Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

polki vs amerykanki

Polecane posty

Gość azazazarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amerykanka - typ 1 piękna plastikowa stara podrasowana lala typ 2 młoda/stara-otyla wrzeszczaca baba polka - typ 1 piekna kobieta naturalna typ 2 czula wrazliwa kochajaca staruszka

Gość azazazarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amerykanka - typ 1 piękna plastikowa stara podrasowana lala typ 2 młoda/stara-otyla wrzeszczaca baba polka - typ 1 piekna kobieta naturalna typ 2 czula wrazliwa kochajaca staruszka

Gość rozszyfruj mi słowo
a co wy kurwa wiecie o Amerykankach?

Gość jacek rzytkiewicz
sederew

niektórzy byli w usa albo tam mieszkają i mają porównanie. Głównie do tych osób się zwracam...

Hej Studiuje w USA od 4 lat i mam bardzo dobre porownanie:) Amerykanki sa puszczalskie w 80% jednak na moim campusie sa niektore perelki ktore sa naprawde przesliczne. Wiadomo zdecydowana wiekszosc jest stosunkowo brzydka jednak niektore sa bardzo bardzo ladne.

cough: mam podobne zdanie do Twojego. Większość dość przeciętna, ale te perełki są prześliczne. Wg mnie Amerykanki są bardziej otwarte, a Polki wydają się być obrażone. Wyobrażasz sobie związek z Amerykanką?

Gość rozszyfruj mi słowo
nasze to brzydale:P

Sa bardzo otwarte to prawda. Problem w tym, ze tutaj 99% dziewczyn ma chlopaka i naprawde jest ciezko znalesc kogos sensownego. Nie mowie o tych puszczalskich bo to nie jest material na dziewczyne

Gość zczsczs
a kim sa amerykanie??? nikim innym jak w znakomitej wiekszosci potomkami Angoli wiec mowiac o amerykankach to jakbyscie mowily o brytyjkach....:///poza tym wszedzie na swiecie sa ladne i brzydkie kobiety nie wiem po co te dziwne statystyki na tle narodowosciowym...bezsens

Gość ghfhgfh
ameykanki-zawsze zadbane wlosy uczesane,babcie po60 biegaja po parku i chodza w spodniach. polki yhm sztuszna tapeta ,babulenki biedne zapracowane nie maja kasy zeby zadbac o sobiebiew...przykre ale prawdziwie.

cough: no może nie wszystkie są takie otwarte, bo niektóre jest wręcz chorobliwie nieśmiałe. Ale na pewno nie jest tak, że 99% ma chłopaka. Często to tylko taka poza..

Jest, studiuje 4 lata i praktycznie kazda dziewczyna jaka poznam ma chlopaka! to jakis trend tutaj bo wszyscy musz miec kogos. Ja poznaje praktytcznie same te otwarte:) W sumie znam 4 kobity z Albanii i wszystkie sa ladne, mile usmiechniete:) Albania tez fajna hehe

Gość rozszyfruj mi słowo
załużmy na moment, że nasze są najładniejsze na świecie...a co tam.....w galaktyce jest to chyba złośliwość natury bo mentalnie są zjebane na maxa, przykre i prawdziwe

Gość alietttea
nie ma to jak meskie cipy na baskim forum rozkminiają urode międzynarodową:-D:-D:-D

Piedestal na zone to chyba lepsza Polka, bo Amerykanka nie bedzie w domu za sluzaca robic :D

Sporo dziewczyn ma tych przyslowiowych "douche bags". Nachalne pajace ktorym udaje sie wyrwac dziewczyny. Szkoda ze wiekszosc wlasnie na takich leci no ale predzej czy pozniej zdaja sobie sprawe. Studiuje w Massachusetts/Boston na Massachusetts Institute Of Technology(MIT)

Gość alietttea
pajace wyrywają dziewczyny a wy mozecie pomarzyć,albo pocieszać się na forum dla kobiet,nedzne pseudofaceciki:-D ależ wy żałośni jesteście,horror

Ja sie zabujalem pare razy nie powiem tylko kurde jestem na ostatnim rok, w maju koncze studia i pod koniec przyszlego roku chcialbym wrocic do Polski na stale. Jak sie porzadnie zakocham z wzajemnoscia to bedzie problem bo wtedy przeciez dziewczyny nie rzuce bo wracam do Polski i najprawdopodobniej zostalbym tutaj. W sumie zabujalem sie troche w jednej dziewczynie ostatnio i na poczatku byla bardzo rozmowna a potem zdecydowanie mniej zainteresowana i wiecie co? ucieszylem sie nawet bo przez to jej mniejsze zainteresowanie troche sie odkochalem haha

ja byłem na zachodzie: san francisco. oczywiście tam podejście do życia jest dużo płytsze, niż u nas, ale czasem jest to na plus. nena: tylko że ja nie szukam służącej.

ale amerykanka czy innej narodowości? Mi bardziej od typowych amerykanek podobały się tam azjatki ( janponki, koreanki itp), często mocno zamerykanizowane, ale co tam. Taki wygląd, że w pl to tego nie uświadczysz.

Amerykanka:) Taka inna jest, na facebooku sporo zdjec rodzinnych od razu widac ze fajna dziewczyna jednak po 1szym wyjsciu razem jakos sie to urwalo. Nie wiem czemu bo zachowywalem sie w porzadku i zdziwilo mnie ze troche chlodniej zaczela mnie traktowac. Z 2 strony mysle w przyszlosc, co bedzie w wakacje jakbym mial dziewczyne? przeciez nie wroce do Polski na 4 miesiace i jej tam nei zostawie no i co potem eh. Ogolnie za azjatkami nie przepadam aczkolwiek widzialem pare zamerykanizowanych japonek i nie sa zle.