzuszkiem dobrym i cyckami

Gość lesa
Najlepiej lubie jak mam nogi w gorze na ramionach ,a on laduje mi z cala sila calego jakiego ma,a poza tam to na jezdzca i na pieska,a wogole to mi jest obojetne jak tylko jestem zjehana na maksa to pozycje nie graja roli